Черноморец 2011, част 2

• 42 842
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Червенка е прекрасен избор.
И на мен ми допада повече.
Шопови са на малък кръстопът,но са близо до плажа/централния/.

# 31
Здравейте! Радвам се, успях да ви намеря....Ще ви бъда много благодарна ако можете да ми дадете някаква информация за "Морска звезда"? Тази година за първи път реших да отидем в Черноморец и понеже съм с две малки деца ми беше доста трудно да намеря нещо подходящо.Ходили ли сте там, доволни ли сте, плажа близо ли е...моля ви ако някой може да ми помогне?!

# 32
Още едно позитивно мнение и от мен,за съжаление  утре си тръгваме от Черноморец,в хотел Тракия сме отседнали.Доволна съм чисто ,удобно стаята в коята бяхме настанени е просторна,собственика е отзивчив и гостоприемен.Всеки ден бяхме на различен плаж.Днес посетихме частта от Градина която е до Баш или Бач бара както го наричат ,кристална и чиста вода.А вчера бяхме на къмпинг-а почти до централния вход на самия къмпинг,мръсотия до шия никак не ми допадна.Хранихме се основно отхотел Анди добри цени с добри храни  Mr. Green
Решили сме догодина пак да посетим Черноморец  има защо.ОО забравих дакажа че на децата много им хареса фитнеса,поздравления за този на когото е проекта страхотна атракция е Simple Smile
ВЕСЕЛО И СЛЪНЧЕВО ЛЯТО  Hug

# 33
Здравейте,ние с моята половинка сме почти през седмица на Южното Черноморие и без значение къде спим,винаги завършваме със следобеден плаж на Черноморец и вечеря.
Бих искала да предупредя бъдещите посетители или по-точно да споделя нещо,което ми направи изключително лошо впечатление.
С моя приятел решихме да седнем да хапнем преди да потеглим обратно към дома вечерта.Разходихме се нагоре-надолу по главната улица се спряхме на едно заведение,на което не бяхме сядали преди-става въпрос за заведението,което се намира точно след заведението с костюмирания персонал(мисля се пада предпоследно в посока плажа,от ляво).
Влезнахме,имаш около 10-ина масички.Моя приятел попита за тоалетната(да си измие ръцете) доакто мислим какво ще поръчаме.Упътиха го.Имаше 3 сервитьорки.Докато се върне аз вече си бях избрала.Дойде сервитьорката и той я попита дали ще сложат сапун в тоалетната,защото нямало.Тя каза-да,веднага.За 2 часа сапун НЕ сложиха.
Поръчахме си шопска салата,скумрия на скара,цаца,пържени картофи,2 филийки хляб,кола и голяма наливна бира.
Донесоха бирата и колата след почти 30 мин.После и хляба.Попитахме за салатата-казаха,че се приготвя и че имали много работа,а само 1 готвач.Ок,няма проблем,ама междувременно на масата до нас друг клиент вдигна врява,защото 1 час си чакал картофите.Уточнявам,че бяха заети точно 5 маси и знам,че сервитьорките нямат вина за забавянето на поръчките.
Та чакаме си ние с моя мъж поръчката и след 1 час и половина почти от както бяхме седнали пристигат познайте какво...........КАРТОФИТЕ Confused
Питам аз за салатата и дали сега садят доматите,а девойката ми отговаря,че се прави.ЕГА ТИ САЛАТАТА-ЧАС И ПОЛОВИНА.Помолих да платим,защото то ни се отяде вече-донесе ни цялата сметка.Казах,че няма да я платя цялата и искам да дойде управителя.Нямало го било.Оставихме 5 лева и си тръгнахме.Хвана ме яд,защото най-вероятно щях да им простя забавянето,ама аз пак като стара свекърва,въпреки 27 си години,как бе ,......,картофите станаха преди салатата и то след час и половина.
Та,ако сте решили да сядате там-дано се пооправили.Случката се разви преди месец.
Приятна почивка на всички  bouquet

# 34
Здравейте много полезна тема.Тази година със семейството ми сме решили да почиваме в Черноморец.Гледах тази къщичка http://www.guesthouseoasis.eu/Ksa_za_Gosti_%22OASIS%22/Dobre_dosli.html.Ако някой е ходил и има впечатления моля ви пишете.

# 35
Здравейте много полезна тема.Тази година със семейството ми сме решили да почиваме в Черноморец.Гледах тази къщичка http://www.guesthouseoasis.eu/Ksa_za_Gosti_%22OASIS%22/Dobre_dosli.html.Ако някой е ходил и има впечатления моля ви пишете.

Коментираше се много в предишните теми, като цяло май няма положителен отзив. Най-хубавото е че е много близо до централния плаж.

# 36
 Пишете и мен за фенка на Черноморец.Засега само чета мненията ви ,но след 1-2 дни ще  бъдем във ,,Ванеса".Ново хотелче, ако не греша?Собственичката беше много любезна, дано първоначалните ни благоприятни впечатления се умножат многократно. Малко сме далеч от плажа, но има басейн.Ще пиша как е на място.
Във известния Вромос има стаи , но са без климатик.
Постовете на джоджо носят много настроение, те бяха решаващи за избора ми.  bouquet

# 37
Привет момичета  bouquet
nivea_blanka  Hug
От три дни не мога да се добера до компютъра.
Синът ми го е присвоил за свои нужди.
И да ви се похваля:Моето малко момиче днес стана Жена.
Изгледахме подходящата серия на ,,Синьо лято"и да ни пита човек защо го ударихме на рев Thinking
Ама женски работи Laughing

Вчера обиколих Черноморец и като човек търсещ квартири.
Избрах доста неща и прилични и като цена.
Но....защо са тия легла,,персон и половина" newsm78
Не е удобно за двама възрастни,не е удобно за възрастен и по едро дете.
В две трети от къщите ми го казваха като ,,екстра".
Ми ...не ми допадна.
От вторник 16 август на улица,,Рибарска"№12 ще има свободни места.
До сега приемаха само групи от Чехия,но договора им изтича и ще могат да приемат туристи.
Къщата няма снимки защото от 5 години както е направена е била с договор.
Има страхотни условия,но по добре  на място и вижте.

# 38
Пишете и мен за фенка на Черноморец.Засега само чета мненията ви ,но след 1-2 дни ще  бъдем във ,,Ванеса".Ново хотелче, ако не греша?Собственичката беше много любезна, дано първоначалните ни благоприятни впечатления се умножат многократно. Малко сме далеч от плажа, но има басейн.Ще пиша как е на място.
Във известния Вромос има стаи , но са без климатик.
Постовете на джоджо носят много настроение, те бяха решаващи за избора ми.  bouquet
Ние почивахме точно до това хотелче,останах с много добри впечатления,ново и чисто изглежда и е много близо до плажа на к-г Черноморец.Мисля,че ще останете доволни Peace

# 39
Добро утро.
Мързеливо,поспаливо е времето в Черноморец.
Но не за всички.
Има едни малки гадинки,дето щъкат нагоре-надолу,разхвърлят дрехи и принадлежности из стаята и крещят:Хайде на море,на море,морееее. Mr. Green
А то морето толкова ги обича,че са разпенило,развълнувало,аха да дойде при децата.
Нали не ги пускаме при него,то ще дойде Grinning
Днес ще си припомним игрите на карти,ще играем,,Сърди се човече" Mr. Green,а някой може и табла намери.За шах сме много шумни и няма да се получи.
Приблизително това е положението у нас и съседите.
При вас как е..?

# 40
  • Русе
Здравейте!
Ние се завърнахме преди 4 дни от Черноморец – тихо и спокойно градче. Бяхме във Вромос и останахме много доволни.
Кое не ни хареса? На първо място централния плаж. Тясно и мръсно. Иначе за децата е идеално, защото е плитко. На всяка една крачка настъпваш някакъв боклук - било то фас, бъркалка, чашка, клечка или опаковка от сладолед, найлонова торбичка, салфетка, хартийка от гевреците, които продават, костилка от праскова, опаковка от солети, чипсове и т.н., а плажната ивица не е толкова широка и коша е на има-няма 10 метра. Толкова ли е трудно да се стигне до него(това си беше трудно, де, защото трябва да минеш през хавлиите на хората или под чадърите им) и да си изхвърлиш боклука? Направи ми впечатление, че торбите се сменяха редовно. Толкова средства влизат като приход в Община Созопол. Как не можаха да вземат някой, пък бил той и на сезонна работа или по програмите на социалното министерство, за да се почиства сутрин плажа?
За храната обядвахме във Вромос - вкусно и прясно приготвено. За вечерите ходихме и на заведения, но няколко пъти си купувахме печено пиле, цаца или пица на парче и вечеряхме в хотела, тъй като имахме в апартамента обособен кухненски кът. Два пъти ходихме на "Черната перла". Честно казано като съпоставям цени с обстановка и качество на обслужване - не мога да сложа знак за равенство. Първия път си поръчах картофена салата - картофите да не кажа, че бяха сварени от предния ден, но бяха като дърво и леко бяха вкиснали. Втория път ни "удариха" и в сметката. Бяха ни таксували неща, които въобще не сме поръчвали, но поне без проблем ни върнаха парите. Вярно, че бяха 4 лв., но толкова народ минава по 4 лв... Ходихме и в "Замъка" да опитаме прословутите пици на пещ. Трябва да Ви кажа, че там само са чували как се правят пици. Не ми хареса и качеството на обслужване.  Първо чакахме 10 минути сервитьора да дойде и да ни вземе заявката, при заети четири маси и ние петата и двама сервитьори на терасата. Барманката пушеше цигара и си гласеше на една маса да яде, а като ни донесоха напитките чашите бяха целите мокри и на капки. Чиниите, в които ни сервираха пиците бяха „чукнати”(счупени от страни). Синът ми си поръча спагети „Болоня”. Бяха вкусни, но почти на финала намерихме в чинията черупки от яйца. Иначе като цена напълно поносимо. За две малки пици, порция спагети, порция пържени картофи, 1 мин. вода, 2 сока и 2 наливни бири – 22 лв. Последната вечер бяхме запазили маса в „Кръста”. Цените са по-високи, но трябва да Ви кажа, че и качеството на обслужване и обстановката си заслужаваха. Певицата също пее много добре ненатрапващи се песни. Тропнахме си и хорца.
В църквата ходихме. Много ни хареса там. Невероятна градина имат с много вкусни къпини и касис.
Ходихме и на скалите при кораба. Невероятна гледка се разкрива от там!
За съжаление не можахме да го намерим този фитнес  Sad. Много исках да заведа децата.
Джоджо, от терасата си виждах твоята градинка с джуджетата и ветропоказателя. Много добре си я оформила!

# 41
Привет от мен!И ние се завърнахме от Черноморец.Бяхме във вила Витошко лале,не я бях чувала преди да отида там.Намира се на много тиха улица,точно зад къща Тракия.Чиста и удобна къща,с много приветлива и услужлива хазайка.На плаж си ходихме както и миналата година на Градина,страхотен плаж.Има ново кръчме на плажа ,в което обядвахме Сляпата скарида.По-скъпо е ,но си заслужава,много вкусно и голямо разнообразие.Не стъпвайте на кръчмата до душовете на Градина ,може да се натровите.Първо си поръчах спагети Болонезе донесоха ми преварени спагети с НАРЯЗАНИ КЮФТЕТА НА СКАРА ВЪТРЕ,върнах ги,поръчах си картофи със свинско,донесоха ми едно парче св.и два картофа плуващи в леко кипнал сос и тях върнах SickВечеряхме в Черноморец всяка вечер на различно място.Най сме доволни от заведението с лодката отпред и Св.Валентин гре на тераската.В Оазис всичко беше потресаващо.Имахме един ден, в който не ставаше за плаж и обиколихме целия Черноморец,застрояват много яко по хубавите места,няма милост.Стигнахе до Червенка и ме заболя сърцето че не сме отседнали там.Точно каквото търсим,тишина и спокойствие.Много хубави къщи има там,само че на никоя не видях име или тел.Винтернет инфото за там е много оскъдно.Някой ако може да препоръча нещо?Догодина живот и здраве сме там.

# 42
  • Шумен
Ние все още сме в Черноморец..2 седмици ще станат Simple Smile))))))))
Днес по изключение сме си в хотелчето/заради лошото време/. Доста плажове ошетахме: тук Централен, Градина, Златна рибка,Каваците, Дюни, Созопол, Приморско, и естествено къмпинг Черноморец-плаж мъничък и каменист, но пък заради буната, супер спокойна вода.
Хапваме почти всяка вечер в "Липата" , където готвят вкусно, както и в едно бистро "Ники". Иначе край пътя скарички и пилета/жарени, печени, грилени/ Simple Smile дал Бог. Смрадливи дюнери също.
Ами, дано утре даде време да похойкаме пак, а иначе е вярно-чудесно за плажуване е в късен следобед на централен в Черноморец, но не в самата среда на гъча, а маалко в края му, към поделението.

# 43
Добър вечер от Черноморец.
В момента има концерт на читалището от Черноморец и Янка Рупкина.
А на 14 август концерт ще има Кичка Бодурова.
Голямо затишие има в темата.
Сигурно всички са на плажа.

За хотел,,Роза"има отделна тема.

# 44
  • Sofia
И ние се върнахме днес от Черноморец. Мнооого съм доволна. Миналия път дето ходихме за една вечер  хич не ми хареса, ама сега беше екстра. Не знам кой се е променил аз или града, но сега беше прекрасно - чисто, спретнато, достатъчно забавления и сергии, но пък и тихо. Цени много прилични, някои дори по-ниски от Сф. Спахме в къща за гости Янакиеви. Доволна съм. Чудесно дворче с барбекю и пясъчник има, вечер да седнеш, че то с двата звяра абсурд да отидем на заведение. А хазяите са нечовешки търпеливи към всякакви детски шумове, бели, писъци, ревове и прочее екстри. Благодаря им за което. На плаж ходихме на Градина. Страхотен плаж, огромен, просторен. Е, има какво да се желае откъм чистота, но не е крайно зле. Изобщо спечели ме Черноморец. До сега 10 год ходим само на Ахтопол, но взе да ми омръзва този дълъг път до там. Май ще сменим мястото. Пък и на Черноморец плажът е по-хубав,а и като е лошо времето има къде да се разходиш.

Общи условия

Активация на акаунт