Британците, британците! - По (без)космите ще ги познаете - тема 26

• 19 816
  • 714
  •   1
Отговори
# 465
  • София
За първи път чакам филм на Лео с нетърпение  Mr. Green. След Титаник упорито го отбягвах и чак преди около година-две се престраших да гледам нещо с него  ooooh!.

# 466
  • София
Вени, кой филм те преобърна?

# 467

Браво!

Ха добро утро.

Вени, чети както искаш, само тези за Бландингс имат някаква последователност, но не е фатално ако не се спазва, историите са си независими, а и Удхаус обяснява препратките.  Mr. Green

# 468
  • София
Освен Лео, избягвах и Кейт Уинслет. Един ден гледах "Животът на Дейвид Гейл" - страхотен филм! Тогава си помислих, че трябва да реабилитирам двойката от Титаник  Laughing. После изгледах "Четецът", "Пътят на промените", "Авиаторът" (с него не се спогодих, но мисля, че трябва да го гледам пак!).
Не е хубаво човек да се настройва в крайности, щото изпуска хубави филми понякога!

Пуци, да чета Удхаус е сякаш да гледам QI. От вчера ми се върти тази аналогия в главЪта  Laughing.

# 469
  • София
Вени, съмнявам се, че при второ гледане ще се спогодиш с "Авиаторът". Филмът е тежък, изключително дълъг и... е страхотен филм, но за веднъж. Отдавна го гледах и още си го спомням достатъчно ярко.
При мен той реабилитира Лео след Титаник.
Цитат
Не е хубаво човек да се настройва в крайности, щото изпуска хубави филми понякога!
Именно.
Препоръчвам ти всичките му филми.  Heart Eyes

А и Кейт е прекрасна!!!!!!!!! Дори и в Титаник!

# 470
Гледам, но изненадана не намирам някой да си заплюва актьори от Doctor Who и Torchwood... А това са много благодатни сериали Wink

# 471
Защото повечето не ги гледаме  Mr. Green

Аз и Сарказмова делим любимата Били Пайпър, тя играе в Doctor Who, доколкото знам  Thinking

Хора, гледали ли сте Enduring love? Попаднах на трейлъра от темата за стокърите  Crazy, изобщо не бях чувала за филма, а изглежда интересен  Rolling Eyes

Споделете  Mr. Green

# 472
Ооо, Слънчооо! Убавице!  Mr. Green

Вени, донякъде е така, само дето при Удхаус в един момент почва да ти писва от еднообразни сюжети, ама ти си далече от тоя момент. Но нима е случайно, че точно Фрай и Лори изиграха Джийвс и Устър?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

"Авиаторът" е чудесен филм, нищо, че е дълъг. Божествена Кейт.

# 473
Защото повечето не ги гледаме  Mr. Green

Аз и Сарказмова делим любимата Били Пайпър, тя играе в Doctor Who, доколкото знам  Thinking
Оооо колко пропускатеееее  Mr. Green

Добре хайде да видим тези територии дали са заети и ако не са, да ги заявя  Wink :

Ms Jaime Murray

Mr John Barrowman

Mr David Tennant

# 474
O, първата дама е любимата ми психопатка Лайла от още по-любимия Декстър   ("Pardon my tits"  hahaha  hahaha) Mr. Green

Дейвид Тенант беше собственост на една съфорумка, която отдавна не посещава темата  Peace

# 475
Я вижте на каква новина се натъкнах в съседната тема  Grinning Ликуйте, почитателки на James Marsters Wink

http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2011/08/supernatural-sea … mes-marsters.html

# 476
  • София
 newsm18 newsm18 newsm18
Ама няма да е рус  newsm45 и няма да е вампир  newsm45 newsm45 newsm45

# 477
O, първата дама е любимата ми психопатка Лайла от още по-любимия Декстър   ("Pardon my tits"  hahaha  hahaha) Mr. Green

Не само Декстър,  Laughing
напоследък мина и през Spartacus, а сега е актуална в Warehouse 13.
А аз я оцених още в първите сезони на Hustle.

# 478
Юхуууу, каква прекрасна новина!  newsm68

Бумър, на Лайлата как точно й се произнася първото име? Жайме? Хайме? Джейми? Тия хора не мислят ли като си кръщават чедата.  Crossing Arms

# 479
Била кръстена на мацката от оригиналния Bionic Woman, значи трябва да е Джейми  Thinking

http://www.youtube.com/watch?v=wVkB7JvZSNE

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 14:18 от Boomer

Общи условия

Активация на акаунт