Прах за пране и омекотители / тема 4

• 100 962
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
Сникърс, просто си купи една кутийка и го пробвай.
Вече е без фосфати, браво на Фикосота.

Когато синът ми беше бебе, винаги имах подръка една кутийка, специално за пюретата от моркови. Накисвах с Тео-то и после си перях с неговия препарат. Изпираше и без проблем наакани дрешки. Обаче избелва.

# 121
  • София
И аз съм се наканила да пробвам новото Тео бебе.
Между другото, си взех 2 кила Ариел на промоция от Кауфланд.
Ще пиша отзиви.

# 122
От днес в Карфур предлагат омекотител Rif - две бутилки по 1,850 л за 5,99 лв.
Спомням си, че това беше едва ли не първият омекотител в България след промените и беше хубав, гръцки.
Някой ползвал ли го е наскоро? Дали си заслужава 3-те лева, пък и да се набутам с близо 4 литра омекотител?

Да, Ариел е на 8 лева тази седмица в Кауфланд. Много изгодно за тези, които купуват нашенски препарати.

# 123
-днес си взех този за 20лв.,42 изпирания. Испания. Дано е хубав.
п.п.Сега видях първата страница-поздравления!Страхотно е направена и ще ми/ни е много полезна Peace

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 20:10 от ol

# 124
  • Добрич
Сникърс, просто си купи една кутийка и го пробвай.
Вече е без фосфати, браво на Фикосота.

Когато синът ми беше бебе, винаги имах подръка една кутийка, специално за пюретата от моркови. Накисвах с Тео-то и после си перях с неговия препарат. Изпираше и без проблем наакани дрешки. Обаче избелва.

Нищо няма да разбера,не разбирам от прахове,а все още нямаме зацапани детски дрехи,нашите са от ежедневно носене обикновено,затова питах.  От както открих темата,се съобразявам какви прахове купувам,а преди това-на случаен принцип.

# 125
-днес си взех този за 20лв.,42 изпирания. Испания. Дано е хубав.
п.п.Сега видях първата страница-поздравления!Страхотно е направена и ще ми/ни е много полезна Peace
Би ли споделила от къде си го купила праха, виждам,че си от Бургас, и къде другаде има магазини за паралелен внос освен този до Краснодар.

# 126
uli_ana точно от магазинчето около Краснодар го купих. Другият такъв магазин за който знам е (или поне беше) отстрани на у-ще "Кирил и Методий"...но първо,че там продават по-скъпо и второ като си пазарих оттам май месец,служителката ми сподели,че ще се местят някъде по " Богориди".

# 127
Относно Формил Black- единственото ревю,което намерих за него в ciao.de, беше изключително позитивно и хвалебствено,което определено затвърждава намерението ми да го изпробвам. Надявам се и качеството на тукашния да е същото,като на немския,а да не е от "онова производство за Източна Европа", дето хич не го одобрявам.

# 128
uli_ana точно от магазинчето около Краснодар го купих. Другият такъв магазин за който знам е (или поне беше) отстрани на у-ще "Кирил и Методий"...но първо,че там продават по-скъпо и второ като си пазарих оттам май месец,служителката ми сподели,че ще се местят някъде по " Богориди".

На "Републиканска" 106. Дано като се преместят там, да започнат да продават по-евтино, че направо нямат стигане.

# 129
Здравейте, днес се прибрах с ето това http://www.pgprof.com/belgium_nl/index.php?page=product&pid=62  
Ще докладвам след първото пране, но мисля че няма да се разочаровам.

Ще се самоцитирам и докладвам. Праха се справи с доста упорити петна от покривки които вече бях отписала и то на 50 градуса.

# 130
Guess Who, благодаря за корекцията. Явно не съм разбрала адреса. Останала съм с впечатление,че ще се местят по "Богориди". И да, дано намалят цените.
Да докладвам и аз за горепосоченият от мен прах. Табанчетата на чорапките на дребния са бели Grinning Супер доволна съм. Peace

# 131
Не съм се и съмнявала, че ще си доволна. Със Скип няма грешка.

Преди време на този магазин, който беше на пл. Кирил и Методий, имаше бележка, че се местят на Цар Симеон 106. Може това да се е променило. Не съм минавала скоро по Републиканска.

# 132
Питането ми не е за тука,но знам,че ще ме ориентирате :искам да си сменя пералнята- препоръчайте ми модел,от който сте доволни,предимства и недостатъци опишете   и да не е шумна. Не мога да се ориентирам в това "море" от модели .Моята е "стара ,но златна "- едно Канди Актива,на което съм взела душата вече,такава експлоатация и правя и няма и няма разваляне,ама искам нова!
Или дайте линк към подходяща тема,където да питам.

# 133
Благодаря Hug   bouquet

# 134
  • Бургас
Още един магазин знам,но с по-слабо зареждане-ъгъла на П.Евтимий и Македония/за Бургас става въпрос/.

Общи условия

Активация на акаунт