" r и ми показа среден пръст .Казах му да напусне и като ще ходи съда да не ме притеснява дотогава повече - оттам да си урежда режима на виждания и взех детето.На входната врата изпадна в ярост понеже не тръгва ами продължава да ми нарежда и го бутнах с едната ръка да тръгва по-бързо посочих му вратата докато с другата държах малката и той хвана свободната ми ръка и ми натисна дланта с китката навътре супер рязко и силно с такъв садизъм при което се равиках от болка.Наште бяха в другата стая и уплашени излезнаха да видят какво става-аз ревях малката пищеше и баща ми го хвана за гушата да го изкара от вратата и там стана една борба пред съседите които се събраха в коридора и глеаха всичко.Той каза на баща ми да се види колко е слаб физически и къде е тръгнал да му се мери и не искаше да се маха стоя на прага нагло и каза че оттам не може да го махне.Беше много грозно всичко.Обадих се в полицията и ми казаха че ако си е заминал нямало нужда да идват патрулите щом и минало боричкането и днес да ида да подам жалба.Никога не съм писала жалба и не знам каква е практиката какво да упомена - само от деня или за всичко станало досега в по-кратка форма.Бащата на детето ми има случай с дете в друга държава закойто твърди че е оневинен и е имал ограничителна заповед към втората си съпруга за цели 5 г - тя е чужденка.Поведението му е като на човек без лимит в реакциите - това настояване на зижда малката ме плаши ужасно и той го знае.Говорих с много хора от миналото му и той разбра - започна с всички тях да се разправя за да няма кой да ми помогне в едно дело за родителски права- това са дъщеря му от първия брак,втората му жена,бивша приятелка негова която е биел и нейното дете от друг мъж което ъщо е биел но те не искат повече да имат общо и не комуникираме на този етап.Много се притеснявам за детето и поведението му е толкова фриволно и нагло с крайности ... имам чувството че не знае какво прави и говори- понякога наистина говори нелепи неща и имам своите наблюдения след всичко и за дръжанието му към детето но не знам в жалбата как да го оформя и да внимавам какво точно пиша защото ми се кани със съд ако обявявам неща които не мога да докажа.Има ли тук жени които са писали жалба?Китката ми снощи беше зачервена и леко посиня - сега само усщам парене на мястото понеже имах чувството че иска да ми счупи китката натискайки я навътре докато чуе пукане беше много силен и лязък ако нее бях викала щеше да продължи.Той знаеше че не съм сама у дома и изобщо не се владееше.Не му пука от никой-искам да му дадат ограничителна заповед към детето и мен дали е възможно?Като знам тук каква е полицията ... трябва в съда ли да подам жалба или те ще я препратят дотам?Вчера ми искаха имената му и адреса както и номера на колата.. не знам дали са говорили с него вече .. а за китката ако нямам счупено да ида ли на лекар?Сега се съмнявам да ми дадат медицинско ако нямам отток а само дискомфорт ...а като бях бременна пак ми нарани ръката и ме кара да се снимам в болницата - пак нямах счупено но пък бях с тъканни рани.За съжаение не се задействах и сега виждам че детето ми може да пострада с такъв невладеещ се човек и който се държи като тиранин.Забравих да кажа че предната вечер ми се обади да ме кани на вечеря което ми се стори съмнително ... звънял ми е по телефона да ми каже че съм нещастница и смотанячка и после ми говори - да се видим ако можело а защо не да правим и любов Помогнете ми със съвет как да действам и какаво да напиша?