Отговори
# 300
Айде, поздрави от морето с една студена бира Бургаско. cheers

В началото на ул. Поп Георги в центъра на Бургас са открили много сладка книжарница и заредена с консумативи за художници, метални кутии с моливи и и др. Препоръчвам.

Сън следобед не спи. Пари няма да давам. Телефон - вече писах.
На 31 август почвали училище, ще имам 2 дена време да купя части от униформата и учебниците.

До скоро.......

# 301
Здравейте, тази година и аз ще съм майка на първокласничка.  Много се притеснявам нищо, че съм гърмян заек. Но Дили е дота срамежливо и притеснително дете, и ми е много притеснено.
За чантата - ние взехме ето това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/2gabol-206100.png на кака и преди започне да носи само дамски чанти само Габол сме купували и сме нямли никога проблем.
GSM - Ще и дам моя стария не бих поверила скъп телефон на 7годишно дете особено на моето.

# 302
Днес обикалях за раница, има избор, харесах на Габол и на Херлиц, но ще изчакам малката да се завърне вдругиден от гостуването при баба си, за да си избере тя.
Искам да попитам някой подавал ли е вече документи за отпускане на еднократна помощ за първокласници, освен служебните бележки за доход и бележка от училището нещо друго трябва ли, както например за детските искат бележка за поставени ваксини?

# 303
Бележка за ваксини не се изисква, само молба-декларация и бележки за доходите. Аз поръчах да ми купят тетрадки от Метро, но не съм доволна, квадратите  са много бледи, листите са тънки и прозират и квадратите се виждат с двойни черти, редовете също са по-бледи. Освен това тетрадките с квадрати са с еднаква картинка, и 10-те в стека и тя е момичешка.  Twisted Evil То се е видяло, че ще купувам други от някоя книжарница, където мога да ги огледам и не са на стекове. #Cussing out Но това да ни е проблема, здраве да е  Laughing С повечето покупки сме почти готови.

# 304
  • София-България, Израел - където си поискам
Здравейте!

И ние на 15.09 сме в първи клас. Разглеждах раниците  за цени и т.н. и се спрях на прилична раница на Габол.Синът ми иска раница с картинка  отпред - от филмчето "Бакоган -топче" . Въпроса ми е виждали ли сте такива, защото аз видях една на цена около 60-70лв. ,а не виждам смисъл да  ги давам тези пари. Мисля, че са достатъчно разходите за първи клас, а имам и десетокласник и при него разходи учебници и др. Не ми се обикаля напразно и ако някой е видял нещо подобно,може да го сподели.Ще чакам да се включите.
такава раница за около 35-40лв в подлеза на метрото на станция Опълченска има книжарница, там имаше преди време Peace за качество незнам, но беше с такава картинка Wink

# 305
nel.ds, благодаря за информацията   bouquet И аз мислех да купувам от тетрадките на Метро, но май ще се откажа.

# 306
Еднократна помощ се полага на всеки първокласник независимо от доходите,нали?

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 13:22 от 77

# 307
Еднократна помощ се полага на всеки първокласник независимо от доходите,нали? newsm78

уви, не!

# 308
  • София
Еднократна помощ за първолак получават само семействата, които взимат детски за това дете, тоест имат доход под определена сума на член от семейството. За съжаление е така. Confused

# 309
  • София
Ауууууу, и аз накупих от Метро тетрадки ooooh! Въпреки, че на каката са хубави, ама тези на първокласничката още не съм ги отворила... но не вярвам да са по-различни от гореописаните
Ако се наложи ще купуваме и ние допълнително. Утре след като й оправя стаята  newsm79 и изхвърля всички излишни неща, ще ги разгледам

# 310
И аз купих тетрадки от Метро. Но: имаше 7-8 различни вида и на различни фирми.
Ние ходихме сутринта, когато нямаше никой в магазина и продавачите се чудеха какво да правят.
Та една мила леля ми ги отвори и ги разгледах. Нашите са с чисто бели листа, дебели, по 24 листа. Но не помня на коя фирма са. Така че, не всички тетрадки в Метро са гадни.
Имаше и момчешки, и момичешки, с различни картинки и по-твърди и по-меки корици. Изборът беше огромен.

# 311
Трябва задължително да са бели ли?

# 312
Не -  може да са и от белите и от вестникарските. Кой каквото купи и както реши. Важното е да с тесни и широки редове и големи квадратчета.  Peace

# 313
При нас искат широки редове и малки квадратчета само.
Аз предпочетох бели, не вестникарски, защото ще пишат с молив и ми се струва, че на белите листове ще се вижда по-ясно, отколкото на вестникарските.

# 314
  • Deutschland/HE
При нас искат широки редове и малки квадратчета само.
Аз предпочетох бели, не вестникарски, защото ще пишат с молив и ми се струва, че на белите листове ще се вижда по-ясно, отколкото на вестникарските.

сигурна ли си за широките редове?

Общи условия

Активация на акаунт