Какво има след смъртта?

• 568 044
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 8 970
Много интересни ми се виждат картите Таро. Тълкуването им ми се струва, че се отдава само на хора с особени заложби. До къде се простират възможностите на гледане на карти Таро? На определени въпроси ли се търси отговор или се гледат общо и се предполага нещо? Rolling Eyes

# 8 971
15 карта от Големите аркани на Таро е дяволът Twisted Evil и се превежда като инерция. Сложен до друга карта той променя значенията си, но сам по себе си той значи инертност, мдам.

И във "Фауст" на Гьоте Фауст умира, когато вече не иска нищо, т.е отказва се от движението, развитието. Но от друга страна дяволът е този, който осъществява мечтите му, който действа.
Понякога не действието, а бездействието е правилното решение - не тоталното отказване от действие, а изборът да не направиш нещо или да изчакаш вместо да действаш веднага.
Изобщо Дяволът и Бог /доброто и злото/ са интересни образи - някак са взаимно свързани, прехвърлят си функциите. Може би даже са 2-те лица на една същност.

# 8 972
.

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 21:02 от Daisy Rose

# 8 973
Ами да ти кажа, на мен също на сън ми се казват най-различни неща от реалния живот, които обикновено не забелязвам, обясняват ми се решения на проблеми, като ходех на училище насън ми се казваше как трябва да се реши дадена задача, в просъница ми тананикаха мелодията на първата песен, която измислих и пр. Повечето неща, обаче, забравям след като се събудя. Нямам идея защо трябва да се сънуват такива неща, но и не пречат.  Simple Smile Бих казала, че на мен ми помагат да разбера живота и хората около мен.

# 8 974
И аз съм в някакъв период на даване на информация насън. И преди съм сънувала такива сънища, но все във връзка със случващото ми се в живота или за интересуващи ме неща, а сегашната информация не знам за какво ще ми е.
Но смятам, че информация, която ни се дава не е просто така, да си знаем, а ни е нужна или ще ни е нужна за нещо.
Daisy Rose Може в бъдеще да ти помогне по някакъв начин за нещо това, което си научила за колегата си.

# 8 975
Помните ли моята "теория", че всички насън излизаме в астрала? Мисля, че там научаваме всякаква информация, както в живота, не винаги е нещо от голяма важност за нас, просто информация. Но някои от нещата може да се ползват в живота и още как.  smile3508 В последно време, когато сънувам нещо и се събудя, обикновено първата ми реакция е: ма*ка му , после се опитвам да си го "преговоря", за да не го забравя. Обаче на сутринта помня само: мамка му... Crazy Confused Не се задълбавам по тая причина.... Party

# 8 976
Аз също съм на мнение, че сме някъде в астрала насън, но къде точно...Иска ми се повече да мога да контролирам информацията, която получавам  Rolling Eyes

ПС. Ън, сложи си на нощното шкафче един тефтер и химикал и още като станеш, го записвай.

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 21:04 от Daisy Rose

# 8 977
С новата визия изгубих темата. Confused
От кога се каня и аз да записвам, сънища, АП...
Тарото е за всеки, който има интерес и въображение, не е за хора със специални умения, мисля.
Само веднъж съм се увличала от мъж във виртуалното пространство EmbarassedБеше във форум за Таро, точно преди да се пристрастя към бг мамата. LaughingПишеше толкова проникновено за картите, беше си водил бележки, имаше мноу тефтери. прочетох му всички постове, оказа се мъж на 48, хирург, даже помня и болницата, в която работи. Blush
Не знам дали знаете, но тълкуванията на Таро са индивидуални. Във форума има тема за Таро, за която смело мога да кажа, че ми е съвсем елементарна. Не допускам гордост, те просто не са наясно...
Прочита човек 1-2 тънки книжки или 10-20 дебели/аз и тва не съм направила, както мейби се сещате Simple Smile/. Все пак некакво разучаване на значенията на картите в началото е необходимо.Добре е и човек да си хвърли карти за некаква ситуация, да запише кво му се пада, и когато ситуацията се разплете, да види кви карти са му излезли и да си записва. Аз и тва не правя. newsm78
забелязала съм ,че некои карти, които се водят от готини по готини, при мен излизат неготини. Например този хирург пишеше, че Императорът му излиза като смърт, и на мен така, а той значи съвсем друго. Мноу често забелязвам, че картите са ми излезли както требва, а аз не съм ги разтълкувала добре. Затова мога да гледам само ако изпитам вътрешен подтик, ако некой ме помоли, вече не съм добра в гадаенето, щото се опитвам да извадя най-положителното тълкувание, не нарочно, просто така прави ума паразит...
Тарото не е за гадаене, а най помага за комуникация с Висшия аз или Ангела-Хранител.
За визуализации също става, размишления над нещата...
Мога да ви препоръчам единствената книжка за таро, която имам, и от която правя справки.
Ако знаете с кво нетърпение чакам Лизет да се появи. В 1 тема тя направи предсказание, аз направих контра предсказание...Времето наближава, чакам я, за да и натрия носа. Не  е по духовните правила,ама...  Wink Simple Smile Grinning

