Случи ми се нещо странно VII

• 114 576
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
На мен пък снощи ми се случи нещо странно, без обаче да го отдавам да свръхестествени сили.
Снощи, както си будувам късно вечерта сама с мислите си (домочадието спи, разберете ме  Mr. Green - само тогава чувам някаква мисъл в главата си Laughing) та, както си седя в 12.30, да речем, ми звъни аларма на телефона - за 04.23, която НЕ съм нагласяла и липсва в самия регистър на алармите... Поглеждам самия телефон - показва различен час и дата 06.01.2012 (а вече беше 24.02.2012). Телефона не съм пипала, настройки не съм сменяла, децата не са го ровичкали (поне така казват  Wink)
Дайте разумно обяснение, моля  Grinning

И на мен ми се случва вече два пъти същото нещо - промяна  на час и дата без никаква видима причина на сравнително нов телефон. Веднъж алармата ми звъна в 3 през нощта, само защото часовникът показваше 6.00. Tired

# 736
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а настройката колко преди зададения час да започне напомнянето?

за котките съм чела и чувала, че ако има опасност бягат и се спасяват първи. не проявяват излишно любопитство Wink значи каквото и да е имало в ъгъла е било добро и интересно.
 Joy може би призрак на дебела, сочна мишка  Joy

# 737
Такава настройка никога не съм имала, а и телефона не съм изпускала... Скоро  Mr. Green Батерия не съм вадила - знам ли го пущината телефон, дано не ми изкарва акъла пак така, особено посред нощ, че вече ще спра рационалното и ще се, да речем, напикам  Laughing

# 738
Като казахте за алармата се сетих за една подобна странна случка. На сватбата ни подариха тенджера под налягане, аз имах опит с такива от живота с мама и една вечер омятах една манджа с мръвки вътре. Сготвих си я както си знам, но само изключих газовия котлон преди да легна и я оставих да си изстива на остъклената тераса. Легнах, въртях се порядъчно време и заспах, когато се събудих защото ми звъни телефона в джоба на палтото в коридора. Навън бе нощ и двамата се стреснахме, че се е случило нещо лошо - кой би звънил толкова късно. Изтърчах залитайки сънена да си взема телефона, когато видях, че не ми звъни никой, а е нагласена алармата. Дори и незнаех, че има аларма, но бях давала на племеника да си играе преди няколко дни с него докато бяхме на барче. Та в крайна сметка се разсънихме и мъжа ми отиде да пуши на терасата, нададе от там кански вой и се оказа, че не съм изключила котлона а съм го врътнала наобратно и само съм намалила пламъка. Тенджерата бе алено червена отдолу. Странното е че имам силно изразен навик първо да изгася бутилката, да изчакам да изпука пламъка за последно и да вртътна и врътката на котлона. 

# 739
Като казахте за включващите се аларми, се сещам, че писах по-напред за включващи се да пеят детски играчки и стана ясно, че защото са китайски и някой каза и че се активират от дистанционно на съседите. Обаче и телевизора веднъж се включи сам, може ли пак от дистанционно през стена да се активира?

# 740
  • I want it all and I want it now.
В къщи сме с еднакви телевизори в спалнята и детската. Лежа си аз и гледам телевизия. По едно време ми се сменят каналите,без да пипам дистанционното.  Почвам да се чудя ,какво става. Shocked
А детето застанало до вратата и ми сменя каналите и се залива от смях.  Joy Joy Joy

# 741

Спри да четеш темата, както направих аз. Сега видях, че е на 50-та страница и реших че са пуснали нова тема и си викам чакай да цъкна и вече да не ми е пред очите, за да не се изкушавам.

значи каквото и да е имало в ъгъла е било добро и интересно.
 Joy може би призрак на дебела, сочна мишка  Joy

hahaha hahaha

# 742
Ама то аз по принцип съм си яко шубе щом става нещо странно, особено ако котка или куче скочи и започне да се вторачва в нищото...  Shocked  Направо...  hahaha
КОй ще пуска нова тема, момичета??

# 743

Общи условия

Активация на акаунт