Ремуувър за коса на Престиж

• 153 050
  • 485
  •   1
Отговори
# 435
Използвах това:
Скрит текст:

http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=248848
В Лили е 2.09 лв голямата кутия.

Има го в две разфасовки. По-голямата се води за дълга коса, но не е вярно. Моята е малко под раменете, с тънък, прав косъм, без обем и си взех една. Заприличах на петниста хиена. След няма и седмица взех две опаковки за дълга коса и почти  Mr. Green стигна - малко отзад на тила има от естествения цвят.
Получи се светло русо и морковено оранжево. На другия ден се боядисах. Цвета е почти равномерен.

П.П. Моя съвет е да се стои максималното време - 45 мин. Първо да се боядиса косата и накрая корените.
При първия ми опит с едната опаковка си натрих главата отпред, започна да сърби и се измих след няма и половин час стоене с обезцветителя.

# 436
Да се отчета. Пробвах на кичурче окислителя - видя ми се, че не се е променил цвета. Така че намазах цялата коса за около 4 мин. и веднага под душа. Цветът стана равномерен и даже се доближава до това, което целях с боя. Рижавото го няма, явно някак си окислителя спомага за оеднаквяване на цвета, понеже забелязвам и съвсем леко изсветляване на корените, което ги прави еднакви с останалото. Много съм доволна като цяло. Даже ми останаха 2 опаковки. Ще ги пазя в случай на следващи прецакни  Mr. Green Сега не мога да снимам, че е тъмно. Утре може да се щракна.  Peace

Естел, това нещо, което си използвала е смърт за косата, доколкото виждам си е блондор. То е на съвсем друг принцип и върху черно не е много удачно. Добре, че си оправила положението все пак Simple Smile

# 437
Кукумицина, радвам се, че се е получило.  Simple Smile И аз се сещам, че след процедурата ми харесваше цвета на косата, но стана по-светло отколкото исках. Права си, че за по-светлия тон на боята важи ако се боядисваш веднага.  Peace

# 438
  bouquet Ами аз не искам русо, просто малко разнообразие от черното. Иначе си се харесвам с черното, но нещо повече бели косми са се появили за съжаление напоследък и контраста става голям, а и моята расте бързо и си личи... За това се реших на промяна.

# 439
Тези дни го ползвах, с тъмно кафява боя бях, 3 пъти мазах, после сложих най- светлото червено, то стана прекалееено тъмно, което ми е ясно защо, но все пак предвид рижавия цвят, който бях постигнала, мислех, че ще е една идея по- светло и ще личи, че е червено, а не само някакви оттенци Confused

# 440
Тези дни го ползвах, с тъмно кафява боя бях, 3 пъти мазах, после сложих най- светлото червено, то стана прекалееено тъмно, което ми е ясно защо, но все пак предвид рижавия цвят, който бях постигнала, мислех, че ще е една идея по- светло и ще личи, че е червено, а не само някакви оттенци Confused

А ти веднага ли се боядиса или след няколко дни Tired

# 441
Изобщо не очаквайте чудеса от този продукт .
като махах черното се мазах поне 4-5 пъти с него . След последния път изчаках седмица преди да сложа боя . Боядисах се с 8 и косата ми пак стана почти черна .
Ако искате съвсем различен и светъл цвят не разчитайте ( само ) на римуувър . Става само да станеш от черна тъмно кафява

# 442
Ако искате съвсем различен и светъл цвят не разчитайте ( само ) на римуувър . Става само да станеш от черна тъмно кафява

Мерси за информацията.  Mr. Green Crazy

# 443

А ти веднага ли се боядиса или след няколко дни Tired

Ами след 2-3 дни и наистина, както е споменала потребителката по- горе, сега си ми е тъмно кафява с червен оттенък. Аз и не целях светло червено, но все пак исках червено, а не кафяво с оттенък.

# 444
Аз когато за пръв път действах с ремувър, след време се боядисах с 6.23 на Лореал. Хвана си съвсем добре, но нали тогава долната част на косата ми си беше все още тъмна, реших да сложа по-тъмен цвят отгоре. Иначе в горната част си хвана лореала. Вчера обаче почнах мазането от дължините, а втория път даже не слагах на корените и то си стана еднакво навсякъде. Според мене цаката е да не се боядисвате скоро след ремувъра, ами да изчакате даже поне 2 седмици. Аз така ще изчакам и ще се намажа с нещо подобно да сегашното постигнато или един два тона по-светло.
Между другото намерих един руски сайт, където споделят реални резултати със снимки, на съответния номер боя. Аз понеже за Syoss се интересувам. Ето го:

# 445
аз като си нанасях деколкора предварително бях изчела темите и не си сложих изобщо окислителя, така на 3 път (през седмица нанасях деколор) косата ми стана кестенява по крайщата а в основата по-светла с доста неприятен оражев оттенък като керемидено след което изчаках почетно време да изсветлее още (да спомена че преди това дълги години съм се боядисвала с тъмна боя). След още 1 и 1/2 месеца и боядисване с пепелно много светло русо видях че каквото и да правя крайщата си остават тъмно кестеняви  #Cussing out и накрая не издържах и се подстригах късо за да ги изрежа, сега съм с много приятен светъл равномерен цвят  Peace
Успех при махането на боя и изсветляването - при мен помогна ножицата  Wink

А с това боядисване светло русо какъв цвят ти се е получил след деколора и колко време след обезцветяването започна да боядисваш?

# 446
Взех си римуувър от магазинчето на три уши марка "Salerm" нанесох го на коса с цвят №3 на loreal prodigy  станах почти черна и не се харесах .Използвах римуувъра и свали до ниво рижа.Дотук добре взех си пак същата марка боя но №7 и след нанасяне се върна цвета от №3 .Сега пак съм се намазала но се чудя къде точно сбърках.Някой ако може да ме посъветва ще съм благодарна че.....Пак си върна цвета е не толкова тъмен но..... ужас  newsm45 Значи не искам да съм почти черна с червен отенък искам да съм по- светла например 6 -ца.По ваш съвет да продължавам ли с Римувъра или не ?

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 18:37 от elin12

# 447
Аз на третия ден пробвах на кичурче само и при мене се върна черното. И сега вече седмица мина, надявам се след още 2-3 седмици да може да се мажа с боя 7-ца. От Златната рибка ми казаха, че можело да не се чака. Но аз от опит знам, че след 1 месец можеш да се боядисаш вече без да се върне черното.

# 448
Уф направо незнам ,накрая ще отида на фризьор но те не обичат да работят с римуувъри а директно с платине

# 449
Именно за това избягвам фризьорите, все пак косата не е тяхна та не им дреме, че се съсипва. Моят съвет е изчакай просто повече време и после пробвай само на 1 кичур отдолу как се получава. И ако не се върне черното - мацай на цялата коса  Peace

Общи условия

Активация на акаунт