Прах за пране и омекотители / тема 4

• 100 821
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Забелязвам някои перилни течни се пенят много- други почти не. Свързана ли е пенливостта с качеството на изпиране или не?
Ако питаш дали прах, който прави повече пяна, пере по-добре, отговорът е "не".

# 196
А какво значи повечето пяна тогава? Забелязала съм го при качествени перилни-течни- Корал,Персил микс колор,например. Докато черното Бурти и Домал хич не се пенят.

# 197
Нищо не значи. Просто така са го създали самия продукт - пенлив. Като прави пяна не пере по-зле. Разбира се, става дума за разумни количества пяна, а не да ти се пълни цялата пералня. Тогава е лошо. Имай предвид, че с тези препарати, които спомена, се перат по-малко количество дрехи, т.е. пералнята не е запълнена с целия си капацитет, а по-малкото дрехи в барабана почти винаги значи повече пяна.
Аз не харесвам продукти, които пенят много. Искам да има само леки мехурчета по стъклото и толкова.

# 198
Момичета съвсем случайно попаднах на тази тема. Моля за съвет от доста време ползвам праха за пране на сано , от начало бях много доволна миришеше супер , но напоследък едно че петната си стоят второ че и аромата не е същия когато дрехите изсъхнат. Сега си мисля да започна да купувам ароматизаторите им но незнам в комбинация с какъв прах да го съчетая, искам си пак стария хубав аромат..... да не би да купувам някакви ментета без да съм разбрала( купувам от големите вериги Кауфланд , Карфур и т.н.). Дайте съвет от къде в БГ да се купува качествени препарати Sad Мерси

# 199
  • София
Току-що бях във Фантастико в Младост 4. Уау!
Имаше какви ли не чудеса - Ариел гел поне 4 вида, Даш, Корал и още какво беше.
Имаше Скип течен 2.2 л за 11 лв, който много ме изкуши, но просто не ми се мъкнеше в тая жега и пеша.

# 200
Guess Who , да, слагам по-малко дрехи,наистина, не тъпча пералнята и забелязвам повечко пяна.
Между другото, преди малко бях в ДМ- не бях ходила доста отдавна и останах изумена колко са скочили цените там! Въпреки това , имате ли впечатления как перат праховете за бяло тяхна марка. Течните им съм ги ползвала преди време ,но следвайки препоръките и опита на Guess Who ,смятам да минавам на прах за бяло пране .

# 201
Дайте съвет от къде в БГ да се купува качествени препарати Sad Мерси

Затова има вече 4 теми -обсъждали сме го много пъти. Чети.

...имате ли впечатления как перат праховете за бяло тяхна марка.

Преди време и аз мислех да ги пробвам, но в една от предните теми споделиха, че не са нещо особено и аз не си купих. И наистина, в ДМ много са вдигнали цените.

# 202
Момичета съвсем случайно попаднах на тази тема. Моля за съвет от доста време ползвам праха за пране на сано , от начало бях много доволна миришеше супер , но напоследък едно че петната си стоят второ че и аромата не е същия когато дрехите изсъхнат. Сега си мисля да започна да купувам ароматизаторите им но незнам в комбинация с какъв прах да го съчетая, искам си пак стария хубав аромат..... да не би да купувам някакви ментета без да съм разбрала( купувам от големите вериги Кауфланд , Карфур и т.н.). Дайте съвет от къде в БГ да се купува качествени препарати Sad Мерси

едва ли са менте. Но забелязах, че на опаковките вече пише на румънски, руски и български. Аз не ги харесвам кой знае колко, защото сравнени с паралелния внос на марки не струват. Освен това са с фосфати, това вече не се препоръчва в европейския съюз.

# 203
Момичета привет и от момчетата hahaha .... Дайте съвет от къде в БГ да се купува качествени препарати Sad Мерси
от магазина в съответния град

# 204
Argent, благодаря! Преди месец там имаше само големи кашони, така на око към 10 кг ми изглеждаха. Ще видя дали имат нещо ново, че не съм фен на големите опаковки.

Още един въпрос - имам гел таблетки на Персил, някой ползвал ли е и хм къде се слагат. Разтварят ли се добре, ако са при прането?

Tweety M, кажи от къде си и ще бъдеш насочена Simple Smile

# 205
Преди доста време(6-7м) бях купила едни капсулки Dash сини на цвят, сега ги намерих и забелязах че са си променили цвета - станали са по-тъмни и мътни. Мислите ли че мога да ги ползвам?

# 206
  • София-в сърцата на моите деца
Купих си Корал за цветно пране и при 30градуса въобще не ми изпра леко замърсено  пране! Не знам защо, но останах леко разочарована Sad

# 207
  • София
Купих си Корал за цветно пране и при 30градуса въобще не ми изпра леко замърсено  пране! Не знам защо, но останах леко разочарована Sad

Да не би да си сложила малко препарат? Защото указанията на кутията са за 2-3 кг пране. За една пералня би следвало да сложиш двойно.

# 208
  • София-в сърцата на моите деца
Винаги следвам указанията по кутиите и шишетата PeaceНе е от количеството ooooh!

# 209
didiela, да е била по-пълна с дрехи пералнята,или да си ползвала по-кратка програма,макар и да са били леко замърсени ?
И какво имаш в предвид под "въобще не ми изпра леко замърсено  пране"?
По какво разбра ,че не е изпрано добре?

Общи условия

Активация на акаунт