Ремуувър за коса на Престиж

• 154 088
  • 485
  •   1
Отговори
# 330
 до бамбини ...........хаха ,явно съм се объркала с тва потъмняване ,ясно ми е какво искаш да кажеш ,няма проблем   bouquet

# 331
Въпросът ми е дали трябва да сложа сега третото шише при положение, че утре сутрин ще продължа с процедурите? Мисля си направо утре да го сложа, да изчакам няколко часа и след това да се боядисам. Притеснявам се да не се върнат черните връхчета до утре сутринта?

Задължително слагаш третото шише, защото иначе тъмният цвят се връща. Това му е предназначението на третото шише, писах го горе.  Peace Боядисване може и веднага след това. 

# 332
В момента съм с ремуувъра на косата и този път ще сложа и третото шишенце, само че мисля да го смеся малко със шампоана и да втривам. Ще видим какво ще се получи Simple Smile

# 333
То е като балсам... не мисля че има смисъл да го слагаш в шампоана. Трябва да седиш с него от 3 до 5 минути и след това да го отмиеш с шампоан Simple Smile Друго е да го сложиш в шампоана и да търкаш, може да се получи химична реакция между тях ако ги смесваш 5 минути... Мое мнение Simple Smile

# 334
 Simple Smile За щастие нямаше проблем с окислителя, не ми се потъмни косата, светла си е още и определено има ефект от този ремуувър. Дано като се боядисам да не потъмнее. Сега ми остава само да си избера подходящата боя Simple Smile Искам нещо светло кафяво, да няма червени отенъци.

# 335
Спазвайте инструкциите на ремувъра - след използването му да се слага боя с 1 или 2 тона ПО-СВЕТЛА от желаната или с по-висок процент окислител! След ремувър цвета става по-тъмен!

# 336
Спазвайте инструкциите на ремувъра - след използването му да се слага боя с 1 или 2 тона ПО-СВЕТЛА от желаната или с по-висок процент окислител! След ремувър цвета става по-тъмен!
И  да сложиш даже на 3 тона по светла боя,косата става много тъмна,отново почти черна.Изглежда има ефект при хора,на който цвета не им е напластен с години.....

# 337
Аз сложих третото шише както ви писах, че мисля да направя на другият ден след като си направих още 4 процедури. През различните етапи косата ми много се промени, избиха и кичури и стари цветове. След 4-тата станах рижаво0жълто-оранжева... на кичури и на петна. След слагането на 3-тото шише обаче се получи страхотен ефект, цвета ми се уеднакви, стана един много светло кафяв лешник, без червени и рижави отенъци. Изчаках 40 мин и се боядисах с Лонда 15+ серия за сиви коси, което се води светло русо. Резултата е шоколадово кафяво, равномерно, което целях да получа от години. Много съм доволна!

# 338
И  да сложиш даже на 3 тона по светла боя,косата става много тъмна,отново почти черна.Изглежда има ефект при хора,на който цвета не им е напластен с години.....

Ако цвета е напластяван с години, вероятно трябва да се направят няколко процедури с ремувъра, докато се махне целия цвят. Нали имаше указания - за черно - 7-8 пъти, за кафяво и ярко червено - 4-5 пъти, за русо - 1-2 пъти. По спомен карам, може и да не бяха точно толкова.

# 339
Да, така е, зависи от цвета и от напластяването на боята. Аз бях черна, мазах се 7 пъти но не в един ден, защото ми омръзна( първо нанесох 3 пъти, след 4-5 дни още 3 пъти и след ден още веднъж и след това сложих окислителя). В края на седмицата ще сложа боя Simple Smile Ще се постарая да покажа и снимки Simple Smile

# 340

Ако цвета е напластяван с години, вероятно трябва да се направят няколко процедури с ремувъра, докато се махне целия цвят. Нали имаше указания - за черно - 7-8 пъти, за кафяво и ярко червено - 4-5 пъти, за русо - 1-2 пъти. По спомен карам, може и да не бяха точно толкова.
Аз си слагах ремувъра даже повече пъти отколкото трябваше......косата ми беше станала рижаво-червена......изчаках известен период от време..боядисах се с 2-3 тона по светла боя,косата ми стана доста тъмна отново почти черна.Тогава взимах ремувър още няколко пъти ..пак се боядисвах .....пак същия резултат и почнах с маски с витамин Ц.....когато косата ми изсветля от маските в долната част където беше тъмна я обезцветих и после я боядисах и най-накрая цвета е кестеняв и всичко благодарение на маската с витамин Ц.Зависи от косата ...аз лично не съм доволна от ремувура и според мен ефекта,който се постига с него не е дълготраен.

# 341
  • София
А как се прави тази маска с вит.С?

# 342
И аз си махах боя с витамин С и при мен имаше ефект. След като фризьорката ме боядиса, се беше получил светло кафяв цвят, а аз исках рус. Като си отидох вкъщи търсих материали в нета за маски, които свалят боята и попаднах на тема за сваляне на боята с витамин С. Реших да опитам и при мен имаше ефект - свали ми половината боя. Прави се следното: счукват се 80 витаминчета от най-обикновените (1 опаковка) и се разбъркват с бебешки шампоан да стане количество колкото да се намаже косата. Стои се 40 минути и след това косата се измива. Предполагам, че за по-дълга коса трябва да се направят няколко процедури или да се сложат повече витаминчета.

# 343

Зависи от косата. При мене беше напластяван с години и всичко падна с едно мазане. Разбира се косата е подстригвана и вметката за годините беше излишна.  Laughing Само че първия път пропуснах третото шише и при боядисването косата ми пак потъмня. Следващия път спазих процедурата вкл. и правилото за по-светла боя от желания цвят и всичко беше ОК.

# 344
А как се прави тази маска с вит.С?
ето темата за маската
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=649488.0
но е нужно време.От първият път няма да стане

Общи условия

Активация на акаунт