Случи ми се нещо странно VII

• 115 250
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аз имах предвид точно тези сънища, които просто да минали през нечия глава и това е. Без последствия, без съвпадения.  Peace
Иначе, ако има и най-малката допирателна с реално събитие, си е странно и призовавам за още разкази.
Ами така кажи. С горното съм напълно съгласна.  Peace

# 571
Преди да ви разкажа, попрочетох малко от темата, но явно не достатъчно за да разбера отношението ви към сънищата. За мен е странно да визуализираш реално съществуващ човек, който непознаваш...

# 572
  • София
Преди да ви разкажа, попрочетох малко от темата, но явно не достатъчно за да разбера отношението ви към сънищата. За мен е странно да визуализираш реално съществуващ човек, който непознаваш...
Твоят сън си е от странните. Предполагам, че не визират него.  Hug
А иначе се чудя, възможно ли е да се е случило следното: ако си мернала този човек друг път, прибирайки се от училище/подсъзнателно, без да си даваш сметка/ и той да те е уплашил с нещо /образът му/, после да си сънувала кошмар поради подсъзнателен страх. След това да си го видяла и оттам и паниката ти. Ти всъщност няма как да си спомниш. Още повече, че дори и да е било така, ти дори и тогава не си си дала сметка за това. Съчувствам ти за ужаса, който си изпитала.  Hug

# 573
Мога да го допусна, логично звучи  Thinking
И все пак, като се замисля, ако е така, както казваш, той трябва само с едни и същи дрехи да е ходил...    newsm78

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 15:23 от stella gemella

# 574
изчетох всичките теми и се регистрирах само за да постна една снимка направена по време на разговор по скайп

какво е това?

# 575
Аз виждам кафяво петно newsm78

# 576
не ти ли прилича на лице ? или просто моето въображение е голямо  Confused

# 577
Като си увеличи страницата на 200-400% и ще види лице...качеството на снимката е доста лошо и не може да се каже там ли си е било или е поставено след това.  Peace

# 578
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
не ти ли прилича на лице ? или просто моето въображение е голямо  Confused

На мен определено ми прилича на лице...

# 579
към Leprechaun`s mommy, ако имаш в предвид да съм го правила с фотошоп - не съм ! нямам си на идея какво е това като се светна лампата изчезна ..иначе изведнъж се появи и аз казах на моята приятелка, която съм задраскала на снимката да не мърда даже тя си мислеше, че се шегувам и съм го направила на фотошоп, но не съм. Гледахме и за предмети, които да приличат на лице, но такива няма.. някой има ли идея какво може да е

# 580
На мен също ми прилича на лице ,даже може би на момченце с руса коса Thinking
За такива неща никога не може да си сигурен какво точно е.Може да е някакво пречупване на светлина ,образ от самата камера и много други.Не плаши приятелката си според мен няма нищо страшно Peace

# 581
Миналата седмица се случи нещо, което може да има съвсем рационално обяснение, но понеже не го намирам, ми се струва странно.
Та звъня на сина ми след училище да видя дали ще се прибира или ще хване нанякъде, но никой не ми вдига. След малко звъня пак и пак не вдига. В това време получавам ес-ем-ес  "Ще ви се обадя при първа възможност". И аз съответно почвам да се вкарвам в едни филми защо да напише нещо толкова дълго и на кирилица вместо с две думи какво става. Пет минути по-късно младежът се прибира, но не знае нищо за съобщението - по това време бил в претъпкан рейс и дори не чул телефона. Така и на разбрахме как е станало, дали Глобул са си добавили нова "услуга" или кой знае какво...

# 582
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Миналата седмица се случи нещо, което може да има съвсем рационално обяснение, но понеже не го намирам, ми се струва странно.
Та звъня на сина ми след училище да видя дали ще се прибира или ще хване нанякъде, но никой не ми вдига. След малко звъня пак и пак не вдига. В това време получавам ес-ем-ес  "Ще ви се обадя при първа възможност". И аз съответно почвам да се вкарвам в едни филми защо да напише нещо толкова дълго и на кирилица вместо с две думи какво става. Пет минути по-късно младежът се прибира, но не знае нищо за съобщението - по това време бил в претъпкан рейс и дори не чул телефона. Така и на разбрахме как е станало, дали Глобул са си добавили нова "услуга" или кой знае какво...

Има настройка, която при отказ или неприемане на обаждане, автоматично праща смс под разбиране.  Peace

# 583
Предположих нещо такова, но досега не се е случвало, а не за пръв път не си чуваме телефоните.

# 584
На мен също ми прилича на лице ,даже може би на момченце с руса коса Thinking
Да като увеличих ми прилича на войник пък на мен, от тези американските (ппп таз моята развинтена фантазия  ooooh! )

Общи условия

Активация на акаунт