Какво има след смъртта?

• 562 548
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 3 165
А за комоса , какво знаем ?  Whistling
Взе ми го от клавиатурата  bouquet

# 3 166
  • Far away from here...
  Някои са избрани и си имат астрални проекции, пък някои си се друсат непосветено. Не е етично някак да се самоизтъква човек за сметка на другите със сходни преживявания. Сякаш някои са по астрални от другите.

Тя, темата, все повече се превръща в разговор единствено между посветените.  Simple Smile

# 3 167
  • Русе
  Не разбрах, какъв е критерият за да установиш,че виденията ти са действително проявления на душата или сън на активен мозък. Субективизмът в темата е обясним, заради характера на въпроса и е нормално да се посочва. Разминаването в диалога произтича от категоричността и общовалидността ,която се придава на субективни изживявания, иначе нищо лошо да се споделят.  Peace

# 3 168
Много отдавна стана ясно, че няма начин да се докаже дали е сън или действително проявление. Аз дори не мога да боравя с терминологията, защото ми е непозната. И друг път съм казвала, че изобщо не съм чела литература по тези въпроси. И сега не чета, не разбирам и се отегчавам..... Идването ми в тази тема е да проверя дали на някой друг не му се е случвало нещо, което не може да си обясни. Не останах с впечатление някой да се смята за избран или посветен тук.... Rolling Eyes Пък и "избран" за мен е в лошия смисъл на думата.... Sad Мисля, че ако някой е избран, то повече му се взима, отколкото му се дава. Това Пънки ще го каже със сигурност, но едва ли бъркам.
Иначе по-астрален...може..., също като по-порцеланов, що не? Joy
П.П. А, да, все ми се струва, че и други имат какво да кажат, но си мълчат. Не на всеки ще му хареса да го зачислят в група: по-астрални....или по-шизофренични... по-, по-, най- Crazy

# 3 169
Щоооо?Я глей в института Монро,кви са се сбрали..Астрални,по-астрални и най-астрални.Купонджии Mr. Green

Сигурно и техниката Remote Viewing им е"хрумнала"на военните докато са били под въздействието на ЛСД или друг наркотик..Бе въобще..Друсане му е майката.

# 3 170
  • София - Рим и обратно
Какво друсане, бе? Аз съм чела, че надрусвайки се, пускаш тъмните същества да минават през теб. Някои не си тръгват изобщо след това.
Изобщо, употребявайки наркотици и алкохол слизаш в долни нива на астрала, където....абе никак не бъка от добри хора и преживявания. Води по грешната пътечка, демек.

# 3 171
Какво друсане, бе? Аз съм чела, че надрусвайки се, пускаш тъмните същества да минават през теб. Някои не си тръгват изобщо след това.
Изобщо, употребявайки наркотици и алкохол слизаш в долни нива на астрала, където....абе никак не бъка от добри хора и преживявания. Води по грешната пътечка, демек.
E kak?Нали виждаш кво пишат хората?Секви астрални проекции,"видения" и тем подобни състояния,са следствие само на дрогата..
Иначе да.Дрогата ти сваля чи-то и те прави на парцал.Респективно имаш достъп само до нисшият астрал.Просто нямаш пауър за"по-нагоре".Освен това,зависи от съзнанието.

# 3 172
  • Русе
Нали виждаш кво пишат хората?Секви астрални проекции,"видения" и тем подобни състояния,са следствие само на дрогата..
   Хората попитахме, как се различават субективните преживявания.  Факт е,че шамани и други посветени са достигали до съответните състояния с помоща на халюцогени.

# 3 173
И защо ползващите халюцогени ги наричаш посветени? Насила посветени... Close

# 3 174
  • Русе

И защо ползващите халюцогени ги наричаш посветени? Насила посветени... Close
   Никого не наричам. Само питам как се определят разликите. Не бих отрекла с толкова лека ръка мистиката и религиозните обичаи на доста народи.

# 3 175
Ми как..Те така..Кат си знаеш,че не си помирисвал дрога,не виждам кви разлики и при кво тряя да се определят.

# 3 176
  • Русе
    Доста стреснати по повод терминологията. Което не е в полза на обективността .

# 3 177
На мен целия този напън към обективност(която по принцип не отричам) много ми прилича на оная приказка за гарджето, дето станало певец. Та нещо такова....тия, дето ползват стимуланти да го наречем, реват с цяло гърло какво са видели и чули, пък който няма нужда от "патерици", гласът му или се губи в гълчавата или предпочита да се снижава и да си мълчи. И накрая остават само грачещите.... Close Ако речеш да попиташ нещо, няма кого....А си се обадил, а са ти лепнали етикет....  Рекох да попитам, пишман станах... ooooh! То хората отдавна са го казали: вярата няма нужда от доказателства, или вярваш, или не. Изборът ти е изцяло свободен, ама.....  Outta Joint

# 3 178
И по преди в темата забелязах, че мнението ми за тези неща съвпада с Кафе с мед. Simple Smile С представителите на Тома Неверни не ми се спори, се ми е тая кво дрънкат. Rolling Eyes Имат право да са материалисти. Wink

# 3 179
  • Linz
Тоз индивид на аватара ти (не го знам кой е) прилича точно на такъв.

Много отдавна стана ясно, че няма начин да се докаже дали е сън или действително проявление. Аз дори не мога да боравя с терминологията, защото ми е непозната. И друг път съм казвала, че изобщо не съм чела литература по тези въпроси. И сега не чета, не разбирам и се отегчавам..... Идването ми в тази тема е да проверя дали на някой друг не му се е случвало нещо, което не може да си обясни. Не останах с впечатление някой да се смята за избран или посветен тук.... Rolling Eyes Пък и "избран" за мен е в лошия смисъл на думата.... Sad Мисля, че ако някой е избран, то повече му се взима, отколкото му се дава. Това Пънки ще го каже със сигурност, но едва ли бъркам.
Иначе по-астрален...може..., също като по-порцеланов, що не? Joy
П.П. А, да, все ми се струва, че и други имат какво да кажат, но си мълчат. Не на всеки ще му хареса да го зачислят в група: по-астрални....или по-шизофренични... по-, по-, най- Crazy
Има избрани разбира се... има по-избрани и по-малко избрани. Има и най-избран и за всеобщ форумски късмет имаме възможност да го четем тук.

Общи условия

Активация на акаунт