# 8 978
Дейзи, ще трябва да премина към този вариант наистина. Досега отлагах, защото ще се разсъня и после часове няма да заспя отново, но наистина това е начинът, ако даден сън ми се стори важен особено.
Пънки, ще вземеш да ме запалиш по тия карти Таро, особено като възможност да говоря с ВА и да го разбирам малко по-добре, също и за размишления над нещата. Много съм объркана все още. Откъде да си купя такива карти?
Не знам къде ще ги крия само, че ако вкъщи ме пипнат с какво се занимавам, не ми се мисли изобщо. ooooh! Цял живот живея с отявлени скептици и войнстващи атеисти и направо ще ме побъркат, ако научат какво си мисля или правя.  341uu Никой няма и най-малка представа, че пиша в подобна тема като тази и слава богу! Praynig
Препоръчай книжката, ще имам нужда от някакво помагало със сигурност.
П.П. Коя е темата, какво е предсказанието, стана ми любопитно? Simple Smile Blush Лизет има бан, но не знам докога.
Визията на форума ми дразни всички рецептори нетърпимо smile3511

# 8 979
 Simple SmileКнигата е Магията на Таро от Мелита Денинг и Осбърн Филипс. В езотерични книжарници, и в нормални книжарници май ги има. Различни видове са, аз предпочитам египедското. Аз лично не давам никой да ми ги пипа, да не ги замърсява енергийно Laughing, ама на мен са ми свикнали на тези неща. Верно ще са мноу подходящи за теб, Ън! Чудя се как не съм се сетила да ти ги препоръчам...
Новия ти ник е свеж Simple Smile, помня как се роди, първо го каза ае от мързел да го изписва целия...
 ooooh!Имам дежа вю в момента, имам чувството, че тва вече съм го писала или казала, или сме говорили за Таро некога, в минали животи...
Некой тук беше написал, че може да сме били познати от миналото участниците в темата, и аз така мисля...
А темата с Лизет е за Сноуден, ядосах се, че така леко му предсказа разни неща, хвърлих карти и написах, че и хвърлям ръкавица...
Отивам да разхождаме кучетата аз... Simple Smile

# 8 980
В този живот и в тази тема говорим за първи път за Таро, в предишни може би сме обменяли инфо Grinning
Ще е наистина уникална такава възможност.
Спомням си темата. bowuu

# 8 981
Както съм се запретнала да си правя сама подаръци, мисля да си направя още един с карти Таро. Видях, че има сайтове, откъдето мога да си поръчам, което е ок! Обаче....то имало различни видове колоди, разнообразието е огромно. Не мога да се ориентирам как да избера Crazy А дали има значение кой човек точно ще ги ползва за избора? Направо е...... #Crazy
Замаях се от мислене как ще се оправям с тълкуването, като хич, ама хич не ми се отдава....не знам защо, не мога да тълкувам сама нещата.... TiredПо този повод се сетих защо не умея, просто не съм се научила да приемам отговори, които не ми харесват. Ужасно много исках да се науча да контролирам сънищата си, бях много впечатлена от Daisy Rose, че може да контролира своите. Е, не мога още, но направих една стъпка напред. Научих се да извиквам в сънищата си когото искам. Много трудно ми се получава, но накрая успявам, ако съм упорита. Heart Eyes Ноооо.....все искам да ми се казва това, което на мен ми харесва. И като не стане..... tantrum
П.П. От снощи съм болна, днес направо имам чувството, че главата ми е отхвръкнала някъде далече от тялото и не знам на кой свят съм. Tired Не мога да пия никакви лекарства извън стероидите и ще се мъча с чай да се лекувам, пфу!

# 8 982
По този повод се сетих защо не умея, просто не съм се научила да приемам отговори, които не ми харесват.
И аз съм така, ама наистина не ги приемам и работя по въпроса, докато станат приемливи за мен.  Laughing По-често се получава,  но трябва вяра и упоритост.

И на мен ми се иска да мога да извиквам който искам в сънищата си. Напоследък не помня какво се случва там. За последно си спомням, че сънувах някакви нови технологии, които биха били изобретени за човечеството, предполагам до 100 години (надявам се). Друго не си спомням.

Ън, пожелавам ти бързо излекуване въпреки невъзможността да пиеш лекарства и да имаш по-добри дни занапред.  Hug

# 8 983
Ох, дано ми мине по-леко, благодаря ти! Hug Да имам по-добри дни занапред....хубаво пожелание Grinning Да ти се връща. Както и на всички, които четат и пишат в темата.  bouquet
Работата по въпроса да приемам нещата, които не ми харесват, въобще съм я изоставила. Не виждам защо допуснах да изгубя цял живот в безсмислени упражнения.... Аз докога все ще нося разни товари на гърба си и защо вечно трябва да преглъщам гадости? Ми...той, живота си мина...в чакане и приемане на всичко, което ми се тропоса Сега какво да правя? Crazy ....Ще си го изкарам на ВА, да се науча само да се оправям с тия Таро Mr. Green

# 8 984
Да имам по-добри дни занапред....хубаво пожелание Grinning Да ти се връща.

БЛагодаря! За другото те разбирам много добре, имала съм много кофти периоди и съм мислела същите неща като теб. За щастие, вече са в миналото (дано и при теб останат в миналото.)
 Аз пък имам чувството, че животът ми ще мине просто така... Макар че в момента ми е лек период... мен пък ме е страх, че ще си отида без да съм направила нищо значително.  Sad Животът ми ми се струва напразен, не виждам смисъл да ме има. Освен това има неща, които ми се искаше да имам, но... както и да е. Трябва някой по-мъдър да ни даде кураж.

Общи условия

Активация на акаунт