Какво има след смъртта?

• 562 659
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 615
Ако можеше да се убедиш доводи, които могат да се видят и пипнат, да имаме вече световна новина. Съжалявам за загубата ти. Върни се назад в темата, има какво да се прочете, особено мненията на астралните пътешественици Пънки и Ън. Жалко, че вече не пишат по темата....

# 9 616
i_n_p, моите съболезнования!  Flowers Rose Flowers Rose
Аз не мога да те убедя в нищо, защото аз самата не съм убедена в нищо, но знае ли човек...

# 9 617
Аз лично от много малка си спомням как си представях, че като умре човек и му дават няколко избора да се прероди после. И някак си усещах, че има причина да съм избрала този живот точно. Казват, че децата до едно време помнят много неща, които после забравят. Знам ли, може и да съм с развинтена фантазия просто, но аз винаги съм усещала, че този живот е просто още един път. Съболезнования и от мен :/

# 9 618
Не сме изоставили темата си, пишем Grinning Но сме в другия форум. Мисля, че темата стана по-интересна, откакто се преместихме. Sunglasses

# 9 619
Не сме изоставили темата си, пишем Grinning Но сме в другия форум. Мисля, че темата стана по-интересна, откакто се преместихме. Sunglasses

Кой е другия форум???

# 9 620
  • BG-DE
Ън, много те моля кажи кой е другия форум (ако не е удобно тук на лични). Чета отдавна темата, макар и да не пиша в нея, и се чудех защо толкова време няма движение, а то какво било Cry

# 9 621
  • Бургас
Имам бегъл спомен, че се преместиха някъде, но не помня точно. А няма как да търся назад в темата, доста обемна стана. Кажете и на мен за другия форум, моля.

# 9 622
  • Linz
Потърсете "алтернативата". Аз спрях да следя темата там, защото на мен съвсем ми изпростя. И ме убеди, че след смъртта няма нищо... Това мисля аз, но пък на други им е интересна- всеки с мнението си Peace

# 9 623
То пък и то един живот след смъртта - или си в казана или горе където грехове не са ти разрешени! #Cussing out

# 9 624
Този въпрос е много важен и труден за отговор. Той съдържа в себе си търсенията на всеки от нас.Мнението на всеки е въпрос на виждания,вярвания,представи,мислене,възпитание,опит и още доста фактори.Ако си отговорим на този въпрос,ние ще имаме отговор и на още доста екзистенциални въпроси.Аз лично имам вяра,вяра в Бог и си мисля,че не можем да бъдем толко временни,да съществуваме определен брой години и след това от нас да няма и следа,мисля,че има нещо,но какво е точно никой не знае.Християнската религия носи много добри принципи и морал,много истина и доброта,но за съжаление в течение на години хората са добавяли много суеверия и предрасъдъци,и като че ли за жалост това се помни,а не истинските християнски ценности и затова много хора не се обръщат към нея.Аз съм умерено вярваща,но от време на време имам нужда да отида на църква.Говоря за християнската вяра,защото въпросът е пряко свързан с нея-ако вярваш в Бог-значи вярваш и в бъдещ, по-добър живот.Нека имаме вяра,пък дано се оправдае.

# 9 625
  • Sofia
Привет и аз съм само от четящите  в тази тема, регистрирах се с цел
да получа информация за този "алтернативен" форум и същата тема..... Peace

# 9 626
  • Бургас
  здравейте може ли и на мен да кажете къде е алтернативния форум
  ако трябва на лични благодаря ви

аз знам за библиотека от палмови  листа - извинявам се ако сте обсъждали- като отидеш там ти искат

само дата на раждане и ти казват колко е стара душата ти колко пъти се е прераждала.

и чета книги на майкъл нютон - пътят на душите има и още

и затова вярвам че има нещо след смъртта

Последна редакция: ср, 21 май 2014, 22:53 от begeli

# 9 627
Потърсете "алтернативата". Аз спрях да следя темата там, защото на мен съвсем ми изпростя. И ме убеди, че след смъртта няма нищо... Това мисля аз, но пък на други им е интересна- всеки с мнението си Peace
Ето това е другия форум-оцветено в червено.

# 9 628

само дата на раждане и ти казват колко е стара душата ти колко пъти се е прераждала.
И какво, ако знам?  Thinking

# 9 629
  • Бургас
А,къде ли отиде моето малко момиченце ,което ме напусна преди 20 дни?
Душата и била някъде там.....
Да но не при мен....и това боли,боли,страшно боли...
Сега започнах да чета книги,за духовният живот.....но всичко е толкова объркано,странно!!!
И все пак моето слънчице го няма....

данина моите съболезнования

потърси в интернет книгите на майкъл нютон

и в гугъл напиши библиотека от палмови листа може да ти помогне

и обърни внимание на сънищата си

Общи условия

Активация на акаунт