Отговори
# 90
искам и аз да се включа в темата - тази година дъщеря ми ще е първолакласничка. Засега е записана в 19 СОУ при Н. Илиева, но има голяма вероятност да се местим в друг град и не знам там къде ще я запишем. Добре, че SZA писа за обувките - въобще не си бях мислила какво ще обуе батко и - тя си има от миналата година, които ще и станат и сега, но той....
Но не мисля да купувам официални обувки - през годината имат две-три тържества в класната стая и обувките са най-малкото нещо, което прави впечатление. Ще търся удобни, спортни, едноцветни.
За раница - много майки купиха на децата си от Майтойс - предполагам, че там изборът на модели е по-голям и цената по-добра, но за херлиц нищо не мога да кажа - нашата е друга марка.

# 91
Преди две седмици поръчах ето тези маратонки
Аз не си падам много по интернет пазаруването,
тези ми свидяха хубави и на добра цена
Детето ги хареса, а това е най -важно
http://markovi-maratonki.com/2011/07/slazenger-idoe-vel/
Маратонките са супер ,малката имаше такива и много ги носи.

# 92
Даже и ще я претегля довечера:peace:
Ето снимки(последните)
http://redhat.snimka.bg/children/cveti.286454

Ето такъв вид раници не са подходящи, защото всичките учебници се намчкват много бързо.
Някой дали скоро е ходил на гара Искър? Интересуваме за момчета какво има и какви са цените?

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 13:28 от Тя

# 93
SZA, пробвай в Nike. Имат един много изчистен модел - черни, с лепенки, само с една бяла запетайка от страни. Не са скъпи, ок. 50 лв. В нашия клас няколко момченца ги носят. Аз бях купувала от белия модел.
Също в Колев и Колев има намаление. Има няколко цвята обувки, които доста приличат на маратонки. Има и тъмно синьо със съвсем малко бяло - цени ок. 45 лв.

# 94
SZA, пробвай в Nike. Имат един много изчистен модел - черни, с лепенки, само с една бяла запетайка от страни. Не са скъпи, ок. 50 лв. В нашия клас няколко момченца ги носят. Аз бях купувала от белия модел.
Също в Колев и Колев има намаление. Има няколко цвята обувки, които доста приличат на маратонки. Има и тъмно синьо със съвсем малко бяло - цени ок. 45 лв.

Благодаря, ще отида и до Найк. На КиК ги гледах, някои ми хванаха окото, но са 1-2 чифта... Аз искам да избягам от маратонения вид Simple Smile - маратонки има и ще си ги носи, исках да са обувки, нещо такова. Иначе Найк и Адидас имат едни много приятни Back to school модели, които гледах в английския Next, обаче тук не съм ги виждала, ето ако някой се заинтересува: Найк и Адидас. Те са изцяло черни.

# 95
  • Страната на чудесата
SZA, за такива можеш да провериш в Sport depot, имаше в Събота и на много добри цени. Изцяло черни са, като на линка, който си дала.
Тя , аз ходя често на гара Искър, но няма подходящи за теб, така че и цена предполагам не те интересува Thinking

# 96
SZA, за такива можеш да провериш в Sport depot, имаше в Събота и на много добри цени. Изцяло черни са, като на линка, който си дала.
Тя , аз ходя често на гара Искър, но няма подходящи за теб, така че и цена предполагам не те интересува Thinking
Искаш да кажеш ,че няма за момчета раници? newsm78

# 97
  • Страната на чудесата
Не, напротив-но според теб, не са подходящи Peace

# 98
Aха, ясно!
Като тези от първата снимка няма ли:
http://www.herlitzbg.com/product-22

# 99
  • у дома
Даже и ще я претегля довечера:peace:
Ето снимки(последните)
http://redhat.snimka.bg/children/cveti.286454

