Цветният живот на една бременна

• 4 117
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
Изтичаше ми срочния договор и законът не можеше да помогне в моя случай  Sad Но и аз излязох веднага в болнични  Peace Това в Холандия, не в БГ.

# 31
на мен сега ми е много странен таткото.не че се е променил по някакъв начин просто не знам сигурно е от хормоните ама много ми лази по нервите на последък.аз разчитам на него да ми е подкрепа а той имам чувството че се вдетинява с всеки изминал ден  Laughing Laughing Laughing надявам се скоро да мине този период че трябва да се понасяме още 8 месеца а не искам да минат в дразги Simple Smile

# 32
  • Където морето целува небето...
Правихме бебо и бяхме решили, че няма да стане (тъй като имаме проблем). Настройките бяха да пробваме 6 месеца и после в София по изследвания. Да.... но на вторият месец започнах да усещам нещо и след като видях двете чертички влетях при таткото и се разревах. Думите ми бяха "Ами какво ще правим сега", честно умрях си от страх от неизвестното и как ще се справим с едно малко създание.
После се започна денонощното стоене в тоалетната за близки срещи от третия свят Rolling Eyes  само си мислих "Леле в какво се забърках и колко ОЩЕЕЕЕ". Да е живо и здраво всичко се издържа. Сега положението е малко по-добре, но пък започнаха контракции и съответно по една шепа лекарства. Идеята ми за ходене на работа и шофиране до края се стопи моментално... Естествено шефът ми не е най-доволният човек на света.
След като се осъзнах реших, че трябва да знам всичко, както се казва да искарам висше бременно и започнах информирането. Да ви кажа, че доктор Спок е голяма работа, както и вашият форум... И "цветните" ми бременни дни в момента минават с вас и с хапчетата ми. Е, от време на време ме изкарват и навън  Laughing да ме видят и хората що за кашалот съм (въпреки, че все още съм си -1 кг). 
Вчера си купих бременни дънки, че това шкембенце вече никъде не се побира.
Спрях кафето (ужас), почти нищо не ми се яде, но ако знаете как ми се пие Мохитооооооооо....
За сега животът е такъв. Няма по-хубаво нещо от това да си видиш малкото бебче как се мята в теб като малко акробатче. Искам само да е живо и здраво.

# 33
 Здравей Suzito85 и аз се присаединявам към теб за Мохитото Simple SmileSimple Smile ох и на мен.
И Маргарита много обичам - но таткото ми казва само всичко да е наред и живот и здраве като се роди бебчето после една седмица само коктейли пий.
Е искам все пак да кажа че не съм алкохоличка  Joy Joy Joy hahaha Но от както съм бременна освен биричка и винце (много рядко защото не съм се сбогувала с гаденето и повръщането) друго не пия....

# 34
Въпреки че бебо е желан и планиран, след като видях двете чертички бях направо ужасена - какво ме чака, дали ще се справя. Оказа се, че трябва спешно да започна работа, тъй бях току що завършила, а осигуровките в университета са минималните и ако искам да получавам някакви майчински над минималните ми трябва работа на договор, макар и само за няколко месеца. Като се добави и натиска на роднините за спешна сватба.. беше доста неприятен месец. Но спотепенно нещата се подредиха. Добре, че съм случила на най-добрия и търпелив мъж и на не много сърдит шеф Simple Smile

# 35
И моя случай е подобен...бебчо беше планиран но като видях 2те чертички се разплаках и разтреперих от вълнение но и бях малко уплашена...току що бях започнала работа...е не за дълго тъй като се разбра за бременността и ме съкратиха в момента съм безработна...постоянно сменям настроения ,самата аз не се разбирам и незнам на моменти какво искам....на моменти ми става мъчно и за бъдещия татко ,че е подложен на този терор от моя страна,но въпреки всичко само като си помисля за мъничкото човече в мен и всичко ми минава....

