Отговори
# 555
  • София
http://www.plasy.com/files/SCHOOL2011-7.pdf
Много хубаво място за пазаруване. Simple Smile

Цените на място са по-ниски от дадените в каталога.

Kaзах ви аз Simple Smile Поне 30-40 % надолу от магазинните цени.
Къде е реалният адрес на магазина, нещо не го видях...

# 556
Извинете много, ако се повтарям, видях, че някои са си взели удостоверения за пред градския транспорт, та да питам - за Софийски градски транспорт трябва ли предварително да си купя някаква бланка и откъде или от училището направо ми дават някакво уверение? Явно вече поже да се получи такова, та мисля да мина. Мерси предварително!

В чуденка съм, понеже на сайта СГТ пише, че абонаментни карти на ученици до 20-годишна възраст "се издават срещу ученически бележник за съответната учебна година"... Пък нали те няма да имат бележници?!

# 557
  • Пловдив
gergandi, взех служебната бележка  от училището. Имат си готови бланки и ги попълват. Незнам, колко ще съм ти полезна, става въпрос за Пловдив.

# 558
vanichka75, мерси за отговора! Да, видях, че си от Пловдив, затова отделно попитах за София, понеже нашият градски транспорт е сбъркан и все искат разни глупости...  Tired

# 559
http://paperland.bg/?81&02&965

Ето ги. Мисля, че Касита беше давала този линк.
Аз вчера бях в района и купих някои неща.
Много от необходимите си ги имаме.
Заобиколена съм от книжарници, в които водни бои под 10 лв. няма, така че вчера бях наистина доволна много. Мъж ми вика, ти да не видиш книжарница. Simple Smile

После ходихме към София Прес, там отзад в едно ниско тяло има същото лого, хубаво е да питате дали са същите цени и избор на стока, защото е по-удобно от Гара Искър.

Карта за ГТ - имам спомен, че попълвах уверение?
Но с бележник ходих, става и с ученическа карта - за по-малките няма как иначе.
Питай в най-близкото ти бюро.
Трябва снимка.
Може каквато и да е, не е нужно от фото.
При нас направо сканираха една от пропуск.

# 560
Оф, съвсем забравих за снимката... ще питам в бюро тогава. Мерси, Люлин!

# 561
  • София
Аз за каката като вадих карта от самото бюро ми дадоха да попълвам един документ. С ученическата карта си спомням, че издаваха тази за транспорт. И снимка.
 Ние днес с първокласничката сме се заели да разчистваме бюрото и. Идея си нямах колко дреболии и боклуци и събрало това дете във всички шкафчета и чекмедженца. Crazy Когато правихме детската стая на нея и поръчахме бюро с голяма пристройка отстрани, с няколко дълбоки и дълги чекмеджета. Е колко неща извадих сега от тези чекмеджета просто не ми се обяснява. Crazy

# 562
  • София / Пловдив
...... Е колко неща извадих сега от тези чекмеджета просто не ми се обяснява. Crazy

Mr. Green Аз разчиствах стаята в отсъствието на детето... с три чувала олекна натоварването и колко място се отворииииии  Crazy

# 563
Здравейте,
аз вчера подавах за еднократната помощ, върнаха ме за въпросната бележка от училище, че е записана в първи клас. Като подавах за детски през януари месец, служителката ме предупреди за тази помощ и каза какво да нося - стандартно като зца детските, а след 15.09 ще занеса и бележка, че е започнала у-ще и чак тогава ще ми изплатят помощта. Е да, ама вчера служителката /различна от тази през януари/ не беше на същото мнение. Та след 15.09 до 30.09 трябва да занеса и бележка, че е започнала у-ще.
Чакам вече с нетърпение РС в петък, че вече окончателно да се приготвяме, то време не остана.

# 564
  • София
Ааа, няма начин да се разкарам до Гара Искър.  #Crazy
В ЛИДЛ има страхотни бой/моливи/пастели. Качеството е жестоко 4-5лв е всяко едно от тези неща, а и четки с естествен косъм.

# 565
  • Остров Приятелство
Здравейте,

Завърнахме се от моренцето и хайде ваканцията свършва вече.
Подготвяме се леко, леко за училище. Калоян вече е нетърпелив за рождения си ден, свиква с мисълта, че ще е ученик. Вече е и щърба баба. Laughing Феята дойде и той съвсем е вече щастлив! На мама калпазана! Heart Eyes
Днес е и голям ден в нашата фамилия - сестричката ми и мама имат ден ден! Да са ми живи и здрави! Сестричката ми скоро да я споходи радостта на майчинството, а мама да са и щастливи и спокойни старините и да се радва на още едно внуче! Grinning

Хубав ден на всички!  bouquet

# 566
  • Magrathea
...... Е колко неща извадих сега от тези чекмеджета просто не ми се обяснява. Crazy

Mr. Green Аз разчиствах стаята в отсъствието на детето... с три чувала олекна натоварването и колко място се отворииииии  Crazy
Явно всички са на една вълна. Аз вчера приключих с това.. и изхвърлих 5 чувала. Дребни неща, замушени в кутии или малки торбички, съкровища и части от играчки... Край нямат. Успях да я убедя да се раздели с по-грозните си барбита (разбирай не уинкс, рапунцел, палечка и т.н), та оставихме отвън до коша за боклук към 5-6. Днес вече ги няма.  С по-голямата част от плююшените играчки обаче не иска да се разделя. Те са подредени в един гардероб. Ама така е като й сложихме в стаята 3 двукрилни гардероба- има място и за играчки.
Разчистих доста голяма част от етажерката за учебниците (само чакам Икеа да купя вратички, че като купувахме обзавеждането не се сетих), бюрото и един рафт в гардероба за играчки.
Готови сме вече за купуването на тетрадки   Mr. Green
Мерси за координатите на тази борса за тетрадки. Hug

# 567
  • София
Успях! #Crazy Изчистихме всички шкафове и чекмеджета двете с Мими. Нооо не позволи да се изхвърлят голяма част от нещата. Сега половината ми тераса е склад от разни нещица, които баща и да занесе на тавана. Едва и за това успях да я убедя. Не смея да разчиствам в нейно отсъствие вече, имам горчив опит. Освен играчки и подобни неща тя държи на всичко свое, включително и на гащите. Laughing Позволих си преди време да пообновя бельото им и на двете със сестра и без да им искам мнението и не искам да ви казвам една вечер като си търсеше едни сини бикинки, които вече тотално я стягаха, сигурно от 5 годишна ги носи, та като не ги намери изпадна в такава драма. Ред сълзи, ред сополи и помежду им тежки думи от сорта на : "толкова ли ти пречеха моите бикинкиииии, аз исках да си ги имам за спомен от когато съм била малкааааа".  Ох!

# 568
Здравейте, чета ви с интерес и малко завист към тези, които още не са привършили с покупките. Simple Smile И въпреки, че ми остават само обувките за да привърша с покупките за първолачето, ме обзе предстартова треска. Така се чувствах преди 7 години, когато чаках всеки момент да родя. Simple Smile Кога мина това време? А ваканцията вече свършва и за нас- на първи се прибираме. И ме обзема едно странно меланхолично настроение по последните наистина свободни дни на детето.

# 569
Това с разчистването го направих още преди да й обзаведем стаята, т.е. преди 2 седмици и сега едно лутане пада това къде е, онова къде е. Част от нещата останаха на терасата, ама скоро мисля и от там да ги премахна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт