След ПЕРЛА - Сонгюл и Къванч - Перфектната двойка - епизод 68

• 37 995
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • "Перла"
Превод от чичко гугъл.Както казва lol4e  Hug "жужко днес е за почерпка"  newsm44 newsm68

Нова серия: Kivanc Tatlitug като боксьор

Първият трейлър на новата серия "Kuzey Guney" (Eng. Северна и Южна), е публикувано за първи път на 9 август, привличане на голямо внимание. Малко след излъчването на канал D-линии бяха заседналата горещи линии. В социалните мрежи вече се търгуваше с подробности за съдържанието на тази серия.

Серията звезда Kivanc Tatlitug играе нетърпелив и лесно разстроен да бъдат приведени Kuzey боксьор. Неговият брат Guney, чиято роля е Bugra Gülsoy предполага, обаче, по-интровертни, твърд работа и мислене за всяко негово движение. Единственото сходство между тях е голямата им любов Cemre, изигран от Öykü Karayel.

Öykü Karayel: Двама братя обичат една и съща жена
Поредицата се фокусира върху един любовен триъгълник, подобен на този известен серия, Ask-I Memnu, напукани всички присъствието записи. Тук Tatlitug играе умен Behlül който имал афера с жената на чичо си. Започва през септември, "Kuzey Guney" на турския канал Kanal D. Остава да се види дали може да продължи Tatlitug предходната успех.

Kivanc Tatlitug ₩ 2002 на конкурса "Най-добър модел на света". Въпреки това, той е само не е известен като един актьор с поредицата "Gümüş", "Menekse Ил Халил" и спечелилата награди поредица "Ask-I Memnu". Серията се ползват с изключение на Турция на Балканите и особено популярни в арабските страни.

# 676
Мимоли  Hug, благодаря за статията за исляма. Точно е написано всичко.
Представи си потреса ми, когато араби ми заявиха, че Исус не е разпънат на кръста. Ама туй е друга тема...

Не сме сами я!!! Немските вестници пишат вече за Къванч!!!
Тенк ю за превода! Hug

# 677
  • "Перла"
Написах"не сме сами",защото виждам,че и немската медия от хилядите снимки на Киво,за представянето на новия сериал, са избрали точно тази със Сонгюл-Перфектната двойка!

# 678
Привет!

Как сте момичета  Hug .... Хайде, кой където е, да се появява в темата, защото ви искам всички!
Освен това от снощи ми остана бутилка вино и предлагам да я изпием заедно!

mimola, наистина, мюсюлманите  приемат Иисус като един от пророците, а за нас, той е един от Светата Троица, т.е. Бог. Но това което за мен винаги е било най-важно , а се пропуска обикновено , е че именно Иисус /Бог или пророк/ проповядва  ПРОШКАТА като водещ момент в човешките взаимоотношения и заменя староеврейския принцип "око за око, зъб за зъб"! Прошката е ключов момент на човешкия живот към по-добро. Да простиш, това значи да завихриш мощен поток от съзидателна енергия, която би пренаредила живота  ти. Прошката е истинската магия на човешкото добруване - твоята прошка  обезсилва всички зли мисли и  намерения спрямо тебе. Не случйно индийските учители признават за една от най-висшите чакри, чакрата на Иисус, т.е. на Прошката. Тя така и се нарича..... Още - шеста чакра. "Прошката е силата да се освободим от гнева, от омразата и раздразнението и да открием смирението, благородството и щедростта на Духа. Тази чакра разтваря нашето его и обусловеностите, нашите лоши навици, расистките ни идеи и всичките ни погрешни идентификации.  Ако имаме блуждаещи очи, гледаме порочни неща или сме егоцентрични, тази чакра се уврежда. Когато наблюдаваме небето, земята, природата, тя се изчиства."
Извинявайте за отклонението.

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 22:40 от pkaneva

# 679
  • "Перла"
Мимоли  Hug, благодаря за статията за исляма. Точно е написано всичко.
Представи си потреса ми, когато араби ми заявиха, че Исус не е разпънат на кръста. Ама туй е друга тема...

Не сме сами я!!! Немските вестници пишат вече за Къванч!!!
Тенк ю за превода! Hug

Предполагам,че си била  така #Crazy

Аз се интересувам много от тези неща!Ще има продължение статията,ще я публикувам.

# 680
  • Perla
Здравейте! Надявам се да приемете един поздрав от фестивала в Бургас и една група, за която до днес нищо не бях чувала /щото съм тотално неграмотна музикално/ , но са много интересни

http://www.youtube.com/watch?v=C_g5fKr8L8w

# 681
  • Perla
Мимолка, от тази статия най ми харесва момента с личната отговорност!

Мюсюлманите вярват, че всеки отделен индивид е длъжен да отговаря за собствените си дела пред Бога. Възможността за поемането на вината от Исус се отрича теологически от Корана. Там се казва, че всеки верующ мюсюлманин трябва сам да отговаря за делата си пред Всевишния.
[/b]

Пканева, хубави мисли за прошката Peace Колко по-лесно щяхме да живеем, ако владеехме изкуството да прощаваме.

Съжалявам, обаче клипът не се отваря като вграден по необясними за мене причини Weary

# 682
pkaneva Hug, благодаря за инфото за прошката. Не знаех, че шеста чакра се нарича чакра на Исус. Тя има зелен цвят и когато е хармонизирана отваря сърцето и човек приема и получава любовта...Има много начини за хармонизацията й. Аз знам поне 3. Благодаря още веднъж.
В ПЕРЛА също показаха голямата сила на прошката. Мехмет прости на Берк въпреки, че беше в болницата накрая. Инджи не веднъж прощаваше, винаги чрез нея прокарваха тази идея. Аз лично много се изненадах от това, защото са мюсюлманска страна все пак...

# 683
  • "Перла"
Доре Точно това изречение отговаря на моето аз. Simple Smile

Мюсюлманите вярват, че всеки отделен индивид е длъжен да отговаря за собствените си дела пред Бога

Не се коси и аз не я знам тази група newsm78

pkaneva Благодаря за инфото и  за почерпката! Simple Smile

# 684
Пак ще имаме повод да си поговорим за Прошката, сигурна съм.  Hug

Момичета, от сутринта съм на кулинарна тема ... Вечерта ми, май, също ще завърши така...  Laughing
Не, няма да ви черпя с "Лейла", спокойно. Киво да ви черпи с любимите си деликатеси .... Аз отивам в кухнята с Отчаяните съпруги.... Защото, оказа, се всяка приготвяла храна според характера и темперамента си и накрая събрали всичко в готварска книга....  Wink

Храната като интрига, ежедневие, флирт, цел, смисъл. Тайните, убийствените планове и любовните афери, обсъждани в кухните на древни кралици, светци и политици, бледнеят в сравнение с онези на жените от „Уистерия Лейн”, всяка от които може да разкаже многобройни сочни истории за интриги, страст и копнеж. Сюзан Мейър, Бри Ван Де Камп, Линет Скаво, Габриел Солис… и, да не би да забравим, градската кучка (но технически не и съпруга) Иди Брит - в кухнята на всяка от тях можем да зърнем тяхната истинска същност. Защото това, кои са тези жени, диктува и каква храна приготвят. Нима това не е вярно за всички нас?

За Бри Ван Де Камп вечерята означава сигурност и уют.
Сюзан Мейър, тип здраво стъпила на земята майка с повече добри намерения, отколкото домакински умения, вярва, че най-важни са мислите.
Излъчващата собствена светлина Габриел Солис клони към обикновените и здравословни блюда, които сама може да спретне. Ако домашната помощничка свърши черната работа и по-голямата част от приготовленията, Габриел няма никакъв проблем с финала, когато Карлос се прибере от работа.
Независимо дали Линет Скаво е прекарала деня в грижи за децата или в изкачване на корпоративната стълбица, дойде ли време да приготви обяда на децата или да сготви семейна вечеря, тя се справя светкавично – бързо, лесно, вкусно.

Такива са американските Отчаяни съпруги, а кави ще са турските - тепърва ще видим.

# 685
Разбира се, няма да ви препечатвам готварската книга. Но определено ще пусна няколко заглавия на рецепти "по бързата процедура", на които специалистка е  любимката ни - Сюзан Мейър  Grinning

1. Салата от бостънска маруля с печени в чили орехи, синьо сирене и портокали
2. Гъста доматена супа
3. Царевична супа
4. Крем супа с босилек
5. Вечните макарони със сирене

Е, Сюзан трябва да е чела нашия плодово-зеленчуков план....  Laughing Да видим как ще се вихри в кухнята Сонгюл...
Пък ако вие експериментирате у дома с ястие от босилек и лист маруля... знам ли, може да гледаме "Отчаяни съпрУЗИ"....

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 22:35 от pkaneva

# 686
  • Perla
Понеже Лолче спомена за прошката в Перла, се сетих за един епизод, след като Инджи излезе от затвора , Мехмет се съмняваше, че е имало нещо между нея  и Енгин. След като всичко се изясни, Мехмет направи изненада за "принцесата " на неговата душа и й подари пръстен.

Мехмет: Ти винаги ми прощаваш, Инджи.
Инджи: Защото много те обичам , Мехмет!

# 687
  • Perla
Пканева, обикновено при такова предложение за ядене- салата и  супи , различни видове- ме питат вкъщи :"А какво ще  ядем newsm09"

# 688
  • "Перла"
pkaneva :В ПЕРЛА също показаха голямата сила на прошката. Мехмет прости на Берк въпреки, че беше в болницата накрая. Инджи не веднъж прощаваше, винаги чрез нея прокарваха тази идея. Аз лично много се изненадах от това, защото са мюсюлманска страна все пак...[/b

lol4e,Много имаш да разказваш.На мен ще ми е  интересно.Може и на лични Simple Smile

# 689
Вижте кой се усмихва хитричко в очакване на  поредните гости от поредните нови сериали в студиото си .....

турски фен-клуб

At the moment the curtain opens in a new series channels every day. Some laugh, with whom he promises to tear. In fact, this series, this season, how much new construction in the footsteps...
However, the most ambitious productions channels after Eid, so in September. Here's the love, betrayal, intrigue, lies, rape, customs, the terror and disease. The 10 new series of this year's most ambitious project.

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 09:20 от pkaneva

Общи условия

Активация на акаунт