Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е премахвачът за коса и как се използва?
Какви са разликите между продуктите за премахване на коса?
Как мога да използвам ремувър за коса, за да направя кичури у дома?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е премахвачът за коса и как се използва?
Премахвачът за коса е продукт, предназначен да премахне боята от косата. Обикновено се състои от активиращ агент и редуциращ агент, които трябва да бъдат смесени и нанесени върху косата. След това трябва да изчакате определен период от време, преди да изплакнете косата. Важно е да следвате инструкциите за употреба, включително използването на окислител за фиксиране на резултата. Ремувърът за коса се прилага върху суха или леко влажна коса, в зависимост от инструкциите на продукта. След нанасяне изчакайте указаното време, обикновено между 3 и 5 минути, преди да го отмиете с шампоан. Важно е да следвате инструкциите за употреба, за да постигнете желания резултат.
-
Какви са разликите между продуктите за премахване на коса?
Различните продукти за премахване на коса имат различни формули и начини на действие. Например, редуциращият шампоан Rosa Impax не съдържа окислител и е с редуциращо действие, което го прави по-нежен към косата. Други марки като Oyster и Decoloр време също предлагат продукти за премахване на коса, които се използват за отстраняване на цвят от косата.
-
Как мога да използвам ремувър за коса, за да направя кичури у дома?
-
Как да фиксирате цвета на косата след използване на премахвач за коса?
-
Как да фиксирам цвета на косата след използване на премахващ цвят?
) и и обяснявам какво искам и я питам какво трябва да се направи и тя "ами да ще сложим малко по-светла професионална боя от цвета който желаете и ще стане" и аз щастлива и нетърпелива. Да спонема, че косата ми е бая побеляла от годинките и други фактори ...
- ужас, в корените ми на около 3-4 см (колкото бях издържала да израсте и да не я боядисвам) беше станала направо бяла с един отвратителен рижавеещ оттенък, а надолу направо никакво посветляване като че ли имах малка жълто-бяла шапчица като на папата
подивях като ми каза и колко пари дължа за това обезобразяване.
какво да правя , да продълждавам ли опитите да махна черното...вижда се малко косата да има червен отенък ама сега дали няма да и стане много ако още 2-3 пъти я правя с деколара
. Не че съм си обезцветявала косата в салон, но до този извод стигнах. Понеже питах там, където се подстригвам, но фризьорката любезно ми отказа да го прави с оправданието, че трябва да не е сама, защото много време отнемало. И този отговор го чувах вече на много места.
А ще съм абитуриентка през май, дали този Деколор тайм ще ми помогне или само ще ми я изгори? Сърдечно ви моля за съвет
Здравейте и от мен,изминаха няколко месеца (7),откакто спрях да се занимавам с тази процедура -махане на черното с деколора .уверих се че е пълна безсмислица.Аз съм с много дълга коса,и както виждам има много подобни случаи като мен ,които се опитват да постигнат някакъв резултат.Правих много опити и косата си рязах защото се поизтощи.Черното се връщаше постоянно,което е много тъжно за цялото направено усилие,за парите да не коментираме
....сложих отново черното ,докато преди две седмици не реших да си пробвам пак идеята ,която не ме напускаше....Още като вляза в салоните и поискам махане на черното никой не му се заемаше,дълга буйна и гъста коса ...много работа.....Решението бе sama