Случи ми се нещо странно VII

• 114 561
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Темата с цъкането на Дейв стана като драмата с Туин Пийкс, едно време! Ако скоро не се намери проблемът, можем да започнем да отпечатваме тениски с надпис "Какво цъка при Дейв?"  Mr. Green
Ще се разберем за %-те от приходите!

# 16
Темата с цъкането на Дейв стана като драмата с Туин Пийкс, едно време! Ако скоро не се намери проблемът, можем да започнем да отпечатваме тениски с надпис "Какво цъка при Дейв?"  Mr. Green

Това ужасно ми хареса  Crazy Ще си е само наша парола. Така ще се познаваме, че сме ние кукумицините /с най-добри чувства казано/ от тази тема.  Crazy Отговора на въпроса "Какво цъка при Дейв?" ще е "Цъкльото!" и после прегръдки, целувки и три часа лаф муабет на тема "а пък на един приятел му се случи..." Flutter

# 17
# 18
  • в рока
Здравейте,следя темите с интерес,и реших и аз да споделя нещо,което ми се случи преди години.По принцип не съм суеверна или човек,който лесно се плаши.Чувала съм различни странни истории от мои близки,но не съм им вярвала особено.
Та преди време всяка лятна ваканция си ходех на село.Бяхме неразделни с една моя приятелка и всяка вечер спяхме или в нас или в тях.Една вечер се прибирахме от рожден ден и решихме да спим в тях.Легнахме си и след 3,4 мин двете с ужас погледнахме през прозореца.Бяхме в нещо като ступор,не приказвахме,не се поглеждахме,не мърдахме.На прозореца имаше щори и най-отдолу имаше само малка пролука.Не се чуваше и виждаше нищо,само имахме усещането ,че някой ни наблюдава.След около 5,6 мин,до ушите ни се разнесе звук на много чамове,все едно цяло стадо минава в стаята.В радиус от 400 метра никоя къща нямаше овце или кози,а и лятото наемаха овчар и ги даваха на паша.Ние само се спогледахме.Звука продължи околко3,4 мин и спря.С него изчезна и неестественото вцепенение в което се намирахме.Светнахме лампата,и си разказахме една през друга за изпитаните усещания,Най-странното е ,че усетихме образа на това,което ни гледаше,описанието на едната и другата съвпадаше.Извинявам се,ако съм го обяснила не много добре,но такова усещане не може да се опише.Имам още няколко странни случки ,но  от тази потрепервам всеки път.На другия ден казахме на бабата на моята приятелка какво се е случило,и тя каза,че откакто живеят в къщата ,много странни неща са ставали,но тя просто е свикнала с тях

# 19
Записче тук,да не ви губя.  bouquet

# 20
За цъкащия Дейв леко намигване Wink

# 21
Да ви следя...

# 22
Taka ще си личи кои сме.
Много сме, силни сме! newsm57

# 23
И аз с интерес да следя.
Дейв обаче не пише  Confused Прибра ли се, какво стана  newsm78

purko88, да не е било в Царичина (или как беше онова село/град със странните явления Wink )
Еее, ама вие не разпитахте ли повече бабата какво друго е ставало?

# 24
# 25
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Аз пък не мога да разбера защо Дейв отписва варианта с дървеници или дървояди  Rolling Eyes 99% съм сигурна, че е едно от двете. Навремето бях в една къща и там се наложи да спя. Ей цяла нощ слушах цъкане в коридора. На следващата се беше преместило в стаята, в която спя...и определено се появяваше само на изгасена лампа. 1 месец след като бях казала на домакините за това дразнещо цъкане ми се обадиха и ми казаха, че са били дървеници. Били нахапали и тях...'щото сигурно паркета не им е бил достатъчен  Simple Smile
Сори за офф-а  Embarassed

# 26
# 27
Няма да повярвате какво стана по обед. Имах уговорка да се видя с приятелка, която условно ще наричам Лили. Та 5 минути преди да стигна до уговореното място ми звъни Лили и силно развълнувана ме пита:
- Дори, теб нали не те беше страх от змии?
- Еми май да не ме е страх  Rolling Eyes - отговарям аз безстрашната.
- Ела веднага в новия апартамент, че видях една и умирам от страх.
Забързавам се към новия им апартамент и от безстрашие звъня да извикам съпружието, което ще доведе подкрепление и по-го бива с лова.
- К'во стана? - всига си той телефона с въпрос.
- Мило, изпий си бирата на няколко юнашки глътки и идвай там с когото си в Лили. Няма да повярваш какво ще ловим!
- Какво ще ловим? - държи да е информиран той.
- Ами, ЗМЕЙОВЕ ще ловим! Идвай бързо! - и защото вече бях до развълнуваната Лили затворих телефона.
Историята си е странна - тя се отбила за нещо до новият им апартамент на 6-я етаж!!! и като отключила входната врата още от коридора според нея видяла как една дълга змия се изнизала от хола в спалнята им /има преход/. Изплашила се и излязла веднага пред апартамента. Когато аз пристигнах мъжа и вече бе дошъл и надничаше зад малкото мебели в полупразния им апартамент.
А Лили твърди, че е видяла змия, видяла даже зигзаобразната украска на гърба и, била сива и доста дълга. След малко пристигна и моя мъж с подкреплението, носещи капан за мишки(!!!), купен набързо от Практикер. Решил, че да ловим нещо в апартамент нямало какво друго да е и че се гъбаркам с това "змейове".
Заничахме, местихме, гледахме - змия не намерихме. Питахме и съседите, с които имат обща тераса да не би да си имат терариум и да са си изтървали гадинката, но съседката се оказа баба от съседния вход, която прие като обида идеята да има за домашен любимец влечуго  Crazy
Та така и не стана ясно какво е видяла Лили, Да ви призная малко се притеснявам, защото ако наистина има змия ще ги изплаши, а ако не - защо и се привиждат такива неща.  Rolling Eyes 

# 28
  • Варна
1 месец след като бях казала на домакините за това дразнещо цъкане ми се обадиха и ми казаха, че са били дървеници. Били нахапали и тях...'щото сигурно паркета не им е бил достатъчен  Simple Smile
Дървениците не ядат дърво Wink

# 29
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
1 месец след като бях казала на домакините за това дразнещо цъкане ми се обадиха и ми казаха, че са били дървеници. Били нахапали и тях...'щото сигурно паркета не им е бил достатъчен  Simple Smile
Дървениците не ядат дърво Wink

Това за яденето беше в кръга на шегата, а иначе дървениците се разпространяват в паркети, гардероби и други подобни дървесини  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт