Случи ми се нещо странно VII

• 114 636
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Това си е направо "Играта на ангела" на Сафон, звучи като тази книга. Не вярвам на тази история.

Явно има разминаване в посещенията на майката и авторката, както бяха писали по-нагоре....или е сънувала.

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 12:54 от Katencetoo

# 91
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush

# 92
Много лесно ще разберете.
Просто попитай собствениците по времето когато си била там дали те са били отворили...
Това с ремонта може да е някакъв номер на собствениците,за да си удължат отпуската.
Най-странното ще е ако по-рано през деня майка ти е видяла заведението във вече започнат ремонт  ,стените да са били облепени,нали разбираш,всичко да е разбутано както е при един ремонт и ти по-късно да си отишла там а заведението да е било в напълно нормално състояние.

# 93
 newsm78 Добре де, няма ли вариант да не сте ходили баш в този познатия ви ресторант, а в друг с подобен вид?
Или за 1 вечер да са го отворили и после да са го замаскирали, заради нещо Wink

# 94
newsm78 Добре де, няма ли вариант да не сте ходили баш в този познатия ви ресторант, а в друг с подобен вид?
Или за 1 вечер да са го отворили и после да са го замаскирали, заради нещо Wink
Точно това исках и аз да каа. Да попита собствениците дали са работели в тоя ден.
Да попита майка си,дали заведението е изглеждало така да се каже разбишкано като при ремонт.

# 95
И на мен ми се случи нещо, за което нямам логично обяснение. Миналата седмица ходих с мой познат в едно ресторантче, което обичам да посещавам, вечеряхме и т.н. До тук нищо странно. Прибирам се вкъщи и казвам на майка ми къде съм вечеряла, тя ми казва - това не е възможно, днес минах покрай този ресторант и беше затворен и в ремонт (тоест, минала е същия ден, но по-рано през деня). Аз не й обърнах внимание тогава, но днес реших да отида пак. И наистина се оказа, че ресторантът от доста време е затворен за ремонт. Тогава как е възможно да съм била там? Пътуване във времето?
Що не четете, бе момичета?!

# 96
И на мен ми се случи нещо, за което нямам логично обяснение. Миналата седмица ходих с мой познат в едно ресторантче, което обичам да посещавам, вечеряхме и т.н. До тук нищо странно. Прибирам се вкъщи и казвам на майка ми къде съм вечеряла, тя ми казва - това не е възможно, днес минах покрай този ресторант и беше затворен и в ремонт (тоест, минала е същия ден, но по-рано през деня). Аз не й обърнах внимание тогава, но днес реших да отида пак. И наистина се оказа, че ресторантът от доста време е затворен за ремонт. Тогава как е възможно да съм била там? Пътуване във времето?
Що не четете, бе момичета?!

Видях го това,но се чудя как е установила,че е бил затворен за ремонт от много време.
Може от скоро да е затворен,не от много време.Трябва да пита собствениците,много ми стана интересно това,както и всички неща които чета тук,много приятно и интересно е да чета  тези нещо.

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 23:37 от MALIJI

# 97
Това си е направо "Играта на ангела" на Сафон, звучи като тази книга. Не вярвам на тази история.

И аз това си помислих  Whistling

# 98
  • Балчик
MALIJI, много хляб имаш да ядеш, моето момче...Но дано поумнееш някой ден. Praynig

# 99
  • Балчик

И аз това си помислих  Whistling

Ами четат хората и фантазират или се вкарват във филми несъзнателно... Grinning

# 100
MALIJI, много хляб имаш да ядеш, моето момче...Но дано поумнееш някой ден. Praynig

Какво искаш да кажеш?Какво е това мистериозно и необосновано изказване,първо кажи защо го казваш...

# 101

....аз винаги съм се интересувал от такива неща
...много хора,които се интересуват от това и им показах темата,за да разкажат своите странни истории.

А, аз се чудя, защо само на хора, "които се интересуват от това" им се случват странни истории Thinking
Що на мен не ми се случват, бее?

# 102

...много хора,които се интересуват от това и им показах темата,за да разкажат своите странни истории.

А, аз се чудя, защо само на хора, "които се интересуват от това" им се случват странни истории Thinking

Грешиш много.
Имам още една история,която сее случила на човек,който не вярва никак.
Става дума за прадядо ми.Той има двама братя.Когато единия е на смъртно легло,прадядо ми вижда в лампата лицето на починалата жена на брат си,който бил на смъртно легло.Той е пълен атеист и никога не  говорил за тея неща.Даже баба ми вярва,че майка и я посещава и баба ми и говори" майче,тук ли си,липсваш ми"...Един ден тя изръси пред прадядо ми,че си говори с майка си ,а той невярващия и казва "нещо хапчетата не ти се отразяват добре"..Един тотално не вярващ човек е преживял странно нещо.Оборих те..

# 103

Грешиш много.
Става дума за прадядо ми.Той има двама братя.Когато единия е на смъртно легло,прадядо ми вижда в лампата лицето на починалата жена на брат си,който бил на смъртно легло.Той е пълен атеист и никога не  говорил за тея неща.Даже баба ми вярва,че майка и я посещава и баба ми и говори" майче,тук ли си,липсваш ми"...Един ден тя изръси пред прадядо ми,че си говори с майка си ,а той невярващия и казва "нещо хапчетата не ти се отразяват добре"..Един тотално не вярващ човек е преживял странно нещо.Оборих те..
Така ли? newsm78
На колко години си, MALIJI ? На десет?

# 104

Грешиш много.
Така ли? newsm78
На колко години си, MALIJI ? На десет?

Защо? Пак нелогичен въпрос и леко заядлив...
Искам да кажа,че на много хора,които изобщо не се интересуват от духове се е случвало...Когато стана това със шишенцето с хапчета в стаята е бил и друг човек,освен баба ми...Ако си чела отначало ще видиш,че се случва и на хора без никакъв интерес от това...
То един мъж да ви влезе във форума и вие жените го изяждате,ама сте?!?1

Общи условия

Активация на акаунт