Ето такъв вид раници не са подходящи, защото всичките учебници се намчкват много бързо.
Някой дали скоро е ходил на гара Искър? Интересуваме за момчета какво има и какви са цените?
Аз съм на същото мнение и въпреки,че Lucky Plam твърди,че гърба е ортопедичен последната снимка ме навежда на мисълта,че не е-просто нашата е немска,с ортопедичен гръб и даже и празна не може да се деформира така,както е последната снимка.За мен нашата си е добра,въпреки 300 -400 грама повече тежаща ,за нея си е добра нейната,така че всеки си преценява...
Иначе поне при нас само по рисуване рисуваха с флумастери и то много рядко,всичкото оцветяване се прави само с цветни моливи,за да не личи на гърба-така че тежкия несесер го махнах още след първия месец и всичко се побра в един малък несесер,който изобщо не тежеше.

# 100
  • Страната на чудесата
Aха, ясно!
Като тези от първата снимка няма ли:
http://www.herlitzbg.com/product-22

Тези имат представителство на Неделчо Бончев, което си е на Гара Искър, но не знам имат ли маггазин представителен.По-скоро-не. Thinking

# 101
  • Magrathea
Привет на всички Hug
Чета темата отдавна и даже ми направи впечатление,че има познати "лица" от отчетните (особено юни) 2004, та да се запиша и аз.
Раница купих и аз- даже мисля, че преди 2-3 страници се коментираше- Zauberfee на Scout-

точно от http://www.ranzenshop24.de - мега раницата в комплект със спортния сак, портмоне, несесер  и 2 дребни нещица за 59 евро. Нели е влюбена в нея и даже иска да излиза по улиците с нея Crazy
Сега съм поръчала 2 модела обувки на kickers и един puma от javari и ги чакам в понеделник. Накупила съм и спортни екипи, бели чорапи и бели тениски за физическото (няма изискване за спортното облекло, но аз така прецених), обувки за 15-ти и една пола на next. Остава ми да намеря как ще облека първокласничката нагоре.
Тетрадки мисля да купувам към 01.09.
Ще следя ако някой сподели за неща, които още не съм накупила Mr. Green

# 102
Привет на всички Hug
Чета темата отдавна и даже ми направи впечатление,че има познати "лица" от отчетните (особено юни) 2004, та да се запиша и аз.
Раница купих и аз- даже мисля, че преди 2-3 страници се коментираше- Zauberfee на Scout-

точно от http://www.ranzenshop24.de - мега раницата в комплект със спортния сак, портмоне, несесер  и 2 дребни нещица за 59 евро. Нели е влюбена в нея и даже иска да излиза по улиците с нея Crazy

Честита раничка, важно е детето да я харесва! Не мога да разбера, обаче, защо навсякъде по онлайн магазините само тоци комплект на Скаут е толкова евтин, всичко друго е над 100 евро (да не кажа и над 150). Раницата твърда ли е отвсякъде, или отпред е мека, а твърда само на гърба?

Може ли да споделиш Кикърс като дойдат дали си отговарят на номерата, че и аз съм харесала от тях.  Hug

# 103
SZA. що не поръча от M&S? Гледам има два-три вида подходящи. Номерата отговарят точно. Аз нося 37 номер или UK 4. Най-са ми удобни и освен тях и Clarks скоро не съм купувала друго за мен и за Стефи.

В Clarks също има поне 3 вида!

# 104
  • София / Пловдив
....Не мога да разбера, обаче, защо навсякъде по онлайн магазините само тоци комплект на Скаут е толкова евтин, всичко друго е над 100 евро (да не кажа и над 150). ........

Явно имат изобилие от този десен.
Другият вариант е да пускат на промоция последни бройки от т.нар. стари модели разни.
Изобщо не ме вълнува обаче от коя година точно и от коя колекция ни е чантата.
Аз си чакам още поръчката от Херлитц, трябваше вече да е дошла, има някакво забавяне, та взех да се притеснявам...

Общи условия

Активация на акаунт