Какво има след смъртта?

• 560 012
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 3 135
Пънки, ела при мен, че ми липсва другарче.  Cry Ама аз сигурно няма да те виждам?!

# 3 136
Не, няма да ме виждащ, освен ако не излезеш от тялото си в същия момент. Simple Smile

# 3 137
  • Far away from here...
Пънки, къде си усвоила тези умения?

# 3 138

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 16:54 от unadaptable

# 3 139
.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 16:52 от unadaptable

# 3 140
Виждала съм Христос, но не знам Той ли е,може да е някой, който се представя за Него, не мога да съм сигурна с моето ниво на развитие.Той поиска нещо от мен, но нещо вътре в мен каза ''не'' и се върнах в тялото си...Бог Създател не може да се срещне в астрала, Той не слиза в толкова гъста материя, доколкото знам, защото астрала пак е материя. Придобила съм ги в минал живот тези умения, аз също съм си виждала минали животи като Лизет, само дето моите бяха/поне тези които съм виждала/ доста скромнички, не съм била принцеса или нещо по така. Grinning О, темата за светлото и тъмното в астрала е най-интересна за мен поне, казаха ми, че по това колко е светло на мястото, което си, познаваш астралното ниво, в което си попаднал.

# 3 141
.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 17:44 от unadaptable

# 3 142
Има. Може да има места там, където не се вижда обаче. Сега, като се замисля, не съм обръщала внимание на небето.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 17:06 от Пънки

# 3 143
Христос и астрала нещо не мога да ги вържа....  newsm78

# 3 144
Е, Хепи, Той и на земята е бил.

# 3 145
Toва ясно ама доколкото знам, християнството отрича прераждането и множеството животи, през които се усъвършенстваш. Там имаш само един живот и според него получаваш награда или наказание. Затова се зачудих. ТЕзи астрали и прераждания не са ли предимно будистки учения?

# 3 146

След малко ще разчистя, не искам хората да ми четат щуротиите Laughing

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 18:05 от unadaptable

# 3 147
ОК, разчиствай. Simple Smile Не ми пука мен кво мислят хората, аз да си спазвам четирите споразумения, пък хората, абе... ooooh!Всяка религия има част от истината за нещата, мисля аз. На определен етап от развитието на хората им се дават истини, които могат да смелят./Например умните евреи имат Кабала, някои от най-големите гении черпят от там откритията си за квантовата физика /. И аз като питам много-много, ме отрязват Wink

# 3 148
  • Tам през Атлантическия океан
Всеки би могъл да се надруса и да пробва.
Peace

ЛСД  Wink
иначе древните са го правели с гъби , билки,  кактусчета  Wink

Може да се предруса и с 'хубава' зомбираща литература  Peace

# 3 149

П.П. Дааа, затова трия. Предположенията варират от наркотици, през шизофрения до зомбиране по всевъзможни начини, вкл. с едри глътки литература по въпроса.А аз литература не чета. Върл атеист съм, въпреки всичко  Blush

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 18:29 от unadaptable

Общи условия

Активация на акаунт