Ремуувър за коса на Престиж

• 153 061
  • 485
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Включвам се в темата и аз. Мазах си косата 5 пъти с този препарат. И аз забелязах, че боята не се задържа много, още на първото миене ми се показаха белите коси. Но съм доволна - поне вече не съм с толкова тъмна коса, а имам един симпатичен червеникав оттенък, който лично на мен ми допада. Е, в корените естествено е малко по-светла, но аз и преди риимувъра си ходех със светли корени, много бавно расте тая коса значи  Laughing

# 406
Да споделя и аз опит с ремуувъра, от черно минах на русо, с подстигване и кичури, ремуувъра премахна черното, но косата ми стана на места по-тъмна, на места червевееща след може би 3-4 нанасяния на ремуувъра - Де Колор, на Роза импекс ползвах, първият път сложих оксидант и цвета се потъмни, следващите пъти оставях без оксидант и станах тъмно кестенява и на петна. И понеже съм упорит добитък сложих за десетина минути и блондор, от силния, които вче изсветли косата. Боядисах се с някаква българска боя с графитен отенък, мисля че беше тъмно русо, нещо такова, се уби се рижо - червеното, седмица по късно си направих кичури. За мен истината е, че не играе ли блондора, черното не пада, поне от моята глава. След това отново станах руса, обаче и това не ми харесва, та сега съм кестенява, ниво 5. Разбрах, че коя да е боя ми се отмива за десетина дена и ако съм боядисана руса ставам жълта, а ако съм боядисана тъмна - ставам червенееща. Това много ме дразни, но ми омръзна да си правя експерименти. Може би ще се спра на варианта кичури, но когато започнат да израстват и с тях положението става кофти. Ще видим, още размишлявам.

# 407
Леле, хора като ви чета и се отчайвам. Толкова проби и мазне с какво ли не до получаване на някакъв ефект и после може пак да не се хареса човек и...
Аз от много години се боядисвам с тъмно кестенява или средно кестенява перманентна, което си е доста тъмно както и да го погледнеш. Сега обаче реших да сменя цвета и да стана по-светличка. Отивам при една "фризьорка"  (#2gunfire) и и обяснявам какво искам и я питам какво трябва да се направи и тя "ами да ще сложим малко по-светла професионална боя от цвета който желаете и ще стане" и аз щастлива и нетърпелива. Да спонема, че косата ми е бая побеляла от годинките и други фактори ...
След процедурата онемях  #Crazy  Sick - ужас, в корените ми на около 3-4 см (колкото бях издържала да израсте и да не я боядисвам) беше станала направо бяла с един отвратителен рижавеещ оттенък, а надолу направо никакво посветляване като че ли имах малка жълто-бяла шапчица като на папата  #Cussing out подивях като ми каза и колко пари дължа за това обезобразяване.
Сега се чудя какво да правя, чета за ремовери, ама дали ще стане нещо и като нанеса светла боя никак не искам да приличам на морков, не искам никакви оранжеви оттенъци - има ли такива бои?

# 408
Наскоро се боядисах тъмно, ниво 4-5, исках да уеднаквя цвета на главата си и реших да е тъмна. Сега съм в процес на просветляване, пробвала съм с римуувъра да махам черно преди година - опитът ми каза, че няма да повторя. От това което се случи предния път - след нанасянето на сместа от първите две тубички станах - червено - черна, тук там червено, тук там черно, слагайки окислителя, които е третата тубичка си върнах тъмния цвят. Следващите два пъти при нанасяне на римуувъра просто не сложих окислителя и задържах червеникавия цвят. След това сложих изрусител за десетина минути. Разбира се всичко това не беше в един ден. При мен римуувъра не изтощи косата, но блондора го направи, разбира се, не много, но все пак..Сега отново се опитвам да се просветля защото станах по-тъмна отколкото очаквах и се мацитя с маска за коса с шампоан и витамин С, бих казала, че вече съм на нивото червеникаво и без римуувър. Ако просветляваш коса, по мои опит няма начин да не избие червено или оранжево или жълто, зависи от нивото, до което ще просветляваш, така е при боядисана коса, след това трябва да се боядисаш с боя, съдържаща пепелен отенък - 6.1, 7.1..., който да неутрализира нежелания отенък. Лично при мен такова боядисване се задържа около седмица, селд това пак си избива оранжевото, червеното или жълтото. Аз затова уж вече съм решила да не слагам боя, само кичури, но ще видим.

# 409
Побутвам темата с надежда  Praynig
Голяма съм оФцЪ ама от най-големите , уж четох инструкциите за употреба на Деколора ,ама явно съм пропуснала факта , че косата трябва да е мокра  ooooh! ooooh! правих се 5 пъти с него и си викам нищо не става що така , и като се зачетох  Shocked леле дали може да ми изпада косата така  newsm78 какво да правя , да продълждавам ли опитите да махна черното...вижда  се малко косата да има червен отенък ама сега дали няма да и стане много ако още 2-3 пъти я правя с деколара Cry

# 410
Побутвам темата с надежда  Praynig
Голяма съм оФцЪ ама от най-големите , уж четох инструкциите за употреба на Деколора ,ама явно съм пропуснала факта , че косата трябва да е мокра  ooooh! ooooh! правих се 5 пъти с него и си викам нищо не става що така , и като се зачетох  Shocked леле дали може да ми изпада косата така  newsm78 какво да правя , да продълждавам ли опитите да махна черното...вижда  се малко косата да има червен отенък ама сега дали няма да и стане много ако още 2-3 пъти я правя с деколара Cry

Не си гори косата повече с този продукт. Аз съм правила неколкократно процедурата, както на суха / и аз не бях чела упътването  Embarassed/, така и на мокра коса и резултатът беше един и същи - светли корени и тъмни дължини с червен отенък. Никога този ремуувър не ми е изсветлявал достатъчно косата, но за сметка на това я е изсушавал. Вариантът е кичури или пране на косата, което е много изтощаващо, или да я оставиш да израсте, като постепенно боядисваш с по - светла боя, за да няма очевидна разлика. Успех.

