Ремуувър за коса на Престиж

• 153 377
  • 485
  •   1
Отговори
# 180
Днес пак се направих с деколора , но не сложих накрая окислителя и в момента имам много червене отенъци. Препоръчайте ми какво да направя , че да ги убия... Но да е нещо щадящо косата Simple Smile)
Гледах днес някакви шампоан оцветители ... руси , сиви - те ще вършат ли работа в случая ? Или направо да си взимам някаква боя..
ами и мен ме интересува същото.аз пробвах със сив шампоан,но при мен не се получи.Може няква пепелна боя на loreal casting дали има такава

# 181
Аз след remover-a  използвах Пепелно русо . Крайният резултат беше много тъмно кафяво , на места дори пак черно  Crossing Arms

# 182
Аз след remover-a  използвах Пепелно русо . Крайният резултат беше много тъмно кафяво , на места дори пак черно  Crossing Arms
ami to sled remuver trqbva da se iz4aka 4-5 dena i togava da se boqdisva6,za6toto ima 6ans da se varne stariqt cvqt pone taka mi kazaha na men vav friziorskiq salon

# 183
ami to sled remuver trqbva da se iz4aka 4-5 dena i togava da se boqdisva6,za6toto ima 6ans da se varne stariqt cvqt pone taka mi kazaha na men vav friziorskiq salon

Да , изчаках седмица , но резултата пак беше много тъмно кафяво

# 184

Определено ме изплаши доста.страх ме е да се боядисам да не изчезне постигнатото от мен.
А успя ли да постигне6 по светъл цвят или не

# 185

Определено ме изплаши доста.страх ме е да се боядисам да не изчезне постигнатото от мен.
А успя ли да постигне6 по светъл цвят или не

Най-добре се консултирай с добър фризьор как да постигнеш желания цвят .
Моята коса сега е много светла , защото я обезцветих

# 186
Хораа,много съм щастлива.Току-що се връщам от фризиор.Резултата е почти перфектен.Не знам дали е заради професионалният ремувър на Oyster или заради фризиорката,но този път се получи много добре.Няма и следа от черното,косата ми е напълно здрава и жизнена.Този път ми го нанесоха от доло-нагоре без корените,защото те вече бяха светли.След това ми сложи оксидант но не 3 % ами 6 % и го раздреди с малко вода,след като го изми ми сложи една много хубава и силно подхранваща ампула.В момента косата изобщо не ми е рижава,почти естественият цвят ми е,но има леко червени оттенъци,които след като се боядиша се надявам да не си личат. Simple Smile Тази процедура при фризиорката ми струваше само 9 лв.,защото преди това си бях купила този ремувър на Oyster,който струваше 12 лв. Simple Smile Успех на тези които смятат скоро да си бутат боята.Има ли желание има и начин. Wink
А след като се боядиса косата ти върна ли си тъмния цвят и ако не е след колко време се боядиса и с каква боя.

# 187
  • София
Здравейте, и аз се присъединявам към тези, които искат по-светъл цвят на косата. Бях на кичури, след като израснаха доста отидох на фризьор и казах, че искам светло кестеняво, но тя ме направи с някаква боя, която изглеждаше светло кестеняво, но стана доста тъмна, а отделно имаше и червеникав оттенък и като цяло не се получи изобщо това, което исках. След време отидох при друг фризьор и казах, че искам светло кестеняво, но той ми каза, че боя боя не боядисва и не може да ми я изсветли до желания цвят, общо взето пак стана тъмна, след няколко измивания боята падна и се показа пак стария червеникав оттенък. Взех си римувър деколор и се направих вчера, косата ми стана светло рижава, много неприятен цвят. След това сложих боя Мажирел 9.33 и честно казано цвета почти не помръдна, да не говорим, че имам по-тъмни нюасни. Общо взето цвета в момента ми е светло рижаво - кестеняво. И не знам от тук нататък как да процедирам за да махна червеникавите оттенъци и да стана още по-светла. Някакви съвети?

# 188
Червените отенъци се махат с пепелни цветове.Пробвай на Гарниер 7.1

# 189
Записвам се тук, взех си деколора, но преди това ще се направя с по- тъмна боя, деколорът е за всеки случай Laughing че сега съм със светъл цвят и да мога да си го върна. Връщам се назад да чета.

# 190
Здравейте Simple Smile Прочетох цялата тема, и аз да споделя горчивият си опит. Бях боядисвана с години в синьо черно, и няколко месеца /2-3/ с кафяво само в корените. Мазах се с Де колор 5 пъти, без да слагам окислителя. Получи ми се прекрасен червеникав цвят, много мек. Понеже имам доста бели коси, които се появиха след смъкването на цвета и мина един месец от Деколора, реших, че е време за боя. Взех си на Сайас 4-8 шоколадово кафяво, и отидох при фриз. за съвет, с каква боя да ми го смеси, за да се получи това на кутията. Тя ми взе средно рус + моята боя, и един микс тон /зелен/ за убиване на червеният нюанс. След като ми изми и подсуши косата - резултатът беше плачевен - отново бях черна  #Crazy..Честно ви казвам, за малко не се разплаках пред нея.... Толкова пари и усилия на вятъра.. След като я попитах дали може да направи нещо да ме изсветли с няколко тона, тя каза "не", каквото и да правела само корените щели да хванат. Отчаяна съм, мисля да си купя отново няколко кутии Де колор, и да намажа 4-5 пъти, но само по дължините. След това като ми израстнат корените, са си взема някаква на Палете, средно русо или кафяво и сама да си мажа корените... Не смея пак да дам пари, и да изляза черна от салона, а тук във ВТ никой не може да ми препоръча добър фриз. за целта  Cry Посъветвайте ме  Sad

# 191
Здравейте Simple Smile Прочетох цялата тема, и аз да споделя горчивият си опит. Бях боядисвана с години в синьо черно, и няколко месеца /2-3/ с кафяво само в корените. Мазах се с Де колор 5 пъти, без да слагам окислителя. Получи ми се прекрасен червеникав цвят, много мек. Понеже имам доста бели коси, които се появиха след смъкването на цвета и мина един месец от Деколора, реших, че е време за боя. Взех си на Сайас 4-8 шоколадово кафяво, и отидох при фриз. за съвет, с каква боя да ми го смеси, за да се получи това на кутията. Тя ми взе средно рус + моята боя, и един микс тон /зелен/ за убиване на червеният нюанс. След като ми изми и подсуши косата - резултатът беше плачевен - отново бях черна  #Crazy..Честно ви казвам, за малко не се разплаках пред нея.... Толкова пари и усилия на вятъра.. След като я попитах дали може да направи нещо да ме изсветли с няколко тона, тя каза "не", каквото и да правела само корените щели да хванат. Отчаяна съм, мисля да си купя отново няколко кутии Де колор, и да намажа 4-5 пъти, но само по дължините. След това като ми израстнат корените, са си взема някаква на Палете, средно русо или кафяво и сама да си мажа корените... Не смея пак да дам пари, и да изляза черна от салона, а тук във ВТ никой не може да ми препоръча добър фриз. за целта  Cry Посъветвайте ме  Sad

След римуъвъра се боядисах с пепелно русо 8.1 и пак ми стана почти черна . Ако искаш доста по-светъл цвят имаш 2 варианта - да изчакаш да ти израсне естествената косата и то не само в корените , а цялата и тогава да се боядисаш , или да си я обезцветиш ( от което вече изгаря )

# 192
Ходих в Русе на фризьор на случаен принцип. Обезцвети ме с блондор, и ме боядиса със Сери 6.1 - много съм доволна! Дори косата ми не пострада, жива е  Grinning

# 193
  • Пловдив
Здравейте. Пиша, за да споделя опита си от деколора. Преди няколко месеца и аз се чудих дали да го ползвам или не. Бях с тъмно кестенява коса, минала през всички възможни цветове. Исках да постигна тъмно рус цвят на косата. След като ползвах деколор 3 пъти започнах да се боядисвам с най-светлия нюанс на Палете
Още с първото мазане косата ми започна да изсветлява. В момента съм постигнала желания цвят, а това е и резултата:
Моя съвет е да се боядисате с много по-светла боя от цвета, който искате. Винаги, когато ползвате боя, която ви е харесала, косата става много по-тъмна, заради третирането с деколора.

# 194
Добър ден! Имам един въпрос относно въпросният Decolor, но първо малко хронология  Grinning
Преди около година (миналата зима) реших, че трябва да си направя косата черна и понеже моят цвят е пепеляво русо с боя не се получи и косата ми стана тъмно кафява, но аз твърдо бях решила, че искам черна коса. След като с боята не се получи реших да си взема къна ( голяма грешка). Косата ми стана гарваново черна и естествено след това установих, че не искам да се боядисвам постоянно понеже косата ми ще почне да пада и ще се изтощи. Слагах си по-светли цветове, естествено без успех. Указа се, че къната е нещо много коварно и не се измива както боята. На всичкото отгоре не може и да се обезцвети. Това лято къната ми доста поизсветля и реших, че е крайно време да отида на фризьор и да си върна цвета, да ама не. Всичко хубаво попитах колко ще ми струва, отговорът беше 150 лв. .. това го преживях, но след като казах, че съм се къносала фризьорката категорично отказа да ме обезцвети, понеже косата ми щяла да изпада и т.н . Та отидох при моята фризьорка да ме подстриже и се заговорихме и тя ми каза за някакъв нов продукт наречен Decolor na Престиж и аз бях много скептична. Решихме да пробваме, предупредих я, че съм се къносвала, та тя ми намаза един кичур и след 15-тина минути - чудо, той стана рус, а даже трябваше да стои по-дълго и друго чудо не беше и все още не е никак изтощен. Отидох да потърся продуктът в "Елитис", понеже ми каза, че там най-вероятно го продават, но нямаше точно такъв ремувър и си взех друг, от който нямаше никакъв ефект. Въпросът ми е някоя дама използвала ли го е и знае ли от къде мога да си го закупя. Опаковката е бяла с шарени надписи на нея ( а не бяла с кафяво ), струвал около 4 лв. и е тубичка, не знам дали има окислител,  но на мен не ми сложиха окислител и се изсветли доста и дали в същият като Decolor Time или някакъв друг Decolor на Престиж просто в друга опаковка.
Благодаря ви предварително и съжалявам, ако някъде е описан същия продукт, но не съм го видяла Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт