Какво има след смъртта?

• 577 100
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 255
unadaptable, свекърът ти е поискал динята в твоя сън, не в съня на съпруга ти.  Wink

Mr. GreenПомислих си аз да купя, но нямаше как да замъкна няколко килограмова диня до нас от пазара, болна съм и само себе си "нося", а мъжът ми пазарува Laughing Това лято трябва да наречем и купим за него. Simple Smile

# 256

Какво мислят другите, си е техен избор и проблем.
Аз не изпитвам подобен страх...

Или поне добре го залъгваш. Simple Smile Късогледо...

"Обясня" -  моля те. Simple Smile Днес никого няма да бесим.
Айде сега започна се и с правописа, успокой се малко де. Не го приемай толкова драматично.
Ако твоята теория е вярна, живеем само веднъж, следователно животът е кратък, наслъждавай му се, вместо да си губиш времето с дребни заяждания, толкова ли ти е гладно егото? Усмихни се, обичай, прави нещо, което ти доставя удоволствие(не ми казвай, че заяждането  на дребно е сред любимите ти неща от живота)
Да ти призная, понякога ми се иска наистина твоята теория да е вярната/правилната, нямам против. Понякога(още от дете) се чувствам изморена от безкрайните глупости и дребнавости на хората, определено съм енергичен човек и няма логика в това ми желание за КРАЙ И НИЩО. Както  споделих, не еднократно са ми казвали, че съм стара душа,  аз често се чувствам на хиляди години(всъщност мислила съм го/усещах го още преди да ми го кажат за първи път)........айде да не влизам в откровения, за да не давам храна за сарказъм на неразбиращите , сега на психиатър ще ме пратите, може би........... hahaha

# 257
  • Добрич
....
 сега на психиатър ще ме пратите, може би........... hahaha

Избери го да практикува регресия, че да има какво да ни разказваш после. Laughing

# 258
....
 сега на психиатър ще ме пратите, може би........... hahaha

Избери го да практикува регресия, че да има какво да ни разказваш после. Laughing
Това с регресиите отдавна го обмислям, голямо любопитство ме гризе, а и на фона на сънущата ми......... newsm78
Приемам оферти, но каквато съм си недоверчива..........

# 259
 Joy Много забавна е станала темата.

Отговорих на анкетата с колебая се, защото наистина се колебая баща ми почина преди 8 месеца и всеки ден се моля  да ми даде знак че ме вижда и чува но мълчание.

Защо изпитваш необходимост от такъв знак? Не искаш да приемеш, че си е отишъл от теб завинаги или има друга причина? Питам напълно миролюбиво.

# 260

Айде сега започна се и с правописа, успокой се малко де. Не го приемай толкова драматично.
Ако твоята теория е вярна, живеем само веднъж, следователно животът е кратък, наслъждавай му се, вместо да си губиш времето с дребни заяждания, толкова ли ти е гладно егото? Усмихни се, обичай, прави нещо, което ти доставя удоволствие(не ми казвай, че заяждането  на дребно е сред любимите ти неща от живота)

Правя, каквото реша с живота си - иначе благодаря за загрижеността. Simple Smile Егото ми е средно по размер, от обикновените.

Правописът - явно си го оставила за след някой друг живот. Simple Smile

# 261

Правя, каквото реша с живота си - иначе благодаря за загрижеността. Simple Smile Егото ми е средно по размер, от обикновените.

Правописът - явно си го оставила за след някой друг живот. Simple Smile
Пиша във форум, не жизненоважни документи, т.е. това е за забавление и разтоварване........не ми обеснявай как е въпрос на себеуважение, да пиша правилно и без грешка. Често правя няколко неща едновременно, освен да пиша във форума, говоря по телефон и пиш3а в скайп, пиша бързо и въобще не си прегледам мненията преди да ги постна.
Искрено се надявам да нямам още много реинкарнации, но имам още толкова уроци за усвояване, че едва ли.........казах ти аз, твоята теория по-ми допада, а ти ми обесняваш .............

# 262
  • Варна
ani27, не приемай нищо лично! Hug  bouquet

# 263

Пиша във форум, не жизненоважни документи, т.е. това е за забавление и разтоварване........

Ок, разбрах - намираш за забавно и разтоварващо да пишеш с грешки. Simple Smile

Само мир да има, дишай дълбоко.  Peace

# 264

Пиша във форум, не жизненоважни документи, т.е. това е за забавление и разтоварване........

Ок, разбрах - намираш за забавно и разтоварващо да пишеш с грешки. Simple Smile

Само мир да има, дишай дълбоко.  Peace
Ей, четеш по диагонал, както Дявола Евангелието.
Казах ти, дори не си проверявам постовете, пиша бързо, и правя по няколко неща едновременна, голям проблем с този правопис, не е толкова драматично, не се вживявай и не отклонявай темата.
Ок?
Или да ти давам червеният химикал, хм?

# 265

Аз моя си сън го споделих,но се сетих за нещо преди години.Та значи на 12-13 съм била и съм на село при баба.Тя имаше една дружка-съседка.Бяха си направили една вратичка между дворовете и по всяко време приятелката съседка можеше да цъфне и обратно.Тая жена имаше болен син.Не зная какво му е имало,но бабата много се тревожеше за него.Идва една сутрин съседката и аз някакъв неволен свидетел там,чул-недочул.Разказва,как синът и се събудил преди половин час и казал,че на сън една красива жена отишла при него и му казала да върви след нея.Тръгнал той и както вървели през някакви трънаци,срещнали мъж.Той се спрял и казал на жената:"Объркала си се.Не този Петър.Този ще се излекува и ще дойде след...години."Бабата се тревожеше да не е дядото,че и той Петър.На другата сутрин повикаха баба да помага на жена от съседната улица,че мъжа и починал.Да.И той беше Петър.После бабата съседка казала,че сина и така и не казал след колко години ще ходи пак.Ама е здрав човека,ожени се и сега е  с две големи деца.
Стори ми се подходящо за темата.Той само си е спял,де.Не е бил умрял,ама все пак..

# 266

Ей, четеш по диагонал, както Дявола Евангелието.
Казах ти, дори не си проверявам постовете, пиша бързо, и правя по няколко неща едновременна, голям проблем с този правопис, не е толкова драматично, не се вживявай и не отклонявай темата.
Ок?
Или да ти давам червеният химикал, хм?

Да ти кажа, повече ми приличаш на душа в критическата...  newsm78

# 267
  • Добрич
ani27, не приемай нищо лично! Hug  bouquet

Peace

# 268
  • в рока
Не обръщайте темата на махленски кокошарник,моля ви Grinning

# 269
...Може би има форма на съществуване, но живот няма. Животът е свързан с усещане, разум, интелект, чувствителност на крайниците, емоции, жлези, ако щете. В момента, в който това изчезне, и да остане единият разум, той няма да има ръцете да докосне, устата да опита, тялото - да се люби. Не, няма живот...

Както е казал класикът Никой няма да се измъкне жив от този живот...  Laughing

ПП
Как е казано в Библията, вж. 1 Коринтяни 15 глава, р. 51-54 (... не всички ще умрем, но всички ще се изменим...)
http://biblia.duh-i-istina.net/index.php?k=53&g=15&tr[]=1

Общи условия

Активация на акаунт