Скрит текст:
Харесва ми подписа ти. И аз съм му фен.

# 411
Благодаря ти , само се чудя сега ако я оставя така , дали ще почернее пак както пише  newsm78

# 412
Благодаря ти , само се чудя сега ако я оставя така , дали ще почернее пак както пише  newsm78

Да , особено в краищата . И много светла боя да сложиш пак ще потъмнее . Ако искаш наистина светъл цвят , ще трябва да се обезцвети , от което ще поизгори малко повече.

# 413
те 4 пръста поне от корените към върха са ми направо руси след Деколора те нали няма да потъмнеят иначе излиза , че за нищо съм си хабила косата #2gunfire

# 414
те 4 пръста поне от корените към върха са ми направо руси след Деколора те нали няма да потъмнеят иначе излиза , че за нищо съм си хабила косата #2gunfire

Мисля, че няма да потъмнеят или поне не напълно. Обаче какъвто и цвят боя да сложиш, пак ще стане черно. Не те съветвам да си переш /обезцветяваш/ косата, защото ще се изтощи. Аз първо се пробвах с ремуувъра и като нищо не стана, ми изпраха косата. Резултът беше светлокестеняво с червен отенък и много изгоряла коса, което наложи непрекъснатото и постригване.  В крайна сметка не се възприех с този цвят, мацнах си петица на Велатон, която на практика, нищо, че се води светлокестеняво, си е чисто черно и мирясах. Но понеже ми идва много черно, сега боядисвам само корените с Лакме - 6.00 и 6.17 и се получава хубаво кафяво без голяма разлика между корени и дължини. Много ми харесва черното, но не ми отива така, както преди десет години. Да не говорим как личат белите косми сред черна коса. Иначе изобщо нямаше да се занимавам с ремуувъри и прочие. Това между другото ми е втори опит да разкарам черното и все не мога да се възприема с друг цвят.

# 415
Ох аз преди 3 години си я бях пставила да израсте черното да се махне напълно , чаках я 2 години  ooooh! и накрая пак черно се боядисах  ooooh!пълна шматка съм сега явно пак ще се я чакам , ама преди 2 седмици си подстригах косата къса до под ушите  Mr. Green така , че това , че е поизтощена от Деколора ще го изрежда другия път

# 416
  • София
Да попитам - това т. нар. "изпиране" на косата не е ли на същия принцип като с Римуувъра? Струва ми се, че и то се прави с някакъв такъв препарат Thinking. Не че съм си обезцветявала косата в салон, но до този извод стигнах. Понеже питах там, където се подстригвам, но фризьорката любезно ми отказа да го прави с оправданието, че трябва да не е сама, защото много време отнемало. И този отговор го чувах вече на много места.

# 417
Да ви попитам, знаете ли, дали има ефект върху кафява къна с червен отенък?  Много сгреших да си потъмня косата с къна и вече половин година няма падане... Sad А ще съм абитуриентка през май, дали този Деколор тайм ще ми помогне или само ще ми я изгори? Сърдечно ви моля за съвет  Praynig

# 418
Да ви попитам, знаете ли, дали има ефект върху кафява къна с червен отенък?  Много сгреших да си потъмня косата с къна и вече половин година няма падане... Sad А ще съм абитуриентка през май, дали този Деколор тайм ще ми помогне или само ще ми я изгори? Сърдечно ви моля за съвет  Praynig

До колкото знам върху къна трябва да се избягват такива процедури , защото много ще изгори косата. А и не очаквай чудеса от деколора , може дори да няма ефект . Аз съм го използвала 3-4 пъти като махах черното и резултата не беше кой знае какъв .
Няма ли начин да я оставиш да израсте ?

# 419
 Simple SmileЗдравейте и от мен,изминаха няколко месеца (7),откакто спрях да се занимавам с тази процедура -махане на черното с деколора .уверих се че е пълна безсмислица.Аз съм с много дълга коса,и както виждам има много подобни случаи  като мен  ,които се опитват да постигнат някакъв резултат.Правих много опити и косата си рязах защото се поизтощи.Черното се връщаше постоянно,което е много тъжно за цялото направено усилие,за парите  да не коментираме  Wink....сложих отново черното ,докато преди две седмици не реших да си пробвам пак идеята ,която не ме напускаше....Още като вляза в салоните и поискам  махане на черното никой не му се заемаше,дълга буйна и гъста коса ...много работа.....Решението бе sama  Thinking Невероятно,но факт !!! -пробвах на кичури с прахчето на ефтерпа.страхотно падане на това наслоено черно най-после  Laughing с три опаковки се справих идеално Simple Smile за мое щастие не си изгорях косата въпреки че направих това под фолио ....получиха се наситени оранжеви  багри,препокрих с един цвят да не съм много колоритна,въпреки,че след обезцветяването лесно не хваща боя .Сега ще изчакам малко време докато постигнa желания цвят.Така намерих решението след дългото третиране иначе.Но Преди това усилено маски за съживяване на косата.Дано съм ви била полезна .Успех на всички Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт