Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 115

• 130 837
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, пак невероятни красоти.

Маним, страхотни торти си направила. Особено ме впечатли рисуваната за твоя РД с розите. Много нежна и красива. Тази с котето е супер свежа, много хубава. Котката има яка физиономия, а си усукала перфектно въженцето за буквите.

Дитсан
, розова кошница с много нежни цветя. Голямо връткане е паднало.

Свещичке, кво ми ги показваш твоите уникално добри творения! Знам ги аз, още преди да си ги направила, ги знам. Красиви и изпапани. Възглавницата ме впечатли много, как си успяла да придедаш тази реална форма. Бравооооо бе!
За сватбената - ще трябва да даваш уроци за тези хубави дипли и драперии и за цветята. С cutter ли ги прави или само на ръка?

Darlinka, оооо, адашка си имам! Дано не ни бъркат тук, но аз малко рядко се появавям  Rolling Eyes
Много добри първи стъпки, с желание всичко се постига. Смело напред.

NellyDi тоя котарак направо ме разбииииииииии! Е, не! Много е добър. И поза и стойка и възглавницата. Оцветяване, бои направо ме тръшна в земята. Как постигна всичко това?!

Tatitt много свежа торта за мама. Бих сложила още малко трева по борда, за да я освежа.

Щом още ме споменавате, явно не сте ме забравили!
Ето и една торта с фондан от мен за две влюбени птички.

# 691
Здравейте момичета!

Сигурно и мен вече сте ме забравили,ама така е като нямам торти за показване в последните месеци. Цяло лято си почивах Simple Smile
Разглеждам ви редовно и бих искала да ви кажа,че сте сътворили големи красоти отново!
Дарлика, твоята фондантова тортичка е много нежна! Комбинацията жълто и сиво много ми допада за цветя...
Аз тези дни работих върху една едноетажна сватбена торта.Ето я и нея:
цялата торта е с перлен цвят,но ето тук се вижда по-добре:

# 692
Прекрасни торти момичета,невероятни сте както винаги.  bouquet  bouquet  bouquet
Извинявайте ,че няма да мога да ви спомена всички поотделно,но нямам време ,ще се опитам по късно. Peace
Аз пак да попитам,някой да си купува скоро Пик-ко...? Simple Smile

# 693
Здравейте момичета,тук отново има невероятни неща
laskova страхотни торти,ама тая за кръщенето е много много красива
Дарилка кексчето е много оригинално,не бих е сетила да направя такава красота от обикновен кекс,да не говорим че последно време хич не ми се получават кексчетата
tina.21 зъбчето е много готино
ditsan пайниъра ти е много достоверен,поздравления.Кошницата също е красива.
Албена ти отново си правила много и красиви торти
Darlinka  розовата торта с цветята е много семпла и нежна и лисуваната също много ми харесва
petia_tag лъвчетата в джунглата са ми фаворити
Леля Ог - какво може да се каже за такива перфектни красоти освен че са абсолютно идеални
доня КОПРИВА мечката ти е номер едно,направо е като истинска
patriyani много готин мотор
kukita83 толкова вкусно изглеждат онези тортички -парчето и боровинковата че направо е жестоко да ги пускаш и само да ги гледаме Grinning
Atalanta - невероятна красота,аз никога не съм правила рисувана торта,ма амисля скоро да се пробвам и ако ми разрешиш да ползвам тази красота като модел ще съм благодарна.

manim торта силви много ми харесва, и другите са много хубави,но тази ми е фаворит
sVeshti4ka от толкова красоти не мога да кажа коя ми харесва повече защото всички са много красиви,но все пак май бялата
NellyDi  това коте сякаш всеки момент ще си отвори очите
Tatitt  тази флорална тортичка много хубаво ти се е получила и за нея ще питам да ползвам за модел
Дарилка то красота ли е то чудо
miravarna  каквото и да кажа за тази бяла красота ще е малко

И на мен ми се прави торта,ама нямаааа.Скоро нямаме повод,а ако ги правя просто така за нас ще станем по 300 кила всеки у нас.
За това за сега само ще ви гледам и ще ви се радвам.

# 694
Здравейте,дами  творителки  Grinning

На първо четене искам да изкажа възхищението си за тортата на Миравана.Просто е брилянтна.Все едно не е правена от човек  Crazy

Дарилка....и твоята торта е невероятна.Просто незнам как ги правите тези торти толкова изкусно и прицизно  Heart Eyes

Искам много много спешно да попитам пловдивските момичета,къде мога да намеря течна глюкоза.Трябва ми за днес,а снощи в Метро и Карфур изобщо нямаше  Confused
В Пикадили дали ще има/това амалкото на Полиграфията примерно?Трябва да моделирам днес един самолет,а нямам глюкоза  Cry А ако не сложа в рецептата за руска мастика глюкоза какво ще стане  Thinking Може ли да се замени с нещо?

# 695
 Hug Hug Hug Много благодаря за милите думи на мойто котаче. Моделът не е мой и не знам на кой е оригинала, но гледах ето от тук http://thedesigninspiration.com/wp-content/uploads/2009/09/cat-cake-l.jpg - както виждате оригинала е доста по-истински от моя, ама колкото мога толкова.

Имах много проблеми с конденза  newsm78 Знам, че много от вас се оплакваха, ама пусто не помня съветите  newsm78 Как се справяте? От къде идва този проблем?

Албенче, да лапичките и опашката са само от моделираща маса.
r.i.angelova, ушичките и те са от моделираща маса, ама понеже сглупих и не им сложих клечки те кльопнаха, следващият път ще знам.

NellyDi тоя котарак направо ме разбииииииииии! Е, не! Много е добър. И поза и стойка и възглавницата. Оцветяване, бои направо ме тръшна в земята. Как постигна всичко това?!

Благодаря ти! Ами как -  Joy Joy Joy копирах много усърдно  Sick А твойте пилета са страхотни!

Мираварна, много е готина перлената торта!

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 14:39 от NellyDi

# 696

NellyDi-много хубаво ти се е получило котенцето.Как го направи.За конденза аз се възползвам от съветите на Ванчето-м/у тортата и стената на хладилника слагам един картон,който е като преграда м/у тортата и хладилника.Дано съм била полезна.

# 697
Копривке ,сигурна съм че ще успееш.Ти си оправна жена Peace
*nin4eto* ,хубави тортички.
Дарилка,благодаря мила.Двете влюбени гълъбчета са страхотни.
Мираварна,радвам се да те видя отново във нашите редици.Много красива сватбена торта.Нежна и ефирна истинска прелест.
Момичета,някои ми писа на лични/от тези със които съм делила/ ако поръчвам Пикко да свирна но забравих кои е а и съм изтрила писмото като освобождавах пощата.Поръчала съм за утре така че нека ми пише на лични.
За сега чао от мен че и аз се мъча да довърша една торта а така съм се схванала че едвам се движа.
Да споделя и аз за конденза,откакто слагам тайлоза във тестото нямам конденз.

# 698
  • Пловдив
Здравейте,дами  творителки  Grinning

На първо четене искам да изкажа възхищението си за тортата на Миравана.Просто е брилянтна.Все едно не е правена от човек  Crazy

Дарилка....и твоята торта е невероятна.Просто незнам как ги правите тези торти толкова изкусно и прицизно  Heart Eyes

Искам много много спешно да попитам пловдивските момичета,къде мога да намеря течна глюкоза.Трябва ми за днес,а снощи в Метро и Карфур изобщо нямаше  Confused
В Пикадили дали ще има/това амалкото на Полиграфията примерно?Трябва да моделирам днес един самолет,а нямам глюкоза  Cry А ако не сложа в рецептата за руска мастика глюкоза какво ще стане  Thinking Може ли да се замени с нещо?

Глюкоза напоследък купувах от Лекси. В Пикадили срещу Баумакс също мисля че има. В най-лошият случай може да ползваш някакво подобие на мед (т.е. не истински мед, а от тези измислените продукти) Мисля, че основната им съставка е глюкоза и гледай да е по-светъл.

# 699
здравейте! отдавна не съм влизала, но покрай децата не ми остава време. предстои ми торта на която трябва да има катерачи и ако някой ме насочи от кой сайт да поръчам фигурки / някакави които да приспособя / ще съм му много благодарна. рових снощи но не открих нещо подходящо. или пък поне лица на хора, че иначе си е голяма играчка докато станат както трябва.

# 700
Пепи,много ти благодаря  Hug
Аз намерих бяла глюкоза,доста гъста в Била,но я разтопих малко и се получи руската мастика,поне на пръв поглед  Laughing Ще видим дали и ще се точи хубаво  Thinking

Междудругото,ако някой от Пловдив си купува готова моделираща бяла маса от Торнадо и иска да дели,моля да ми пише на ЛС,защото втори път с такова месене няма да се захвана  Laughing Но пък 4,5 килограма ще са ми множко май  Laughing

# 701

NellyDi-много хубаво ти се е получило котенцето.Как го направи.За конденза аз се възползвам от съветите на Ванчето-м/у тортата и стената на хладилника слагам един картон,който е като преграда м/у тортата и хладилника.Дано съм била полезна.

Жалко, че не го снимах стъпка по стъпка това коте, ама не бях сигурна дали ще успея да го сътворя. Гледах как се правят животинки от този сайт

Относно конденза, нещо не ми стана ясно. При мен се получава след като извадя тортата от хладилника - около 5 минути по-късно вече се е овлажнила цялата. Като я сложа в хладилника няма конденз. Да не би при вас да е обратното????????  newsm78 newsm78 newsm78

Да споделя и аз за конденза,откакто слагам тайлоза във тестото нямам конденз.

Това за готово или правено тесто? Аз работя с правено - кога и колко тайлоза да сложа? Мислех, че тайлозата се ползва само за лепене на фигурки...

Уф, много съм назад с материала и тайлозата.... Sick Tired

# 702
  • Бургас/Пз
Благодаря за помощта за пуричките!  bouquet Надявам се с помощта на дъщеря ми и една моя лява ръкка да се справим.  Mr. Green

Всички торти са страхотни, но птичките на Дани , котето на Нели и тази на Мираварна ме очарова тотално!

# 703
Момичета,може да е обсъждано,но не помня....та затова да питам:
На Илчовски коя ММ е по подходяща за покриване на тортата...несъхнещата или...?

# 704
Tatitt,ditsan,r.i.angelova,Mishoka,nalika,благодаря ви момичета за милите думи  Simple Smile

Mishoka,да бързичко съхне това тесто и май не съм уцелила на какво да се уча  Joy ,но опит грешка...поне беше вкусничко и то доста  Simple Smile И както каза Tatitt,стои наистина поресто.

Дарилка,малко ме съмнява да ме объркат с теб,разликата от към тортоправена е от земята до небето  Joy  Доста хляб трябва да изям още та да мога да се доближа до теб  Wink Аз съм ти фен   bouquet
А тези птиченца на сватбената ти торта да са толкова готини,нямам думи ...много ми харесаха  Simple Smile

miravarna,много красива торта...и с тази перлена боя...много нежно Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 16:16 от Darlinka

Общи условия

Активация на акаунт