Професионални серии за коса - 21

• 44 351
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • в 1001-та нощ
какво поръча  newsm78

# 586
  • Пловдив
Alena, би ли дала линк на протеина на Джовани, от който си доволна, че ще поръчвам от Ай Хърб Макси Хеър и мисля да сложа и това в кошницата.Искам да втърдява,с реконструктора на Чи не постигам такъв ефект. Косата ми е станала ужасна, още не съм направила кичури, но ме подстригаха зле и сега искам да ми порасне колкото е възможно по-бързо, дано добавките да помогнат. Станала е много мека и не мога да й предам никаква форма. Видях, че хвалите шампоаните Бейн Сатен, впрочем каква е разликата между 1 и 2 и кой е по-подходящ за изрусена на кичури, тънък косъм, заплитаща се много, суха по краищата мазна в корените коса?
П.с. много съм доволна от Лайт Витал на Керастаз,балсамчето,  много е лек, не утежнява косата, в началото бях предубедена, но в последствие видях ефекта.

# 587
  • в 1001-та нощ
 Peace http://www.iherb.com/Giovanni-Magnetic-Power-Treatment-MDL-23-5- … 150-ml/14837?at=0 и http://www.iherb.com/Giovanni-Smooth-As-Silk-Xtreme-Protein-Hair … 150-ml/20919?at=0

първият ще ти е по-добре  newsm78

от шампоаните - сатен 1 е за мормална към суха, а сатен 2 за суха и увредена/уязвима коса, един вид 1 е по-лек от 2  newsm78

в момента какви продукти ползваш  newsm78

# 588
  • Пловдив
Плозвам шампоана Интенс Рипеър, взех и лакме Дийп кеър, но нещо не останах очарована, може би трябва да му дам още малко шанс, слагам пяна на Индола, понякога освен пяната слагам и гел за къдрици на Лакме и двуфазния, но той малко ми изправя косата, а аз винаги си я суша с дифузер.Харесвам си косата, когато стои кичур по кичур отделена, да пада тежко, но да не е утежнена, но напоследък нещо все не ми се получава.

# 589
  • Пловдив
забравих да напиша и маската интенс рипеър и млякото Лайт витал, гледам да редувам, последния път с него беше по-добре положението, коста стана по-гъвкава

# 590
Макси Хеър са наистина много големи таблетки.   Shocked   И с начупване, пак не знам как ще ги гълтам - все се затъквам с хапчетата.   Tired 
Когато видях огромното шише, в първия момент си помислих, че са объркали и са ми пратили още по макси опаковка, но не би.   Crazy

# 591
Момичета, в Рибката са пуснали Бейн Сатин на Керастаз по 1 литър.    newsm44
Аз се интересувам от Бейн Сатин 2. Ако някой иска да си го поделим, да ми пише на ЛС.    Hug

# 592
  • Пловдив
Кой е по-подходящ за тънка коса, Бейн Сатен 2 утежнява ли косата и ако може да ги съпоставите примерно с Интенс рипеър кой от двата прилича повече на него като ефект?

# 593
a.l.e.n.a беше писала: "имам нещо предвид   за керастаз и натуралната серия на лореал без сулфатити, парабени и т.н.", малко нямах достъп до компа за дълго и чак сега го видях.Ще споделиш ли идеята си , а аз обещавам да я спазвам стриктно  Flutter
Преди време косата ми хич не растеше - по 2-3см. на година! Само капеше! Ужас! Та цели 3 години си правех маски от: мед, алкохол, аспирин, мас, бадемово масло, глицерин, тривитаминол, жълтък, масло от аптеката за растеж на косата. С почивки на всеки 3 месеца. И сега косата ми расте много бързо, сгъсти се, има такъв блясък, че всички се чудят какво и слагам. Но никаква форма и обем Sad От време на време от отделни продукти се заглажда и изправя и си мисля, че нещо и липсва, но не знам какво. Та каквото ме посъветваш ще слушам   Praynig

# 594
Да споделя за tigi epic volume шампоан и балсам- ами нищо особено, аз не забелязвам обем.  newsm78 Балсама ми се видя доста гъст, което ми хареса. Миришат силно на ягодова дъвка, дори с шанел, щом си помириша косата още усещам ягодите. На мен лично ми допада аромата.  Peace
Вече пия цинк плюс биотин.

# 595
Нещо да кажете за Schwarzkopf BC Aloe Sensitive Soothe Conditioner   newsm78
Тукили е много намален или първоначалната цена завишена.
А също да попитам за Schwarzkopf BC Styling Treat Styling Emulsion

# 596
  • в 1001-та нощ
Плозвам шампоана Интенс Рипеър, взех и лакме Дийп кеър, но нещо не останах очарована, може би трябва да му дам още малко шанс, слагам пяна на Индола, понякога освен пяната слагам и гел за къдрици на Лакме и двуфазния, но той малко ми изправя косата, а аз винаги си я суша с дифузер.Харесвам си косата, когато стои кичур по кичур отделена, да пада тежко, но да не е утежнена, но напоследък нещо все не ми се получава.

спри маската интенс рипеър - от нея косата ти има такъв ефект

можеш да продължиш с дийп кеър на лакме, но е хубаво да въвееш и протеинов продукт, ако ползваш рибката - вземи реконструктора на ЧИ или ако ти се чака - изчакай да ти дойе протеин на джовани, но интенса го спри и след няколко измивания - ще усетиш промяна  Peace

# 597
  • в 1001-та нощ
Да споделя за tigi epic volume шампоан и балсам- ами нищо особено, аз не забелязвам обем.  newsm78 Балсама ми се видя доста гъст, което ми хареса. Миришат силно на ягодова дъвка, дори с шанел, щом си помириша косата още усещам ягодите. На мен лично ми допада аромата.  Peace
Вече пия цинк плюс биотин.

Мисля в темата "от кои козм. продикти не сте доволни" Аглая Епанчина също бе споделила неодобряващи отзиви  newsm78

аз също пти първите опити бях недоволна от волюмайзера (small talk - лилавата топка) - обаче сега ми е идеален  Peace трябва да се ползват буквално капки и косата стои супер жилава и гладка - като след бейн сатин 2  Peace

# 598
  • в 1001-та нощ
Дребен - ами тогава специално засегна темата за шампоаните и пърхута - в началото си помислих - ето възможност да ти върна жеста - мога да ти пратя няколко мостри от шампоани на керастаз, за които знам, че са много добре балансирани и ако ти допаднат - да си вземеш - т.е. да не даваш пари за проба

после се размислих още малко  newsm78 - не съм убедена, че шампоаните са толкова виновни, по-скоро  newsm78 може би става въпрос за т.нар. отслабен кожен имунитет, един вид кожата е "слаба" и реагира на всичко....  newsm78

мисля си - дали няма да е добре да помислиш за добавки за кожа, можеш да вземеш и макси хеър - таблетките - не са скъпи, може и нещо конкретно за кожа - органично - колаген, омега 3, омега 7, масло от пореч - може сама да поровиш и да прецениш какво  newsm78

за хвърчашата коса - също бих те насочила към магнитния реконструктор на джовани  Peace , можеш да го поръчаш с макси хеър  - не е скъп  Peace беше споменала, че си хвърлила око и на ботокса - ако искаш само проба - цяла запечатка ще ти е много, мога да ти пратя една доззичка запечатка, а ти ще си купиш серума и с него - можеш да вземеш и една проба еластисайзер  newsm78

това, което споменаваш за маските с масла ...  newsm78 не ме учудва, че косата ти е в описания вид - спри ги малко - по-добре добавките за растеж  Peace - за да си доволна и от косъма

май стана дълго и разхвърляно - прочети го на спокойствие и като решиш - какво предпочиташ ми драсни на ЛС - да се доразберем  Peace

# 599
  • Пловдив
Днес поръчах добавките Макси хеър и магнитния реконструктор на Джовани, преди време вземах от тях и определено останах доволна, имаше ефект.

Общи условия

Активация на акаунт