Какво има след смъртта?

• 577 375
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 5 310
  • Варна

Ще го повторя пак.Дух и материя не се делят.Това са два аспекта на едно цяло.В този ред на мисли,ако духът вземе превес,балансът е изгубен.

А при смъртта не се ли получава това - отделяне на духа от материята?

# 5 311
  • София - Рим и обратно
Не харесвам консуматорското общество като цяло, но тези амиши са ми много подозрителни и интуитивно не ми допадат хич.

Гледай филма и на мен ми се виждаха като секта някаква преди да попрочета повечко , а след филма наистина се замислих. newsm78

По-интересно ми е какъв е опитът ти с регресията? Simple Smile Може би вече си споделила назад, но не съм чела.
Иначе, аз не обичам да си създавам някакви примери за подражание, всякакво следване на модели ми звучи гнило и лицемерно. Всеки носи своя си опит и следва своя си път. Споделям разбирането на eksipnos по това.

# 5 312
  • Варна
И на мен ми е интересно за регресията.
Иска ми се някой да сподели за неща, които да речем не сме чували, не знаем за какво се използват, някоя древна готварска рецепта или пък някой строител на пирамиди да сподели тайната...  Flutter

# 5 313
  • London

Ще го повторя пак.Дух и материя не се делят.Това са два аспекта на едно цяло.В този ред на мисли,ако духът вземе превес,балансът е изгубен.

А при смъртта не се ли получава това - отделяне на духа от материята?

Делят се Simple Smile))) ! Докато сме живи имаме три тела в едно - физическо , етерно и астрално. Когато сънуваме пътуваме с етерното си тяло , то прави по-къси прогресии. Когато умираме се откъсваме и от физическото , после като мост от етерното и оставаме със астралното си. В нас няма нищо материално , това е само тленна обвивка.

# 5 314
  • London
Не харесвам консуматорското общество като цяло, но тези амиши са ми много подозрителни и интуитивно не ми допадат хич.

Гледай филма и на мен ми се виждаха като секта някаква преди да попрочета повечко , а след филма наистина се замислих. newsm78

По-интересно ми е какъв е опитът ти с регресията? Simple Smile Може би вече си споделила назад, но не съм чела.
Иначе, аз не обичам да си създавам някакви примери за подражание, всякакво следване на модели ми звучи гнило и лицемерно. Всеки носи своя си опит и следва своя си път. Споделям разбирането на eksipnos по това.
Споделих да върни няколко листа назад и ще прочетеш , че да не се повтарям все пак.

# 5 315
На мен пък амишите са ми симпатични, както и  всички хора, които по собствено желание са се откъснали от удобствата на този свят и имат по-различни потребности от това да ядат и да е*ат. Много са ми симпатични такива хора, изпълнени са с мир и винаги ме зареждат положително. Много се радвам, че имам честта да познавам много подобни хора, макар и да не са точно амиши, но много по-различни от всички останали, хубаво е да видя мира в душите им, винаги ми действат много благотворно и виждам колко са по-различни от мен и всички останали. За мен те са поне едно стъпало над другите. Ще изгледам и филма, когато ми остане повече свободно време. Simple Smile

# 5 316
  • София - Рим и обратно
Aз надникнах и в линка за (уж) изчисляването на минали животи... Веднага ми изникна следния въпрос - нали уж времето е нелинейно в астралния свят? Защо са тогава все така прилежно наредени годините на прераждане в хронологичен ред? Не е ли логично, след като няма линейно време, да се прераждаме в най-разнообразни векове, вкл. и в бъдещи такива? Тоест, на мен ми излиза, че съм имала 7 прераждания (без сегашното), като най-скорошното е от 1394 г... Защо няма от 2560 примерно? Crazy newsm78

Замислям се за регресията аз...

# 5 317
  • London
Aз надникнах и в линка за (уж) изчисляването на минали животи... Веднага ми изникна следния въпрос - нали уж времето е нелинейно в астралния свят? Защо са тогава все така прилежно наредени годините на прераждане в хронологичен ред? Не е ли логично, след като няма линейно време, да се прераждаме в най-разнообразни векове, вкл. и в бъдещи такива? Тоест, на мен ми излиза, че съм имала 7 прераждания (без сегашното), като най-скорошното е от 1394 г... Защо няма от 2560 примерно? Crazy newsm78

Замислям се за регресията аз...

На мен този линк ми се струва чиста проба измама. Да не говорим , че пак търсят парички. Joy Като го дадох не си бях дала сметка. ooooh!Ами при регресия аз поне не вдях никъде години , ориентираха ме само дрехи и обстановка , за времето горе-долу , епоха...и прочие. Не мисля , че можеш някак си да видиш точно коя година е , аз поне не видях. newsm78

# 5 318
  • Варна
Катрал, аз прочетох твоя пост за регресията. Peace
Искам нещо повече. Grinning  Непознати подробности.
Иначе ми се виждат просто архетипи в съзнанието -  рокли с кринолини, бедност, пещери, японска учителка...
Някой бил ли е в непозната епоха? Знае ли нещо, което не го пише в историята?

# 5 319
И аз съм попадала на този линк, но тогава реших да не си давам парите. Сега не знам какво ме накара да пратя два смс-а  Whistling ,но това което прочетох много ме изненада. Напълно съвпада с моите предположения и описва реално проблемните ми аспекти в този живот. Може и съвпадение да е, не знам  newsm78 Някои неща съвпадат с това, което са ми казвали астролози по темата, на които съм давала повече от 12 лева, така, че не е чак такова обирджийство все пак  Peace

# 5 320
  • London
Искам нещо повече. Grinning  Непознати подробности.
Иначе ми се виждат просто архетипи в съзнанието -  рокли с кринолини, бедност, пещери, японска учителка...

Е ти какво очакваш да видиш ? Ако пътуваш във бъдещето да видиш нещо , което не е било , ама в миналото.... newsm78

# 5 321
  • London
И аз съм попадала на този линк, но тогава реших да не си давам парите. Сега не знам какво ме накара да пратя два смс-а  Whistling ,но това което прочетох много ме изненада. Напълно съвпада с моите предположения и описва реално проблемните ми аспекти в този живот. Може и съвпадение да е, не знам  newsm78 Някои неща съвпадат с това, което са ми казвали астролози по темата, на които съм давала повече от 12 лева, така, че не е чак такова обирджийство все пак  Peace

Дали ще стане от чужбина ? newsm78 Ще пробвам ей сега да види дали ще има съвпадения и със сеанса от регресията. Thinking

# 5 322
  • Варна
Искам нещо повече. Grinning  Непознати подробности.
Иначе ми се виждат просто архетипи в съзнанието -  рокли с кринолини, бедност, пещери, японска учителка...

Е ти какво очакваш да видиш ? Ако пътуваш във бъдещето да видиш нещо , което не е било , ама в миналото.... newsm78

А ти мислиш ли че знаем всичко? Laughing
Може да си живяла в хетската империя, може да знаеш къде е Троя, може да си живяла по времето на етруските..
Времена за които твърде малко знаем..и вероятно нямаме изграден стереотип за тях.

П.П.

Е ти какво очакваш да видиш ?

Дали разковничето не е в това, какво съзнанието очаква да види?

# 5 323
Пробвай. След като си избереш година от посочените и пратиш смс излиза малко информация. За да прочетеш повече трябва пак да пратиш смс  Crazy Тогава вече ти излиза реалното тълкуване не само на годината, която си избрала, а като цяло  Peace

# 5 324
  • London
Не иска не могло да се изпрати , дали за чужбина няма няккв код отпред , защото така не става. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт