Какво има след смъртта?

• 563 354
  • 11 927
  •   1
Отговори
# 9 630
  • Бургас

само дата на раждане и ти казват колко е стара душата ти колко пъти се е прераждала.
И какво, ако знам?  Thinking

еми нищо. но има хора ходят мисля до индия но има и на други места

прочети в гугъл за това интересно е

# 9 631
Чела съм, но за да тръгна натам (с грохналата си от старост душа), трябва да ме води нещо повече от любопитство. Нещо практично.

Размерът на преражданията няма значение, важно е как ги използваш, нали?

# 9 632
Здравейте   bouquet имам един въпрос.Нямах време да прочета всичките страници и ме извинете ако въпроса ми се повтаря.Доста често ми се е случвало да излизам от тялото си,но последните 2 пъти много трудно се прибрах.Имаше различни енергийни форми,които ми пречеха да си вляза в тялото след астрална "екскурзия".На някой случвало ли му се е и дали може да ми каже някаква защита от подобни недружелюбни създания ?Доста се уплаших честно казано.Знам,че в индианските а и някои други култури има хора,които пазят тялото ти докато ти си в астрала и пазят теб докато не се прибереш благополучно.
Много ще Ви бъда Благодарна за отговор   bouquet

# 9 633
Здравейте   bouquet имам един въпрос.Нямах време да прочета всичките страници и ме извинете ако въпроса ми се повтаря.Доста често ми се е случвало да излизам от тялото си,но последните 2 пъти много трудно се прибрах.Имаше различни енергийни форми,които ми пречеха да си вляза в тялото след астрална "екскурзия".На някой случвало ли му се е и дали може да ми каже някаква защита от подобни недружелюбни създания ?Доста се уплаших честно казано.Знам,че в индианските а и някои други култури има хора,които пазят тялото ти докато ти си в астрала и пазят теб докато не се прибереш благополучно.
Много ще Ви бъда Благодарна за отговор   bouquet

Единственият, който ни пази, е висшата ни същност. Преди лягане помоли Аз-ът си да те придружава и пази в АП. Simple Smile
Гадните форми са в ниския астрал, задавай си пътя, за да ги избегнеш.

# 9 634
  • София - Рим и обратно
Toва прилича ли на сън, от който не можеш да се събудиш, макар да знаеш много добре, че е сън? Защото аз за такива случаи си имам тактика.

# 9 635
  • Уистерия Лейн
не е важно какво има тогава,
важно е в какво вярваш сега.

Това ми хареса.

# 9 636
На една потребителка от форума  тази тема й липсва, все я споменава, затова реших да я повдигна. Simple Smile Оказа се, че не е заключена, може пък да се възроди отново кой знае Rolling Eyes

# 9 637
  • Ямбол
Всеки си е задавал този въпрос.Вярвате ли в някакъв живот след смъртта?В прераждането?Аз по скоро съм склонна да мисля,че човек е енергия,и както знаем от физиката ,никоя енергия не се губи в природата.Но къде отива тази енергия след смъртта?Не знам.
Аз пък да припомня първоначалното питане.
Темата не е отчетна, тя задава само тези въпроси.
Аз съм отговорила в нея вече не знам как, но е било доста отдавна. Предполагам, че не е нещо по-различно - не знам какво има след смъртта. Има време, някой ден ще разбера или няма да разбера, ако няма нищо.

# 9 638
  • Кьолн
Не съм чела назад темата,за което моля да ме извините!
 Не вярвам в живота след смърта! Но преди няколко месеца ме озадачи разказа на сина ми който тогава беше на 4 години.Разказа ми че бил дете в друго семейство.Имал майка която била с черна къдрава коса и много го обичала.Но веднъж както си играел го блъснала кола.той умрял и после избрал мен за майка защото съм била добра като предишната му такава.

# 9 639
И моят син помни още от дете какъв е бил и какво е правил в предишен живот. Още не го е забравил, макар да се твърди, че децата като пораснат, забравят. Сега приема това знание за себе си като нещо най-обикновено, но не вярва, че има нещо след смъртта. Просто не се замисля по този въпрос, иначе щеше да разбере, че си противоречи. Не спорим и не говорим за това у дома. Simple Smile

# 9 640
И моят син помни още от дете какъв е бил и какво е правил в предишен живот. Още не го е забравил, макар да се твърди, че децата като пораснат, забравят.
Какъв е бил, ако не е тайна?

# 9 641
  • Ямбол
А трябва ли да вярваме на едно малко дете, което като всяко друго си е създало разни въображаеми образи?
И аз помня какво си измислях като малка, но бях убедена и сега съм, че това е измислено.

# 9 642
Разбира се, че не, това е просто като любопитна информация. Винаги съм твърдяла, че трябва да се вярва само на неща, лично видени и преживени и то ако може такива, които дават възможност за проверка на истинността им. Иначе са само още нещо за размисъл.

# 9 643
Аз изоквам периодично за темата Simple Smile Радвам се, че се разписахте. Вече и аз не знам в какво вярвам.

# 9 644
  • Кьолн
И аз го отдавам на фантазиите му,но той така обстойно ми разказва.Смятам,че след смърта си ние хората не се прераждаме!Просто настава мрак и това е.ние нищо не усещаме.

Общи условия

Активация на акаунт