Случи ми се нещо странно VII

• 114 587
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Дорис,огледайте за разни дупки из къщата по стени,под,ъгли абе навсякъде.Ако има по голям сифон във банята или канала на мивката.Друго не знам какво да ти кажа,обаче трпки ме побиха. #Crazy

# 31
 newsm78 Таралежите не си ли падаха по змии, я да си намери Лили един и да го пусне в новия апартамент Wink

Мен все ми се струва, че и се е привидяло и донякъде дано е така, но пък съмнението винаги си остава в ума на този, който е видял нещо... Confused

# 32
  • България
Дорис,огледайте за разни дупки из къщата по стени,под,ъгли абе навсякъде.Ако има по голям сифон във банята или канала на мивката.Друго не знам какво да ти кажа,обаче трпки ме побиха. #Crazy
Представям си ужаса на тази жена.
Студени тръпки ме побиха...
Само идеята за тези влечуги ме карат да  Sick

# 33
  • Балчик
Ужасно мразя и ме е страх от змии. Моя приятелка намери в шкафа под мивката си змия, но тя живее във вила, разбираемо е. Но на 6 етаж е наистина странно. Ако гадината не се намери, пак същия съвет ще дам- да си освети апартамента.

# 34
  • в рока
Цитат
purko88, да не е било в Царичина (или как беше онова село/град със странните явления Wink )
Еее, ама вие не разпитахте ли повече бабата какво друго е ставало?

Не ,не е Царичина,а Старо село,намира се в североизточна България.Ами в къщата преди са се чували стъпки,в едната стая е имало период на чукане под леглото.Нашата махала е отделена от центъра на селото от един парк,който е бил гробище едно време.Вечер когато минавахме,редовно се чуваха стъпки,различни шумове.Но винаги съм го отдавала на внушение,защото самото място е злокобно,тъмно и пълно с високи дървета.Моята приятелка казваше,че мине ли по една определена алея,има чувството,че всяко нейно движение,всяка мисъл дошла и на ум,е повторена от някой ,само че много бавно,описваше го като звука за развалена касета как влачи.На мен не се е случвало.

Веднъж сънувах една наша комшийка,която беше починала преди няколко години.Не сме били близки и не съм мислила за нея.Та идва в съня ми ,,сяда до мен на пейката,облечена в пъстроцветни дрехи и с красива шапка на цветя.Плачеше и ми се молеше да отида на другия ден до тях и да кажа на близките и да раздадат за нея,защото скоро не са.Думите бяха:"Не знаеш колко е лошо там горе,ако близките ти те забравят" ShockedКазвам на майка ми на следващия ден да предаде на комшиите какво съм сънувала,а те се засмели невярвайки,но си признали,че наистина не са подавали и не са ходили на гроба скоро

# 35
Това ужасно ми хареса  Crazy Ще си е само наша парола. Така ще се познаваме, че сме ние кукумицините /с най-добри чувства казано/ от тази тема.  Crazy Отговора на въпроса "Какво цъка при Дейв?" ще е "Цъкльото!" и после прегръдки, целувки и три часа лаф муабет на тема "а пък на един приятел му се случи..." Flutter

Joy Joy Joy
Съвсем я съсипахме тази тема, а Дейв изчезна...  Simple Smile

Между другото, когато сме ходили по хижи и стари хотелчета, и аз съм чувала тъкъв цъкащ звук - на равни интервали, все едно е часовник. Наистина, ако ги засечеш - сигурно няма да има и милисекунда отклонение! Винаги съм си го обяснявала с тези червейчета, които правят каналчета в дървото, докато го ядат. Не зная - май се казва разговорно дървояд.
А преди време, докато живеех при родителите ми, в панелен апартамент, чух звук като от мишка. На другия ден баща ми сложи примамка, която не се помръдна и на милиметър за 1 седмица. Оказа се /сетихме се/, че звукът е от мишка, но летяща. В разстоянието между входовете на блока си живеят прилепи....
Дано да излезе цъкащата гадина!

# 36
Леле, тази история със змията си е направо ... брррррр. Особено за хора като мен с "мъничка" фобия към змийчета. Не знам за Лили, но ако бях на нейно място, вече да съм избягала доста далеч от новия апартамент. Трудно ще ме прилъжат да спя там даже и една вечер. Все ще си мисля за гадинката. Къде е, няма ли да я напипам под чаршафите, дали пък няма и бебета ... Олеле! Настръхва ми косата. Честно казано,нито един съвет не ми идва на ум. Само мога да съчувствам. Успех, дано я намерите, в противен случай не виждам как ще може да се живее спокойно там.

# 37
Докато видя- на 3-та страница чак Simple Smile

# 38
Дървояд е, звукът е точно като описаният.

# 39
Много интересна тема. Надявам се да намеря отговор на това, което ми се случи.

Бяхме в планината на почивка точно за нова година в една почивна станция. Беше 31 декември 2010. Реших да си обуя ботушите, които си седяха през цялото време в стаята. Наскоро си бях сменила стелките е нещо не ги бях отрязала правилно и когато си обух единия ботуш усетих нещо. Реших, че е заради стелките  Laughing и бръкнах да ги оправя. Напипах нещо и съвсем интуитивно го извадих и хмърлих на пода. Като осъзнах какво беше това, изпищях. Майка ми също беше в стаята. И познайте какво бешеБ ПРИЛЕП  Sick Sick Sick Той се закачи за чехъла ми, който беше на земята. Майка се обади на пожар на приятелката си, която беше също с нас. Тя като дойде каза, че няма нищо и някое гадже щяло да ми се залепи Laughing Много се бях стреснала и при мисълта, че го бях извадила с голи ръце  #Crazy Та чудя се, защо точно в моя ботуш? Дали означава нещо  newsm78 Засега никакво гадже не ми се е "лепнало", де  Laughing ако някой е по-наясно със символиката на прилепите, моля да ми обясните   bouquet

# 40
и това ти е странно?
защо в твоя ботуш?? ooooh!

# 41
  • Балчик
glow, момичето предполагам е тийн и няма нищо лошо в това да търси разни поверия и да вярва в разни гадателски истории за гаджета. Peace Grinning  Всички сме се вълнували някога по този повод.
Тази тема явно и се е сторила подходяща.

# 42
daniela1119 просто животинчето се е объркало! Няма нищо символично и в това няма нищо странно!  :  )

# 43
Аааа за да се вмъкне/лепне и някое гадже тр по-голям размер ботуши  Mr. Green

daniela1119, майтап. Прилеп е хубаво, ддз защо така си мисля.  Hug

# 44
За цъкащия Дейв леко намигване Wink

Joy
много е яко, може ли да го ползвам за аватар  Laughing
КАКВО ЦЪКА  Laughing

Цъка си, дами, цъка, и ламината не го спря. Не мисля, че е дървояд, просто защото няма какво дървено да яде  Shocked Спалнята е доста изчистена, има няколко етажерки и един комод, легло и това е....сега и под няма да има още ден два Simple Smile

Знаете ли... почнах да му свиквам... newsm78 ще вземе да ми залипсва като (ако) изчезне  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт