Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 115

• 130 833
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Вместо "Добър ден", ми идва да спомена нечия мама....  #Cussing out 7 страници прегледах, всички торти оплюх и похвалих, никой не пропуснах..... през цялото време си правех copy на написаното, останаха ми няколко поста и..... ми цъкнаха тока.....   #2gunfire Дойде един кретен и каза: След 15 минути ще ви спра тока за 15 минути. Казах му: ДОБРЕ! Идиота излезе и... тока спря след 15 секунди.... Умрях!!!! След 35 минути, тока дойде, сесията се възстанови, но нищо не остана от написаното. Нито в полето, нито в клипборда.  #Cussing out
Както и да е! Поздравявам всички ви за положения труд. Особенно ме впечатлиха мечката на Донята и котака на Нели.  Останалите, моля да се чувстват потупани по рамото!
Сърдита съм, отивам си!!!!  Crossing Arms

# 706
Ето и измъчената торта със адски болки във кръста.Не е нищо особенно но и клиентката каза само някое цветче колкото да не е без нищо.

# 707
  action032 van444eto, не се ядосвай, то си е за яд де, ама....  Hug Hug Hug Hug

ditsan, въобще не си личи да е измъчена - страхотна е и си я копирах - ще я крада декември месец, да знаеш!

merydit, за покриване на торти ще ти е по-добре да ползваш несъхнещата!

ani_d, благодаря ти!

# 708
Няма проблем,кради на воля.Идеята беше друга но това се получи.

# 709
ditsan - Пази се, лекувай се и почивай повече. Чуваш ли??? Масичката ти е страхотна.
И ОЩЕ

Сетих се, че тая торта не съм я показвала. Веднага си признавам без бой, че идеята не е моя, а е копирана 1:1 от снимка на друга торта. Мразя така, ама какво да се прави. Изпълнявам желания всякакви.

# 710
Дарилка,малко ме съмнява да ме объркат с теб,разликата от към тортоправена е от земята до небето  Joy  Доста хляб трябва да изям още та да мога да се доближа до теб  Wink Аз съм ти фен   bouquet

ЕЕЕЕ, много ти благодаря адашке Simple Smile Щом имам и фенове, пърхам от щастие.
Не се подценявай обаче, просто нямаш достатъчно опит. Виждам огромен потенциал в теб, ще правиш и по-хубави торти от мен, вярвай ми. Моите не са нищо друго от малко опит и по-точно око да се самонаблюдавам. И хубави снимки Simple Smile
Ако ти покажа първата ми торта...мале, мале не е за разправяне

Нели, много хубав сайт, ще го разгледам подробно.

Ванчееее
, на тоя що не му отпраши един зад вратЪ...
Тортето ти е супер, харесват ми изпъкналите елементи, точно като от детска книжка.

Пепиииии
, отдолу пише остават 6 дни! Ша ми радваш скоро Simple Smile

# 711
  • София
patriyani страхотни торти, тази със скалите е много идейна, а кравата с роклята страшно ми допадна
ИСКРА много стилна торта, а мини тортичката е много сладка
Ванилия Мадагаскарска шоколадовата торта с кестени изглежда изключително апетитно
ditsan видях няколко изключително стилни и оригинални кошници, перфектно си ги изпипала. Тортата за Диджея се е супер, особено слушалките
Tonchotot  много добре ти се е получила тортата с калинките, готина композиция, хубави калинки
Mishoka сладурски пух и Йори и много интересна торта Бен Тен, фигурката е много добра
Mинa прекрасни торти, тортата на Ема ми е любима, толкова нежна и бебешорска, а тортата с легото е супер идейна
МаринаД тортата с човека и бюрото е много готина
FRESA много красива торта, особено ми харесва балеринката отпред
betina33 много е хубава тортата за кръщенето, лодката е супер
kk38 зъбчето се е получило супер, о и ученическата е много добра
van444eto  в тортата на Владислав много ми харесаха люлеещите се кончета, както това отгоре, така и тези отстрани. Телетъбисите са си много готини, просто Лилавият е преял на закуска с понички  Wink Да ти е жива и здрава мама, тортата и е много нежна
Албена много красиви сватбени торти. Тез хора как могат да си забравят тортата, а тя е толкова нежна и цветна
lightblue има защо да се гордееш с рисуваната си торта, направо е като снимка, а и самата книга е много добра. Тортата бен тен е много хубава, а бебешорската е много нежна и сладка
nalika много идейно самолетче
laskova много хубави торти, но ученическата раница ми е фаворит. Всичко си има ципчета, джобчета, пастели. Просто перфектно.
Дарилка много красив, а и изглеждащ вкусно кекс
tina.21 зъбчето е супер, даже и машинка си има  Mr. Green
r.i.angelova прекрасни сладки
Darlinka добре се е получила тортата ти, но наистина всичко се учи с много опити, така, че смело напред
petia_tag според мен определено трябва да повториш рисуването, получило се е прекрасно. А лъвчетата какаво не ги харесваш, супер са си
Леля Ог много красива принцеска торта. Да ти е жива и здрава дъщеричката, тортата и е просто уникална. Идея, изпълнение, цветове- просто перфектно. Фигурките на Драконът и Лили са супер. А за меденките думи просто нямам  Grinning
доня КОПРИВА леле много страшна таз мечка, сигурно много са я харесали
Atalanta еклеровата ти торта, не само изглежда, вкусна, но и много красива

# 712
  • София
И да продължим  Mr. Green
manim и четирите ти торти много ми харесват, тази за кръщенето и толкова нежна и красива, за рождения ден на дребка е много сладка, за твоя – прекрасни рози, много красив дизайн, а за младежа -  тройката е много добре, количките също
sVeshti4ka както винаги перфектни торти, но най- много ми харесва тази с Блум. Добре, че дъщеря ми не е наблизо, че веднага ще ми поръча такава
NellyDi супер си преборила предизвикателството си, и котака и възглавничката му са супер
Албенка – още прекрасни торти, моделът с чепици и гримове ми е любим
Tatitt много готина торта за мама
*nin4eto* добро начало в тортоправенето
Дарилка много хубава торта, страшно симпатични птички
miravarna много, много ми хареса сватбената ти торта, цветята са нежни, украсата е прекрасна
ditsan въпреки болките в кръста/дано са минали/ тортата е стана перфектна, точно като истинска маса с ваза
van444eto тортата с книжката е много готина. Независимо, че е по модел,  винаги внасяш своя почерк в тортите си
Е, явно има и нещо хубаво в неспането на дребосъците, успях да премина всички изпуснати страници. Даже ще си покажа и моята тортичка Това е Електрическа резачка и дънер. Голяма играчка беше, но определено ми достави удоволствие.

# 713
van444eto  в тортата на Владислав много ми харесаха люлеещите се кончета, както това отгоре, така и тези отстрани.
Това ми напомни, че някой беше питал с какво са правени кончетата. ЕТО С ТЕЗИ. Спечелих ги от един конкурс на "Кулинарен журнал" и много им се радвам, защото вече няколко пъти ги ползвам. Тортата ти с резачката е уникална. Веднага го разпознах това оръжие. Напоследък често го ползвам, така че мога да кажа че приликата е огромна. Поздравявам те за тази торта.
Голяма съм патка! Влязох да кажа, че организираме нова среща в София. Който се интересува, може да чете и да гласува за дата ТУК

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 10:51 от van444eto

# 714
Привет!
Дитсан, много ти сладка масичката, такава една уютна и кокетна.

Ванче, книжката е прекрасна. детска, шаренка и с обемните елементи е супер. Няма значение, че е копи пейст, важен е крайният резултат!

Мечо пух
, резачката е веднъж. Инетесува ме самото острие от какво е? Блат ли е?, Картон ли е? Яде ли се? Захарно тесто ли? Ако да, колко време съхна? Разкажи, разкажи...

Мираварна, тортата ти е изящна. Като непипната с ръка е Simple Smile

Дарилка, прекрасна торта, пиленцата са много сладки!

Нели Ди, пропуснах да ти кажа колко ми хареса котака. Жесток е, браво  на теб. Hug

Аз си направих тортата заради която мрънках тези дни. Правих копи пейст на маргариткитте на Вал, но няма нищо общо както се досещате, Валерия е недостижима. Снимки ще пусна малко по-късно, че не съм ги свалила още.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 12:54 от доня КОПРИВА

# 715
Здравейте момичета! Мноооого отдавна не съм писала и коментирала в темата, но най-редовно ви чета и шпионирам Mr. Green  Сега, когато малкия тръгна на градина ще имам повече време  за писане, защото с него е невъзможно да се пише или да се прави каквото и да е.

miravarna
Изящна  сватбена тортичка.
Дарилка Тортата с влюбените птички е много нежна, а съчетанието на сиво, бяло и жълто е прекрасно.
NellyDi много е красива котката и възглавничката.
metchopooh Резачката е като истинска.Сивото как го постигна.
[b
ditsan][/b]Оригинална масичка. Лекувай се и се оправяй бързо. Мен кръст не ме е болял, но мъжът ми редовно го боли и знам колко е неприятно.
[van444eto/b] Книгата е много свежарска.
Няма да се връщам много назад с коментарите, защото няма да ми стигне мястото, но не мога да не отбележа колко много са красиви и тортите на всички останали момичета.  Възхищавам ви се от сърце, момичета!
Тортички правя от дъжд на вятър и то само по семейни поводи. Искам да ви покажа тортата която правих за рожденния ден на големият ми син. Започнах да правя корабите на стар уорс две седмици преди събитието, но малкия се разболя и така си стоят недовършени. Та тортата е без кораби. Отгоре я покрих с шоколадовото тесто на van444eto което се оказа, че е много добро за работа и оцветяване (пък и лесно го направих). Забравих да сложа бяло в черното за да го меланжирам, та се наложи да рисувам отгоре Mr. Green В крайна сметка младежът си я хареса.

Е, забравила съм как се качва снимка.......

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 13:43 от mama niky

# 716
Е, забравила съм как се качва снимка.......

mama niky, предполагам, че това е тортата Simple Smile

# 717
Благодара ти
Ванилия Мадагаскарска
Продължавам с опитите да я кача, но не ми се получава........ #Cussing out

# 718
Ванчееее,благодаря мила,опитвам се ама не остава време за почивка.Малко по-добре съм ,май вървя към оправяне.А тази тортичка вече я видях във фейса и страшно ми хареса и си я копнах да знаиш.Много харесвам този тип апликации,а ти си се справила върха както винаги.
Мечо Пух,благодаря за хубавите думи за тортичките.А твоята торта е върха,много ми харесва.
Копривке,бях сигурна че ще се справиш.Чакам снимките.
mama niky ,наистина си забравила как се качват снимки,не можах да я видя линка не се отваря.А отвори се видях я страхотна е.
Донята ,и мен сега ме тресе нервата имам да сглобя две торти днес които са за утре вечер а блатовете още не са ми ги доставили.Виждам как ще пека по нощите блатове.

# 719
Момичета, поздрави на всички, великолепни сте.. Simple Smile Следя с интерес всичко което правите, макар да нямам време да се включвам Sad

Искам да попитам как правите кафяв марципан варна.. и по коя рецепта става най- сполучлив.. защото не съм виждала кафява сладкарска боя..  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт