Какво има след смъртта?

• 577 102
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 285
Аз веднъж се задавих с храна у дома докато бях сама. Не можех да дишам, постепенно посинях и не можех да направя нищо, за да преглътна. Не видях светлина, тунели или моменти от живота си, сигурно защото не съм християнка. Последната ми мисъл беше "Мамка му, очакавах за себе си по-драматичен край!" и исках да заплача, но не можех.
Според мен не си била достатъчно близо до смъртта...

# 286
Каква логика? Отвъдното не е подчинено на физичните
закони, иначе нямаше да е такова, а щеше да си е тук и
сега. Все едно да мерим разстоянието от Раднево до
Лас Вегас в килограми. Това са различни измерения.

# 287
Според мен не си била достатъчно близо до смъртта...

Може би си права, но защо мислиш така?

# 288
Незнам темата се измести доста и се появиха хора дето не знам какъв им е проблема,та за момента само ще чета темата без да споделям повече.
Искам да благодаря на КЛОНКА винаги чета нейните постове с голям интерес,това което каза тя за нищото много ми хареса и на мен ще ми е добре да съм нищо след като умра и да не давам обяснения на никого,ама нищо не се знае.

# 289

Ей, четеш по диагонал, както Дявола Евангелието.
Казах ти, дори не си проверявам постовете, пиша бързо, и правя по няколко неща едновременна, голям проблем с този правопис, не е толкова драматично, не се вживявай и не отклонявай темата.
Ок?
Или да ти давам червеният химикал, хм?

Да ти кажа, повече ми приличаш на душа в критическата...  newsm78
Ей, не се кротна, с квалификациите Crazyспри се, усмихни се, животът е прекрасен
По твоята логика, аз съм в критическата, от самото си раждане Mr. Green
Нирваната newsm78как да го обесня? Усещане за хармония, синхроничност, сякаш се сливаш/разтваряш с Вселената, спокойствие, липсва на негативни емоции, разкъсващи страсти, уравновесеност. Мисля, че всеки го е изпитвал в някакъв момент от живота си, но е било за миг, прекалено кратко, но толкова сладко усещане, за съжаление трудно постижимо. Можем да го направим продължително и по-постоянно с много труд и израстване, усвояване на съответните уроци, овладяване на егото, страстите , емоциите  за да станем уравновесени и хармонични.
Защо се прераждаме? За да се учим и се усъвършенстваме.
Защо не помним предишни прераждания, защото мозъкът ни не би го понесъл. Имаме само откъслечни спомени на дежа-вю, на нещо много скъпо и важно за нас прераждане. Дежа-вюто може да има и друга причина, да ни помогне да не изпуснем избраният от нас път в съответното прераждане. Аз съм привърженик на теорията, че преди да се преродим, с духовните си водачи и другите членове на нашата група избираме настоящото си прераждане, какви уроци да усвоим, как,т.е. правим си идеалният план как да протече съответната реинкарнация, но не винаги успяваме да го изпълним. За да не се изгубим, в многото пътища/избори, си поставяме как го наричаше Майкъл Нютон newsm78, знаменца, съдбовни за нас събития, които да ни насочват и помагат. Случва се, някои хора, без да ги познаваме, виждайки ги за първи път, да ги почувстваме близки, други отблъскващи, често се дължи на предишни отношения в минали животи. Т.н. ''знаменца'' са ни нужни, защото не винаги душата успява да се сработи с предоставеното и тяло, с мозъка, за това понякога се срещат престъпници, хора с неуравновесено, неприемливо поведение. Много от тях са млади и неопитни души. Стара душа, не значи автоматично опитна душа Mr. Green

# 290
Много често сънувам онова, което ми се случва. Буквално и с подробности. Обаче един от случаите толкова силно се е запечатал в съзнанието ми, че няма изтриване.
Бях дете, 10-12 годишна. Сънувам се с бяла рокля, че вървя по един калдаръмен път и излизам на морето. Нямах такава рокля. Забравих съня.
След месец-два майка ми отиде да работи в Несебър и аз отидох с нея. Още с пристигането купихме някои неща от една сергия и като се настанихме в станцията, аз казах, че отивам да потърся морето. Озовах се на улицата, която бях сънувала, облечена с роклята от съня ми. Усетих невероятно чувство на дежавю. Беше чудесно.

# 291
Ей, не се кротна, с квалификациите Crazyспри се, усмихни се, животът е прекрасен

Аз си се смея доста - днес и ти имаш заслуга. Simple Smile

ПС Ама не се учиш и това е - по повод "обесняването".

# 292
Може би си права, но защо мислиш така?
Защото фазата на гнева и страха е ПРЕДИ онази на спокойствието...Малко ми е странно да пиша такива неща, но така смятам, наистина.

# 293

Аз си се смея доста - днес и ти имаш заслуга. Simple Smile

ПС Ама не се учиш и това е - по повод "обесняването".
Не ми е приоритет.
Радвам се, че те карам да се смееш, за къде сме без смеха.......усещам лека ирония, но ще се направя, че не забелязвам Wink

# 294
Защото фазата на гнева и страха е ПРЕДИ онази на спокойствието...Малко ми е странно да пиша такива неща, но така смятам, наистина.

Може, може! То и без друго се пита какво има след смъртта, а не как мислите че ще я срещнете.

# 295
  • София
Много често сънувам онова, което ми се случва. Буквално и с подробности. Обаче един от случаите толкова силно се е запечатал в съзнанието ми, че няма изтриване.
Бях дете, 10-12 годишна. Сънувам се с бяла рокля, че вървя по един калдаръмен път и излизам на морето. Нямах такава рокля. Забравих съня.
След месец-два майка ми отиде да работи в Несебър и аз отидох с нея. Още с пристигането купихме някои неща от една сергия и като се настанихме в станцията, аз казах, че отивам да потърся морето. Озовах се на улицата, която бях сънувала, облечена с роклята от съня ми. Усетих невероятно чувство на дежавю. Беше чудесно.
Мерси, темида.
Рак или скорпион си? Приятелката ми сънува с подробности бъдещето, но не разказва. Тя е рак. Е, на мен разказва от време на време, даже темите за изпитите ми казваше някога, докато следвах.
Понеже ме питахте за факти, ето ви факт. Не подлежи на оспорване, защото не е нито случайно, нито веднъж. И съм го виждала с очите си, така да се каже.

# 296
Не е по темата, но може да е полезно за четящите:
Копвам го от един друг форум, надявам се да не ми се обидят, цитата е от Филип Филипов(астролог):
 "между 9-11 има сложна ситуация. В космоса в глобален смисъл се очаква образуване на сложна конфигурация от три планети: Марс-Уран-Плутон – 9-11.08 с кулминация на 10.08.
Те ще изрисуват тау-квадрат и това вероятно ще направи доста сложни глобални явления – ексцесии, терористични действия, токови удари, самолетни катастрофи, военни действия, взрове и прочие опасни дисхармонични действия. Пазете се от всякакви дисхармонични ситуации и е добре да предупредите повече хора да внимават максимално. Особено за машин, коли, компютри и прочие има големи опасности. Внимавайте по пътищата."'
Написах го, за да сте внинмателни, не за да предизвиквам нови спорове( например наука ли е астрологията, достоверна ли е и т.н.). Внимавайте, следващите дни!

# 297
Ех, откъде почна темата, докъде стигна!  Tired

# 298

?
В смисъл?
Кое не ти допада newsm78? имам предвид, последният ми пост ли визираш?

# 299

Обичайната мистична каша, забъркана от самозвани месии. Винаги така става в подобни теми.

Общи условия

Активация на акаунт