Какво има след смъртта?

• 560 180
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 8 040
Чекам одобрение за регистрация в другия форум, аде, бе! Wink

# 8 041
  • София - Рим и обратно
И какво сега? Някаква психарка без капка самоуважение успява да затрие хубавата тема? Ето накъде върви светът...

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 10:46 от 'Кафе с мед'

# 8 042
  • Русе
  Аз пък искам във форума на майките. То лесно да се игнорира онова, ама много дълги постовете и трудно се прескачат.Ще си навехна ръката да скролирам, а съм и заета жена. Рени нали се беше занимавала с психология. Ако има малко опит с психиатрията може да помогне.

# 8 043
  • София - Рим и обратно
А какво ни коства просто да не обръщаме внимание? Преди няколко страници предложих същото.

# 8 044
 Чакайте малко! Stop Трябва да отстъпваме пред всяка откачалка ли? Защо малцинството трябва да взима връх над мнозинството? Само защото е нахално и агресивно? Стига с това пораженчество, бе! Ще я изгоним! Тогава, когато всички се светнат, че не трябва да й обръщат внимание и да отговарят на глупостите й. Защо винаги се намира някой, който да й отговаря, да попитам? Не виждате ли, че е трол, който се храни от вашите подмятания?
Ако от темата си отидат тези, които има какво да разкажат, какво ще се пише вътре, освен глупостите на преподобна Серофима?
Временно ще спра да пиша и ще наблюдавам темата. Искам да видя за колко време ще й позволите да я унищожи. Rolling Eyes
Учудена съм от късогледството на много от пишещите тук. Както и от пораженските настроения. Темата я създадохме ние, не сектантката. Сега с подвита опашка ще я оставим да я унищожи и дори ще й помогнем, така ли? Shocked Rolling Eyes
П.П. Трябваше отдавна да се възползвам от поканата, Екси, и сега ще го направя. Вероятно като гост най-малкото. Не ми пречи да се преместя в новия форум напълно, но не обичам да отстъпвам на агресивната наглост.

# 8 045
Гледах преди време филм за Христос и Сатана, и Сатана изкушава Христос по начин,познат ни  от Новия завет, този, дето почти никой не може да спазва. Wink И като не сполучи Му показа бъдещето, Неговите мъки и познатата ни след тва история, и каза:''Ако завършиш делото си, настъпват мрачни времена на религиозни войни, изтезания, убийства, потисничество в мисленето, в любовта, в секса, учението ти ще бъде изкривено и бялата ти роба и раните ти ще бъдат заменени от черноризци с окървавени ръце...'' /нещо такова, не помня точно/ А Христос каза:'' Не дойдох да донеса мир, а нож!''
Верно, че сценариста е сложил тези думи тук, но те са казани, нали?
Мисля, че Христос и Сатана не са врагове, а опоненти, може дори да са съюзници Sunglasses, така както Христос и Юда, щото Юда съвсем не е такъв, какъвто го знаем...
Всъщност тези думи са от Евангелие от Матея 10:34, "Не дойдох да донеса мир, а меч." Така че не е художествена измислица. Но не мисля, че трябва да се тълкуват буквално.
Пънки, иначе добре си синтезирала мирогледа си. Това е идеята, която се прокарва тук от някои.

# 8 046
  • Linz
От гледна точка на психологията си мисля, че се касае за маниакално-депресивно състояние и трябва да се търси лечение. Може да се опита и с поп, който гони бесове. Но това не е наша работа... що се отнася до форума, съжалявам, че не съм модератор.
И аз се чудя защо все се намира някой, който да й се върже на простотиите й да и отговаря.

# 8 047
Рени, аз всъщност имам силно чувство за хумор и успявам да се забавлявам тук.

# 8 048
  • Linz
Ти се забавляваш, но на гърба на останалите. Нито е християнско, нито е етично, нито е по правилата на форума и не знам защо те толерират.
Това ми е последната забележка към теб.

# 8 049
Забавляваш се, когато тормозиш всички останали тук?На това ли ви учат в църквата?Та ти не само не можеш да привлечеш никой към вашата кауза, ами и буквално отблъскваш.
И да, екси е прав-това твоето е енергиен вампиризъм.

# 8 050
  • Русе
  Момичета, не се ядосвайте. Момичето това иска. Да се драка с някого. Не четете, все едно- тя не ви разбира.

# 8 051
  • sofia
И аз, като погледна, че последния писал е "Кръстоноската" и ми се изпарява желанието да чета в темата...Не е етично, някак. Аз проблем нямам, просто игнорирам постовете. Подкрепям предложението да се пише по темата.
Само да вметна, че не вярвам въпросната личност да е християнка в сърцето си. В противен случай не би кибичила в интернет, в свещения за религията си, неделен ден.
Повече и дума няма да обеля по тази тема. Интересно ми е да чета теории за "Живота, Вселената и всичко останало.". Моят отговор е....42  Laughing

# 8 052
Не влизам няколко дни, а тук настъпил Хаоса  Mr. Green Нова тема, която даже е вече заключена, и направо нов форум. Е, какво е това бягство и отстъпление на силни хора - проблемите се решават, не се бяга от тях  Naughty Сега да не помислите, че вярно размахвам пръст - просто подкрепям тези, които са на мнение, не не трябва да се отстъпва пред нахалството и агресията, иначе те излизат победители.
Наскоро ми се наложи да се справям точно с такъв тип човек - мислещ, че се е родил знаещ и можещ всичко, а всички останали не могат и не знаят нищо, и следователно трябва постоянно да бъдат насочвани и наказвани, ако не се съгласят на това отношение. Дълго време се чудех защо животът ме сблъсква с такъв човек, докато не разбрах - доброто и злото са част от нас и от света - за да напредваме не бива да игнорираме нито едното от двете, а да ги приемем като еднакво важни. Та обърнах се към "лошата" си страна и тя ми помогна там, където никое от добрите ми качества не успяха.
Начинът е: абсолютен игнор - не виждаш, не чуваш и не реагираш - все едно човекът и казаното от него не съществува /във форума е по-лесно даже - просто не четеш/. Ако и това не помогне следва - битка на чуждия терен /в случая - в православната тема/. Такива хора обикновено не обичат да се знае какви ги вършат, защото все пак имат някаква съвест и осъзнават, че не са прави, и ако разкриете сред хората и близкото му обкръжение истината, и чуят от хората, пред които искат да се правят на добри, мнение за това им поведение, има много добър ефект Twisted Evil
Пиша последно по този въпрос, че от мислене по него не мога да се съсредоточа да формулирам нещо, дето ми се върти в главата съвсем по темата  Laughing

# 8 053
Интересно ми е да чета теории за "Живота, Вселената и всичко останало.". Моят отговор е....42  Laughing

Това е от Пътеводител на галактическия стопаджия, нали Grinning ?

Препоръчвам един филм за живота и Вселената, на BBC - Wonders of Life, от тази година е, има го в колибка Simple Smile.

# 8 054
Интересно ми е да чета теории за "Живота, Вселената и всичко останало.". Моят отговор е....42  Laughing
Ще вземе да се окаже, че прекалено сериозно гледаме на нещата и в това ни е основният проблем.
Винаги съм смятала, че основна цел на живота е щастието. Което вкл. забавление, усмивки... Децата се забавляват много повече от възрастните, откриват повод във всевъзможни неща. А нали често се казва, че трябва да бъдем като децата, да запазим и преоткрием детето в себе си. Ами ако това е начинът да разгадаем себе си, "живота, вселената и всичко останало"  newsm78
Не се бях сещала за това, но ми звучи като интересна посока за развитие   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт