Отговори
# 60
  • Варна
Не са толкова тежки, колкото ги изкарвате - ние имаме от същия модел като на SZA само, че в мъжки вариант и смея да твърдя, че раницата никак не изглежда тежка. Напротив, много е удобна и функционална - детето толкова си я хареса, че попита "Мамо, може ли и догодина пак да ходя с нея на училище?".

# 61
  • София / Пловдив
Хора, просто не знаете колко са тежки тези в Хит-а Naughty....

Освен да са някои стари модели  newsm78

# 62
Не знам колко са тежки тези в Хит-а - същите модели като на сайта ли бяха?  newsm78 Освен да е имало вътре нещо...

Нашата също е мъжка Simple Smile - със скелетите.

# 63
явно раниците са по тежки от чантите. нашата чанта според мен е около половин кило - мнооогооо лека. а чантите в ХИТ / незнам чия марка са/ тежат поне 2 кила , абе толкова грозни и тежки чанти не съм виждала. раници също съм вдигала ама и те тежат в сравнение с чантите на скаут. но като си помисля аз каква чанта имах в 1 клас Simple Smile)) не помня дали не паднах под тежестта й, тежах 21 кг. в 1 клас.
но щом децата си ги харесват значи всичко е наред  Peace
момичета за тези които водите децата си на спорт как ще практикувате когато децата минат 2 смяна ? на нас английския ни се пада следобед и сега трябва да сменям мястото за да си останат часовете по спортни танци и балет.........а като започнат да учат и следобед в училище??? вярно че има училища само с обучение сутрин и май ще обмислям и този вариант....вие какво ще правите ?

# 64
Anaise, ако вашата раница е тази от линка, който ти си дала - тежи точно 1100 гр, а Скаутска под 1000 гр няма.

Ние учим първа смяна до четвърти клас, така че няма да имаме никаква промяна в графика с извънкласните занимания (засега английски и тенис).

# 65
SZA, Irka, благодаря.  Simple Smile  Да е успешна годината за всички.

Не ми даде да го придружа до стаята тази сутрин, исках още няколко снимки да направя за баби дядо. Бил голям вече  Mr. Green
Ако ви е интересно, ето я нашата класна стая, както успях да я уловя миналата седмица
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/224572_2094566616 … 840_6548196_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/215118_2094567056 … 841_1265504_n.jpg

Наслаждавайте се на остатъка от ваканцията.  Simple Smile

# 66
Кейси, честит да е първия учебен ден на Сами - едно щастливо и любознателно дете!
И не, не съм гледала филмчето. Hug

Аз се наслаждавам на почивката без деца наоколо вече трета седмица. Ни раници, ни бюра ...нищо не може да ме трогне както една студена бира с приятели. Wink

# 67
  • Страната на чудесата
Кейси, честит първи учебен ден на Сами! Само приятни емоции да го съпътстват и учението да му бъде леко и приятно!

Претеглих нашата раница-500 грама ми е разликата на електронен кантар със/без нея на гръб.

# 68
  • Пловдив
Кейси, честит да е първия учебен ден на Сами - едно щастливо и любознателно дете!

Аз се наслаждавам на почивката без деца наоколо вече трета седмица. Ни раници, ни бюра ...нищо не може да ме трогне както една студена бира с приятели. Wink

Не съм без дете, но само се чудя,  с кой да пием по бира. Стаята не ни е готова нищо не съм купила, но има време.

# 69
  • Страната на чудесата

Не съм без дете, но само се чудя,  с кой да пием по бира. Стаята не ни е готова нищо не съм купила, но има време.

Живота е тоолкова неспрпаведлив...и аз това се чудя, но до Пловдив за една бира би било прекалено Mr. Green

# 70
наистина пише че раниците на Скаут тежат толкова но не ми се вярва - кантара помръдна съвсем леко до половин кило. вече си мисля че това тегло са го дали с пълните несесери вътре в чантата.

а за децата - от 7 години не съм пила с приятели  ooooh! вечно съм с тях и никъде не мога да ида и да седна. наистина е несправедливо ... но пък днес ги заведох в Софийския университет да видят динозавъра - бяха много впечатлени и пихме... минерална вода Simple Smile

# 71
  • у дома
Хора, просто не знаете колко са тежки тези в Хит-а Naughty
Иначе знам данните, но въпросните са в пъти по-тежки от ортопедичните на Black &White, които пък от своя страна са по-тежки от тези, от които ние избрахме. Тази се различава от тях по това, че не е с твърдо дъно.
Но всеки си избира, нашата раница ще си я носи Цвети, защото ще я води/взема от училище детегледачка, така,че ми е много важно да е лека, да има удобни презрамки и да има ортопедичен гръб. Peace
Твърдото дъно е голямо предимство или пък крачетата на раницата-след двегодишен опит мога да кажа,че раниците на повечето съученици на сина ми се изпокъсаха точно на дъното...
А вашата раница(ако е тази от последните снимки на предния ви линк) е само подсилена на гърба с дунапрен,но в никой случай не е ортопедична,за да е такава гърба на раницата трябва да е твърд.

# 72
Привет на всички. Записваме се и ние с моята бъдеща първокласничка в темата.
Аз все още нищо не съм купувала. Казаха ми, че след средата на август ще излезеат новите модели раници, така че още изчаквам. Нямам си представа какви трябва да са критериите за хубава раница. Когато имам време ще се върна назад да прочета какво сте обсъждали.
А останалите неща мисля да ги търся след родителската среща, която ще е в началото на септември, и там се надявам да кажат какви принадлежности ще трябват.

# 73
  • Страната на чудесата
...
Твърдото дъно е голямо предимство или пък крачетата на раницата-след двегодишен опит мога да кажа,че раниците на повечето съученици на сина ми се изпокъсаха точно на дъното...
А вашата раница(ако е тази от последните снимки на предния ви линк) е само подсилена на гърба с дунапрен,но в никой случай не е ортопедична,за да е такава гърба на раницата трябва да е твърд.

Твърд е Laughing
Whatever, нямах намерение да си го меря с никой - просто  реших, че може на някой да му е полезно.         

# 74
  • Пловдив

Живота е тоолкова неспрпаведлив...и аз това се чудя, но до Пловдив за една бира би било прекалено Mr. Green

Не сме толкова далеч. Идвай ще пием по бира под някоя сянка в Стария град.   cheers
В четвъртък  ще ходим до Метро. Сестра ми му е харесала раница и може би ще я напълним с неща от списъка.

Общи условия

Активация на акаунт