Прах за пране и омекотители / тема 4

• 100 773
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
  • София-в сърцата на моите деца
В смисъл спално бельо-калъфки и завивки Peace остана ,като леко непрано по ръбовете, което за първи път ми се случва.Друг път всичко ми е било изпрано и е "светвало", а сега не...Както и да е .Бях се пренавила на този прах и очаквах повече, но...ще пробвам пак още една перална  с леко замърсени дрехи.И ще преценя къде е "ключето от ковчеджето" Peace

# 211
Аз също пера леко замърсени цветни с Корала - не съм забелязала да не изпира, или нещо подобно, каквото ти описваш, но не съм го пробвала и за дрехи с петна по тях или много мръсни.

# 212
Здравейте!

Прегледах темата и не видях някой да е ползвал прах  и омекотител "Е".Аз праха си го купувам от Кауфланд,но омекотителя не го намирам. Явно е неизвестен ,защото като питам в магазина не са го чували. Тъй като имам алергия към силни миризми от прахове,парфюми и т.н. съм се спряла на него . Искам да ви питам къде мога да го намеря в София, за да не обикалям.

Не знам дали в София има супермаркети "Слънчеви лъчи". В Пловдив съм виждал омекотителите Е точно там. Ако имате в София магазини от тази верига, провери там.

# 213
  • София
Аз пазарувам по интернет всички перилни препарати, но съм предубедена към българските търговци. За съжаление с годините така се получава.
Всички съм ги поръчвала от Англия и от различни тамошни сайтове на промоции - до сега нямам лошо попадение.

# 214
kamelka, има едно магазинче в центъра, което преди време предлагаше продукти Е, включително и омекотители.
Ако те интересува, ще пиша къде е.

# 215
Дайте, моля ви идея за омекотител, който мирише на сапун? Не искам сладникаво, а да си мирише на чисто.

Сега пера с Ариел за цветно, черен Ленор и преди малко взех да пробвам бял sensitive.

# 216
  • Пловдив
Искам да питам полвали ли сте Ariel-гел за 18 пранета.Пише че е английски.Взех го за 8.50.Добре ли е?

# 217
Искам да питам полвали ли сте Ariel-гел за 18 пранета.Пише че е английски.Взех го за 8.50.Добре ли е?

Цената е добра, от къде го намери, аз трудно намирам за цветно. Нали е от този, който се сипва в капачката и се поставя в барабана?

# 218
  • Пловдив
Да мисля ,че е този на който капачката си е закрепена към тубичката и се църка като паста за зъби.Аз съм от Пловдив.Взех от магазинчето което е на улицата от Джумаята към EVN.

# 219
Да мисля ,че е този на който капачката си е закрепена към тубичката и се църка като паста за зъби.Аз съм от Пловдив.Взех от магазинчето което е на улицата от Джумаята към EVN.

Мерси за инфото, при следващата ми разходка до Пловдив ще посетя магазина   bouquet

# 220
zdraveite i ot men,ne se starpqh da vi pisha za lenora gel za prane. sega pera s nego i sam napravo o4arovana,stava mi liubim makar i da e skap. drehite sa dosta meki i uhaqt bojestveno.izvinete za lat.

# 221
  • Пловдив
Какъв е този Ленор за пране?И каква му е цената?

# 222
оправих си езика,ленора в германия струва 11 евро голяма туба, за 40 пранета. моят е универсалния с бяло цвете на опаковката. поздрави за хубавата тема.

# 223
  • София-в сърцата на моите деца
оправих си езика,ленора в германия струва 11 евро голяма туба, за 40 пранета. моят е универсалния с бяло цвете на опаковката. поздрави за хубавата тема.
Ама ние сме си у Българията, все още newsm78

# 224
  • ГОре на черешата...
Примъквам се тихичко да се похваля - след няколко изпирания с Вайсер Рийзе + избелващи прахчета бялото ми  е почти снежно бяло bowuu. Има още какво да се желае, вярвам с още няколко пранета ще се постигне.

Общи условия

Активация на акаунт