Какво има след смъртта?

• 560 539
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 3 150
По скоро второто. Освен това може да се излекуваш, Ънадаптибъл, нищо невъзможно няма, пожелавам ти така да стане, да се излекуваш напълно и по най-хубавия начин! Praynig

# 3 151

Благодаря!   bouquet

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 19:09 от unadaptable

# 3 152
Всеки би могъл да се надруса и да пробва.
Peace

ЛСД  Wink
иначе древните са го правели с гъби , билки,  кактусчета  Wink

Може да се предруса и с 'хубава' зомбираща литература  Peace
Да, като четох Кастанеда, там май с пейот го правеха...

Сега видях и поста на Ънапдейтъбъл (уф, как трудно се пише с бг букви!  Laughing) и се сетих като малка, както си лежех и гледах звездите (леглото ми беше точно до прозореца и така се приспивах - като "броях" звезди), ме нападна някакво дежа ву или видение или и аз не знам какво, може би шизофренично явление?!  Laughing Та в това "явление, видение" или каквото е там, се видях на някаква друга планета, около мен имаше много хора или каквито са там същества, правеха ми път да мина и отивах към владетеля на тази планета да ми даде специална мисия.  Laughing Много смешно звучи сега като го пиша.  Laughing Обаче споменът все още ми е пресен в главата и много ме радва да си спомням единствения момент в живота ми, в който чувствах истински мир, хармония, щастие, пълна любов, която като че ли беше обзела всички жители на тази планета. Ех, мечти, мечти....

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 18:47 от HAPPY_QUEEN

# 3 153
  • Tам през Атлантическия океан
E па аз с всичко съм проБала  Mr. Green  Crazy

та имам база за сравнения  Whistling

п.п. сега да се самосезирам ли и да се изтрия м  Laughing

# 3 154
Кво ги дразни хората като си пишем за астрална проекция не разбирам. newsm78 Мислех, че всички знаят за нея в 2012. Shocked Пък като не знаят, що ли се обаждат? Rolling Eyes

# 3 155
Не им се сърдя на хората, как да разбереш нещо такова, но ме заболява от етикети разни.... Sad Сякаш някой се надрусва и идва тук да си излее мътилката. Или някой психар изпълзява и почва да си излага на показ бесовете, дето го мъчат... ooooh! Затова и трия каквото пиша. А пък чувството за мир, хармония и т.н. ми е най-хубавото, което ми остана. Дано го има някъде за дълго и да ида там Simple Smile Praynig

# 3 156
  • Русе
  Някои са избрани и си имат астрални проекции, пък някои си се друсат непосветено. Не е етично някак да се самоизтъква човек за сметка на другите със сходни преживявания. Сякаш някои са по астрални от другите.

# 3 157
Да минем на любимото ми позитивно мислене и да го нагласим към изначалния смисъл на тази тема отпреди 200 страници. Така всеки може да се почувства избран. Аз лично не съм по-позитивна от други, но хич няма да се сърдя на изтъкащите се.  Party

# 3 158
  Някои са избрани и си имат астрални проекции, пък някои си се друсат непосветено. Не е етично някак да се самоизтъква човек за сметка на другите със сходни преживявания. Сякаш някои са по астрални от другите.
Grinning

Най е гот като каже някой  'те хората'  Grinning

Препоръчвам 'Апокрифната история на света' на Джонатан Блек  , много хубава книга за тези които се интересуват от окултните учения , школи и т.н. Wink 

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 22:41 от Desss

# 3 159
А какво значи"по-астрален"?В смисъл..Има ли по-астрален и най-астрален?
Все едно да говоря за..По-космически и най-космически Космос.

# 3 160
Все едно да говоря за..По-космически и най-космически Космос.
Няма да сбъркаш. Има микрокосмос и макрокосмос.

# 3 161
Макрото и микрото са друга тема.Тука ставаше въпрос за"по-астрален" Grinning

Или и ти смяташ,че може да има по-космическа и най-космическа Галактика примерно..

# 3 162
eksipnos, какво знаеш за астрала?
Аз никога не смятам и в това отношение не си правя догадки. Несериозно е.

# 3 163
А за комоса , какво знаем ?  Whistling

# 3 164
След ехидната иконка се съмнявам, че ще ти отговоря.
Нищо, важното е, че се забавляваш.

Общи условия

Активация на акаунт