Януарче в пясъка копае, мама за мохито си мечтае

• 32 322
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Честит имен ден на всички празнуващи днес  bouquet и хубав и ползотворен ден на всички останали Hug

# 91
Ех, че много съм изпуснала  Hug
Честит празник на имениците днес!
Честити християнчета на Хрисси!
Честит рожден ден на Ивонския татко  Hug
Мимоза, желая ти успех на новото място! Бързо да свикнеш с работата и хората  Hug При мен е интересно. Ама то с 15 психично болни няма как да е скучно  Simple Smile

Преди 1 час се завръщам от Spirit of Burgas - УНИКАЛНО изживяване! Свобода, палатки, море, вятър в косите, готина музика, готини хора...Skunk Anansie, Moby, Васко Кръпката, Иво Папазов - Ибряма... и още много знайни и незнайни герои! Неописуемо чуство!
А, да, като си говорите за плетки  Simple Smile - таман оплетох финалния възел на една плетка, дето толкоз трудно вървеше, че се радвам, че няма се занимавам с нея повече  Crazy

# 92
  • София
...- таман оплетох финалния възел на една плетка, дето толкоз трудно вървеше, че се радвам, че няма се занимавам с нея повече  Crazy

Айде, хаирлия да е, нов модел да ти легне на сърце скоро, песен да е плетенето, хубави да вървят редовете, дълъг да стане пуловера...  Whistling  Mr. Green Hug

Днес заседнахме 19 в следния състав: Лила, ДаВинчи, КайРенн, Сту, Хрисси, Рени и аз + Шош и Капучиното.  bowuu Ама, Лила като свестна жена си прибра девойката, пък Шошът затвори клубчето към 23 ч...  Embarassed Голяма скука беше, само за домакински раУти се говореше!  Whistling Outta Joint Mr. Green

Рапорт даден!

# 93
   Ивонска,благодаря за препоръката на ресторанта.Двойката останаха много доволни!  Hug

Ноеми,честита бебка на приятелката ти!   bouquet

Ели,какво друго,освен да се присъединя към ажурното пожелание на Ивонска! Grinning Hug

# 94
  • София; Дружбето
 Grinning културно сте провели вечерта да разбирам Flutter
Аз вече изкуквам тука, искам си в къщи, да си събера багаж и тн Whistling

# 95
  • София
   Ивонска,благодаря за препоръката на ресторанта.Двойката останаха много доволни!  Hug
...

Радвам се!  Hug Ако не познавах мама и тате, щях твърдо да вярвам, че съм сътворена в някой ресторант...  Whistling

Mr. Green

# 96
  • София, Лагера
Хау! Съжалявам, че пропуснах срещата, ама друг път ще наваксам! Некст уиик сме на море, но после няма измъкване!  Crazy

Мацки, толкова е хубаво да имаш бебе... сега като видях малката Мария и направо ревнах... а е е като да нямаме бебе  Laughing

Иначе уикенда изкарахме чудно. Наехме една вила на яз. Лобош, четири приятелски семейства (дето си ходим заедно по принцип). Къщата беше на самия бряг, имаше кей, лодка... правихме си вечер романтични разходки до другия край на язовира (докато другите майки гледат децата  Mr. Green), пиене, барбекюта, лежане под дебела орехова сянка - все тежка работа!  Party

# 97
  • София
Момичета, някой има ли практически опит с прехвърлянето на номер от МТел към Виваком? Договорът ми с Ментел изтича на 28.10 и вече съм подала каквото там предизвестие беше за неподновяване. Искам да го прехвърля към другия оператор. Колко време по-рано трябва да ида в техен офис и да свърша това упражнение? Имате ли идея колко време отнема и има ли опасност да остана без телефон за някакъв период от време?

# 98
Здpавейте дами
Честито на всички празнуващи последните дни и на всички съименячки  Hug
Аз чета, но някак не се вписвам в ситуацията с многото и различни плетки Подкарала съм от дълго време една и все още ми е забавна, то не че ми остава много време да я подхващам  Rolling Eyes
В момента съм на обратно отброяване на дните до отпуската и дано всичко бъде наред От 25 август сме планували да сме на Варна, та ще се радвам, ако се видиме с Анджи
Иначе се преместихме за известно време при мама и тате и нема такъв рахат Децата са отделени в една стая двамата, забравихме за гърнето и се въвеждат норми, относно как е правилно и възпитано да се храниш  Grinning
Ив, Галчето (моята фризьорка) пита за теб - как си и какво става с буйната ти малдост  Mr. Green
Друго се не сещам за момента, освен че Сту още не ни е събрала да полееме новото жилище, или пък ме е пропуснала в поканените  Whistling

# 99
  • София
Ау, Манка, радваме се да те видим тъдява!  Hug

....Ив, Галчето (моята фризьорка) пита за теб - как си и какво става с буйната ти малдост  Mr. Green
.....

Поздрави я, разбрах, че е имала проблеми с проклетата си шефка....  Tired А аз съм добре, за сега!  Hug

# 100
  Копирам това съобщение от друг подфорум:

Здравейте
Вече има ДМС номер за фонд за терапии на деца от аутистичния спектър.

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS AUTISM на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M-Tel). Цената на един sms с 1,20 лв. с ДДС. За повече информация: www.dmsbg.com

Фондация "Стъпка за невидимите деца" страртира инициатива за създаването на Фонд за терапии на деца от аутистичния спектър.
Стартът се даде на 2 и 10 Юни, когато страртира съвместна инициатива с Арт Галерия "Руакана" за подкрепа на аутистичните личности, в която се включиха Рефан и Държавната Агенция за закрила на децата и на 10 Юни, когато кметът на район "Триадица" Евтим Евтимов организира благотворителна вечер за създаването на Фонда!

Аутизмът не е болест а състояние. Преди 20 години, 1 на 10 000 деца страдаше от аутизъм. Преди 5 години, 1 на 500 деца страдаше от аутизъм.

През 2008 г., 1 на 150 деца се диагностицира с аутизъм.
На всеки 21 минути се диагностицират 67 деца с разстройство от аутистичния спектър в световен мащаб.

Официално диагностицираните деца с аутизъм в България са 16 000, а  в действителност , техният брой е много по- голям.
Аутизмът рефлектира минимум върху 60 000 човека в България към настоящия момент.

През изминалата година, повече деца са диагностицирани с аутизъм, отколкото с диабет, синдром на Даун, рак и СПИН общо.

1 на всеки 91 момчета страдат от аутизъм през 2010 г.
Деца с аутизъм се раждат в семейства от различни раси, етноси, социален произход, образование, интелект, убеждения и религия.

Аутизмът не е болест, а състояние. Аутистичния спектър е изключително широк и включва както функциониращи на много ниско ниво деца, в това число и невербални, така и високофункциниращи, но всички те имат проблем с комуникацията, от което страда социалния им живот- техния и на семествата им.

С помощта на професионална терапевтична работа, децата с разстройство от аутистичния спектър, получават шанс стъпка по стъпка да дойдат в нашия социален свят.

Да дадем шанс възможно повече деца с аутистично разстройство в България, да получат достъп до терапия!"

# 101
Момичета,имате ли представа,по-голяма бебешка количка може ли да се събере в Симеоновски лифт?  newsm78

# 102
  • София
Момичета,имате ли представа,по-голяма бебешка количка може ли да се събере в Симеоновски лифт?  newsm78

(02) 9612189, питайте.  Wink Но аз мисля, че спокойно можете да качите количката в следващата кабинка, сигурна съм, че няма да възразят да го направят от персонала и горе ще си я свалите.  Peace

# 103
Мерси,Ив!  Hug Hug Hug

# 104
  • София, Лагера
Анджи, къде си?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт