Какво има след смъртта?

• 560 217
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 11 175
Ако следваме логиката, че всеки трябва да съди по себе си, то има доста слаби хора, без цел и пак са оцелели. Значи следователно, това не е правилното разсъждение. Та, съди си по себе си, но не обобщавай и не преписвай определения на Дарвин, които са неверни.
Joy Joy Joy  Страхотна аналогия, нямам думи. А Дарвин си го помня от училище, не ми е необходимо да преписвам...

# 11 176
Разбрах, Дънов и Блаватска са тъмни субекти, но защо и Майка Тереза. Библията е редактирана.
Към кого би могъл, да погледне човек с доверие? newsm78

# 11 177
Към себе си.

# 11 178
  • София
ха, аз и на себе си не вярвам, защото не се знае какви бръмбари ще ми бръмнат в главата!

# 11 179
Знаех си, че накрая всичко отива към себепознание ..........

# 11 180
Разбрах, Дънов и Блаватска са тъмни субекти, но защо и Майка Тереза. Библията е редактирана.
Към кого би могъл, да погледне човек с доверие? newsm78
А,че тя самата си го казва във всички интервюта..
Тя никъде не посочва като мотивация за действията си любов към човека и алтруизъм.
Не,напротив.Навсякъде си казва,че се е отдала на "хуманитарна" дейност,защото "бог" така е пожелал от нея..Мотивацията е угода на бога,не алтруизъм..

Ето за какви постройки отиваха една минимална част от даренията събрани от нея.

За Ватиканската хазна обаче отиват над 300 милиона май бяха,не помня вече,но беше някаква колосална сума.
Доктори в палатковите лагери,няма!
Мотивът..Ако Бог е пожелал ще живееш.
Когато тя самата се разболя,обаче,не легна да чака повелята на"бог"в някоя от палатките си,сред прах,зной,мухи и смрад..Тц..Отиде у Швейцария Mr. Green

и още много има за тази"светица"и за подобните и,като дядо ти Добри..
Едно дете да беше нахранил,кво само се усмихва благо..Тва и аз го мога егати.. Ама всичките пари на църквата,и да не помогнеш на болен..Колко ли ниско IQ тряя имаш?Или пък за каква ли степен да духовно лицемерие говорим?!?

Знаех си, че накрая всичко отива към себепознание ..........
Разбира се..

Ето я бе..Поредната блага физиономия,дето те гледа с.."либоф" Mr. Green

забележи и на тая и на другата змия погледа..и липсата на устни!

# 11 181
  • Русе
     В случая, те предлагат, но има приемници, които гълтат обещания и послания, а някои даже си изфабрикуват това и онова  Пък той каза така,но явно е искал да каже еди какво си. Примери за учители много. И тук настолна книга беше Холографската вселена, и не се даваша и сянка да падне върху авторитета на Толбот. Ами всеки трябва да си поеме отговорността за това, което ще следва.

# 11 182
  • София
Майка Тереза е била като управител на компания, като СЕО. Хич не й е мигвало окото при вземането на решения, дори тези решения хич да не са били от полза или приятни за околните. Можела е спокойно да се мери с Маргарет Тачър и с Меркел сега. Биографията й достатъчно добре го показва.

# 11 183
    В случая, те предлагат, но има приемници, които гълтат обещания и послания, а някои даже си изфабрикуват това и онова  Пък той каза така,но явно е искал да каже еди какво си. Примери за учители много. И тук настолна книга беше Холографската вселена, и не се даваша и сянка да падне върху авторитета на Толбот. Ами всеки трябва да си поеме отговорността за това, което ще следва.
А какво ще кажеш за вариант,при който пращаш един от своите да се роди/инкарнира на дадена планета и там го играе посредник между невежите и ирационалния свят/"бог"/..И понеже  е от воят отбор,дрънка квото му кажеш и както на теб ти е угодно..

# 11 184
Човек никога няма поглед върху цялата картина и много сглобки от пъзела ще му липсват, ако не е запознат детайлно с различните окултни учения и ако няма натрупан известен личен езотеричен опит. Езотериката и окултизмът не се основават на стандартната логика. Дънов е най-малкото противоречива личност, много от неговите последователи са си фанатици, както и последователите на много други култове.  Sunglasses Дънов заявява, че работи за т.нар. "нова култура на шестата раса".  След 33-тата си годинатой вече е обладан от Елохим: "Аз съм Елохим, Ангел на Завета Господен". А кой е този Елохим - това си е сериозен въпрос.  Grinning За топлите връзки на Дънов с комундетата и благите му изказвания по техен адрес да не говорим.  Mr. Green Нейсе.
Чували ли сте за акад. Маслов или за Татяна Микушина?! Първият твърди, че директно Бог му диктува от десетина години, а втората май работи със същите същности, с които и Блаватска и Бейли.
Можете да посетите сайтовете им и да прецените сами за себе си.  bowuu Познавам хора, които направо са луднали по тях.  Rolling Eyes

Ето ви например едно откровение, получено от Маслов:
Снемане на Защитната Енергийна Кристална Бариера от Млечния Път  Rolling Eyes

Странно обаче защо православните светци, каквито са например св. Серафим Саровски, св. Йоан Кронщадски, св. Иван Рилски не са оставили никакви писмени напътствия и обяснения за вярващите и изобщо за обществото. Ние не можем да разчитаме на думите на поповете, които препредават какво били казвали по принцип за вярата и т.н.  Rolling Eyes  Тези същества би трябвало  да имат едно много по-задълбочено виждане на невидимия свят, но или са преценили, че това няма да бъде в полза на църквата по принцип и ще разбърка умовете на мнозина или има някаква друга причина, за да не свеждат езотерично знание до масите.  Rolling Eyes

# 11 185
Човек никога няма поглед върху цялата картина и много сглобки от пъзела ще му липсват, ако не е запознат детайлно с различните окултни учения и ако няма натрупан известен личен езотеричен опит. Езотериката и окултизмът не се основават на стандартната логика. Дънов е най-малкото противоречива личност, много от неговите последователи са си фанатици, както и последователите на много други култове.  Sunglasses Дънов заявява, че работи за т.нар. "нова култура на шестата раса".  След 33-тата си годинатой вече е обладан от Елохим: "Аз съм Елохим, Ангел на Завета Господен". А кой е този Елохим - това си е сериозен въпрос.  Grinning За топлите връзки на Дънов с комундетата и благите му изказвания по техен адрес да не говорим.  Mr. Green Нейсе.

А сериозен? Laughing

Елохим,па после и..Нефилими..разврат му е майката,кво неясно има? Mr. Green

# 11 186
  • Русе

А какво ще кажеш за вариант,при който пращаш един от своите да се роди/инкарнира на дадена планета и там го играе посредник между невежите и ирационалния свят/"бог"/.
      И вирусът действа по подобен начин. Който имунитет, оцелява. Който е невеж и се поддава, става зависим.

# 11 187
# 11 188
Понеже тук има разбирачи, искам да попитам какво мислите за С.Н.Лазарев
и неговите Диагностика на кармата?
Признавам си, че допреди 5-6 години му бях фенка, чела съм всичките му книги.

# 11 189
  • Русе
   Чела съм една книга на Лазарев, преди доста години и не си спомням почти нищо. Но си спомням, че демонстрираше възможност за контрол като управляваше отношението си към ситуацията. Примерно, твърдеше, че може да печели лотарии, като не се ангажира с резултата и обясняваше неуспеха с това,че човек обикновено има очакване в такава ситуация. Лично аз ако можех да управлявам така нещата, хич нямаше да си губя времето да пиша книги.

Общи условия

Активация на акаунт