# 36
Нищо не се е променило при мен.Е,нормално е началните притеснения да са нахлули и в мойта глава..Някак съвсем неосъзнато го приемам.Знам какво ме очаква,радостта ми е огромна.До сега не ми се е гадело,не ми е било лошо..абе изобщо никаква разлика от преди,все едно не съм бременна..Почти нищо не се е променило в ежедневието ми,с изкл. на някои неща,с които се съобразявам.. Wink

# 37
Нашето бебче също е планирано, но не мислих че ще стане толкова бързо и когато видях двете чертички се разтреперих от вълнение. Физически се чувствах много добре в началото, може би ми се гадеше малко, но сега се чувствам повече от добре.Докато правихме бебо бях много нервна, а сега съм една щастлива бъдеща мама, особено като виждам вълнение в очите на таткото Grinning Даже често ми казва на шега: "Хайде, няма ли да раждаш вече?".Определено животът ми се е променил към по-добро и с нетърпение очаквам малкото човече.
В началото беше страха дали ще има сърдечна дейност, после с нетърпение чаках да мина 3-я месец, сега съм по-спокойна и гледам да си мисля само хубави неща.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 15:12 от Bibi85

# 38
вече съм мама:)
всичко се изтърпява - и трудностите по време на бременността и трудностите по време на раждането....и като видиш резултата всичко останало изчезва! Няма друго такова щастие Simple Smile
успех бъдещи мами!   bouquet

# 39
  • Пловдив
всичко се изтърпява - и трудностите по време на бременността и трудностите по време на раждането....и като видиш резултата всичко останало изчезва! Няма друго такова щастие Simple Smile

Честито, миличка   bouquet Да сте здрави и щастливи !
Наистина всичко се изтърпява, мога да го кажа за бременността и раждането, е ..после е по-трудничко (поне аз 5-ти месец още не мога да свикна с някои трудности, но ти не се стряскай), но надявам се и по-нататъшните препятствия да се изтърпят в името на майчинството !

# 40
На мен най-трудното от всичко ми беше самата бременност. Сега грижите за бебето са ми цяло удоволствие, макар и да е уморително. Simple Smile Първите 2 седмици като че ли ми беше по-трудно, но сега се приспособих и почна да ми става леко. Simple Smile
За раждането - това за мен беше най-приятното преживяване от всички други, може би защото раждах оперативно в частна болница и всички много се стараха да направят престоя ми там лек и приятен като почивка, при това без никаква болка. Simple Smile Дано всички имате такива хубави изживявания по време на раждането и престоя си в болницата.   bouquet

P.S. : GreenMommy, честито миличка.    bouquet

# 41
  • София
Бременностите ме правят приказно щастлива.....Някак вече не помня неприятните емоции или трудностите....

# 42

Откога я чакаме тази новина!  Heart Eyes Много прекрасни мигове оттук нататък, прекрасно е, че винаги ще има с кой да ги делиш и кой да ти ги дарява  Hug

# 43
Бременностите ме правят приказно щастлива.....Някак вече не помня неприятните емоции или трудностите....

Crazy  Peace

Ами... и аз съм така, а разни приятелки все ми казват, че съм била луда  Blush
Като че ли жените обикновено се оплакват колко ужасно и страшно нщо е да си бременна и да раждаш.. А аз в същност обожавам да съм, такова друго чувство и състояние няма. Но не мисля, че съм имала наистина лоши моменти - или както казва Парци, може би съм ги забравила  Whistling
Абе всичко беше прекрасно.. често си връщам спомените с такова умиление и чак носталгия и съжление, че е минало..
А накрая идва най-хубвото като преживяване и емоция, разбира се  Wink !

Пожелавам на всички бременни само прекрасни емоции до края!

# 44
Не знам дали и другите се чувстват като мен, обаче ми е много тъпо, когато някой ми каже: "Оооо, ще видиш ти като се роди, оттам започват мъките!"
Е, като е толкова ужасно да имаме деца, защо ги правят бе?! Направо ми се струва някакъв оксиморон, хем е ужасно, тежко  супер гадно, едни мъки едно чудо, хем пък голям зор за деца  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт