Ремуувър за коса на Престиж

• 153 446
  • 485
  •   1
Отговори
# 225
Смесих 60 таблетки витамин ц и бебешки шампоан....наклепах се стоях2 часа,след това измиване балсам както си го правя по принцип...ефекта никакъв ама абсолютно.8 пъти правих процедурата не можах да бутна и малко от тъмно кафявата боя....Sad много ми е гадно а искам да я направя по светла не руса ами кестенява или шоколад.Фризьора ми отказа да ме изсветли,защото косата ми е гъста,дълга и къдрава и каза,че ще трябва да отрежем доста после.
Тогава върви при друг фриз., както аз. Само след обезцветяване ще получиш резултата, който търсиш, аз така го постигнах  Hug

# 226
Смесих 60 таблетки витамин ц и бебешки шампоан....наклепах се стоях2 часа,след това измиване балсам както си го правя по принцип...ефекта никакъв ама абсолютно.8 пъти правих процедурата не можах да бутна и малко от тъмно кафявата боя....Sad много ми е гадно а искам да я направя по светла не руса ами кестенява или шоколад.Фризьора ми отказа да ме изсветли,защото косата ми е гъста,дълга и къдрава и каза,че ще трябва да отрежем доста после.
Тогава върви при друг фриз., както аз. Само след обезцветяване ще получиш резултата, който търсиш, аз така го постигнах  Hug

Напълно съгласна съм, че само с обезцветяване при фризьор ще се получи добър резултат. А като цена ще излезе горе долу същото, защото като пресметнеш парите, които ще дадеш за деколори и други подобни, става наистина много. Не мисля, че след обезцветяване косата се изтощава много, зависи от продуктите. Аз бях с тъмно кафява коса, сега съм руса (9). Получи се само с едно посещение при фризьорката. Махнахме тъмната боя с някакъв безамонячен блондор на WELLА. Смея да твърдя, че след процедурата, косата ми беше в по-добро състояние от преди.  Wink

# 227
Здравейте момичета,
Благодаря ви за съветите.РЕших другия месец отивам на фризьор.Няма да стане така в домашни условия...С всички процедури стресирам косата си още повече.От витамин ц изсъхва, а моята и иначе си е сухичка.Ще потърся в търсачката вашите препоръки за фризиори.Иначе смятам,че цвета,който искам ще се получи,тъй като не съм се боядисвала черна никога,а и не искам много светла боя.Благодаря ви отново Simple Smile

# 228
привет от мен,днес ви изчетох на един дъх-с катранено черна коса съм от 11-12год.Правила съм изсветляване 2 пъти в салон и знам че косата ми е неподатлива на обработка.Преди года слагах и къна .....сега кадето и да ида и кажа къна и направо ми отказват.След като четох и гледах снимки днес на път за вкъщи си взех Де колор тайм-пребрах  се и смело си боядисах долния пласт-УНИКАЛНО -изумена съм и не мога да повярвам колко зашеметяващ е ефекта.получи се тамно кестеняво с червеникав отенак без петна и рижави истории.Не съм слагала 3% окислилтел –хвана ме страх от изказвания на други момичета че се връща стария цвят.Искам да постигна нещо тъмно червено какво ще ме посъветвате за въпросния окислител да го ползвам или не и сега директно боя ли да сложа или трябва да изрусявам-Благодаря за страхотната тема Hug

# 229
привет от мен,днес ви изчетох на един дъх-с катранено черна коса съм от 11-12год.Правила съм изсветляване 2 пъти в салон и знам че косата ми е неподатлива на обработка.Преди года слагах и къна .....сега кадето и да ида и кажа къна и направо ми отказват.След като четох и гледах снимки днес на път за вкъщи си взех Де колор тайм-пребрах  се и смело си боядисах долния пласт-УНИКАЛНО -изумена съм и не мога да повярвам колко зашеметяващ е ефекта.получи се тамно кестеняво с червеникав отенак без петна и рижави истории.Не съм слагала 3% окислилтел –хвана ме страх от изказвания на други момичета че се връща стария цвят.Искам да постигна нещо тъмно червено какво ще ме посъветвате за въпросния окислител да го ползвам или не и сега директно боя ли да сложа или трябва да изрусявам-Благодаря за страхотната тема Hug
Окислителя се слага за да фиксира цвета, получен от обезцветяването, задължителен е ! Резултата, ако не го сложиш, е възвръщане на черното Simple Smile УСПЕХ

