Бих казала, че на мен ми помагат да разбера живота и хората около мен.
В последно време, когато сънувам нещо и се събудя, обикновено първата ми реакция е: ма*ка му , после се опитвам да си го "преговоря", за да не го забравя. Обаче на сутринта помня само: мамка му...

/. Все пак некакво разучаване на значенията на картите в началото е необходимо.Добре е и човек да си хвърли карти за некаква ситуация, да запише кво му се пада, и когато ситуацията се разплете, да види кви карти са му излезли и да си записва. Аз и тва не правя. 
Цял живот живея с отявлени скептици и войнстващи атеисти и направо ще ме побъркат, ако научат какво си мисля или правя.
Никой няма и най-малка представа, че пиша в подобна тема като тази и слава богу! 
Лизет има бан, но не знам докога.
Книгата е Магията на Таро от Мелита Денинг и Осбърн Филипс. В езотерични книжарници, и в нормални книжарници май ги има. Различни видове са, аз предпочитам египедското. Аз лично не давам никой да ми ги пипа, да не ги замърсява енергийно
, помня как се роди, първо го каза ае от мързел да го изписва целия...
Имам дежа вю в момента, имам чувството, че тва вече съм го писала или казала, или сме говорили за Таро некога, в минали животи...
А дали има значение кой човек точно ще ги ползва за избора? Направо е...... 
По този повод се сетих защо не умея, просто не съм се научила да приемам отговори, които не ми харесват. Ужасно много исках да се науча да контролирам сънищата си, бях много впечатлена от Daisy Rose, че може да контролира своите. Е, не мога още, но направих една стъпка напред. Научих се да извиквам в сънищата си когото искам. Много трудно ми се получава, но накрая успявам, ако съм упорита.
Ноооо.....все искам да ми се казва това, което на мен ми харесва. И като не стане..... 
Не мога да пия никакви лекарства извън стероидите и ще се мъча с чай да се лекувам, пфу!
Да имам по-добри дни занапред....хубаво пожелание
Да ти се връща. Както и на всички, които четат и пишат в темата. 
....Ще си го изкарам на ВА, да се науча само да се оправям с тия Таро
Да ти се връща.
Животът ми ми се струва напразен, не виждам смисъл да ме има. Освен това има неща, които ми се искаше да имам, но... както и да е. Трябва някой по-мъдър да ни даде кураж. Препоръчани теми