# 230
АААА,така-браво на мен LaughingДобре,че само няколко кичура пробвах-сега ще знам за цялата коса.Радвам се,че за първи път даден продукт има ефект и то такъв на които нямах никакво доверие-момичета даваите смело щом при мен се получи значи работи.Искам да направя цвят патладжан някаква по-светла боя ли да сложа или директно него newsm78

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 09:50 от minna_1985

# 231
Здравейте,искам да попитам относно Де Колор-а .. закупих си го днес,но още ме е страх да го ползвам,тъй като навсякъде четох,за черни коси,които се правят по-светли.. при мен проблема е че косата ми е боядисвана с различни бои (черно,после русо,кестеняво,тъмно кестеняво) и сега не е боядисвана от май месец и е израснала около 7-8 см.. надолу е светла(бие към оранжева),а корените ми са естествения цвят,който е кестеняво.. с Де Колор-а ще падне ли светлия цвят или ще стане още по-светло ?? Много ме е страх да го ползвам,че да не стана като клоун ;д мерси предварително Simple Smile

# 232
Де колор само  маха боята, не се използва за изсветляване на коса, има разлика.....

# 233
аха,т.е. ще ми падне цвета и ще си стане моя така ли ? защото после не искам да я боядисвам,а да си я оставя с моя си цвят Simple Smile извинявам се за глупавия въпрос,но не обичам да рискувам с гривата си :Д

# 234
Здравейте,мацки и от мен   Wink . Аз също реших да пробвам De Color Time,след като  от 10-12 години  употребявам само черен цвят боя.Първия път  взех една опаковка намазах  пробно ,с много дълга коса съм естествено ,че не ми стигна количеството,но като видях ,че има някакъв резултат много се зарадвах.На следващия ден си взех две опаковки,мазах 4  последователни пъти,черното се махна почти като в корените  рижаво- русо,надолу червено -кафяво,и тук там чернеещи кичури,накрая сложих 2 флакона с  окислителя от 3%,и след измиването се ужасих от това че  косата ми потъмня дори се върна черното.На другия ден взех още една опаковка,мазах на 2 пъти ,пак отмих черното стана много ефектно   Laughing  е шарено разбира се не еднакво навсякъде но бива,обаче реших да не слагам окислителя 3...оставих така,и незнам защо ми се струва ,че на следващата сутрин косата ми пак започна да потъмнява.... newsm78 ,офф незнам какво да парвя вече,кое е правилно  и кое не е,мисля да оставя  няколко дни .....без  да слагам нищо   .Според вас дали ще се върне черния цвят отново?.....  bouquet

# 235
аха,т.е. ще ми падне цвета и ще си стане моя така ли ? защото после не искам да я боядисвам,а да си я оставя с моя си цвят Simple Smile извинявам се за глупавия въпрос,но не обичам да рискувам с гривата си :Д
Твоя си цвят го има само в корените Simple Smile
Това, което ще остане като падне боята ще е косата ти със степента на обезцветяване, постигната с всяка една боя, която си ползвала.
Тоест, няма да стане без боядисване после.

# 236
Твоя си цвят го има само в корените Simple Smile
Това, което ще остане като падне боята ще е косата ти със степента на обезцветяване, постигната с всяка една боя, която си ползвала.
Тоест, няма да стане без боядисване после.

значи ще си я оставя да расте,че не искам да я боядисвам Simple Smile Мерси са отговорите  Hug

# 237
Lusinta и аз имам същия проблем само дето аз не съм посмяла да сложа окислителя-някой който е по наясно да обясни какво точно да се направи,защото така се губи смисала ....тъкмо се видиш с нов цвят и тои изчезне.

# 238
Lusinta и аз имам същия проблем само дето аз не съм посмяла да сложа окислителя-някой който е по наясно да обясни какво точно да се направи,защото така се губи смисала ....тъкмо се видиш с нов цвят и тои изчезне.
.....С малко повече  експерименти и съвети все някак ще успемм  Hug Peace Hug

# 239
е,то това е ясно,но няма смисал от излишно време и средства,а и изтощаване на косата.Аз уутре ще ходя до фриз.да види какво се случва и ако даде савет ще споделя-НЕ ИСКАМ ДА СЕ РАЗДЕЛЯ с прекрасното червено което постигнах,а междувременно някои може да даде съвет!!!

Общи условия

Активация на акаунт