Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС

• 54 922
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Положителни отзиви за тази оферта http://grabo.bg/podarete-kniga-za-praznitzite-na-polovin-tzena-0223q - ако някой търси нещо за подарък няма да сбърка  Simple Smile

# 346
# 347
В Sim Art  съм ходила преди-много мръсно ми се стори-на маникюр бях, фризьорката не знам как работи...Имаше по масата празни чашки от кафе, разпилени списания...нещо, което на мен лично не ми прави добро впечатление...

благодаря това ми е достатъчно за да ме откаже Crossing Arms

# 348
  • Бургас
[
Ооо не... с фризьори вече не експериментирам!
За маникюра си взех ваучер ще пробвам! Но за косата никога!
Преди няколко години и с мен се случи нещо подобно... един невероятен фризьор ( на улица Калоян

В нашумелия напоследък Стар Център Глория рискувах да пробвам постригване - с оферта от Промоград. Момичето беше младо, русо, мисля че се казваше Елена. Не съм никак доволна, направо ми плаче, толкова криво ме пострига. Не знам колко ще трябва да чакам сега да ми порасне косата Cry
От терапията и издухването там съм доволна, но при друго момиче - Вели.

# 349
  • Бургас
Лятото си взех ваучер за подстригване, шоколадова терапия и сешоар в Стар Център Глория. Първоначално ми хареса как ме подстригаха, но след като мина ефекта на стилизирането и издухването установих, че не ми допада чак толкова. На всичкото отгоре дори не разбрах кога са ми направили шоколадовата терапия. Момичето ми изми косата, а аз попитах "А кога ще ми направите шоколадовата терапия", при което тя ми отговори, че вече ми я е направила. Е, кога успя, като цялото миене трая две минути - терапията не следва ли да постои малко по-дълго на косата? Rolling Eyes

# 350
3 пъти ходя на шоколадова терапия в Глория-винаги ме държат с маската около 5мин. За мен малкото русо миньонче Чочи/така поне пишеше/ прави страхотен сешоар и всеки път се старае , все едно не 6 , а 60лв струва услугата...Евала! Peace

# 351
  • Бургас
3 пъти ходя на шоколадова терапия в Глория-винаги ме държат с маската около 5мин. За мен малкото русо миньонче Чочи/така поне пишеше/ прави страхотен сешоар и всеки път се старае , все едно не 6 , а 60лв струва услугата...Евала! Peace

Моята определено не беше Чочи. Не че не се стара момичето, явно толкова си може. Следващия път ще ходя при другата, от която съм доволна.

# 352
Някой да си е взел ваучер от vipoferta за къща за гости "Ела" Долна баня? Питам защото бях си резервирал за следващия уикенд и сега ми се обади жената която държи къщата да ми съобщи, че има ангажимент тогава и не може да ни отвори къщата...да си отложим патуването. Ние и предложихме две дати които нас ни устройват-но нея не я устрйвали, да ни върне парите също не я устройвало.....В крайна сметка май се съгласи да си отидем другия уикенд ама един вид и се натрапваме Simple Smile

# 353
  • у нас
Някой да си е взел ваучер от vipoferta за къща за гости "Ела" Долна баня? Питам защото бях си резервирал за следващия уикенд и сега ми се обади жената която държи къщата да ми съобщи, че има ангажимент тогава и не може да ни отвори къщата...да си отложим патуването. Ние и предложихме две дати които нас ни устройват-но нея не я устрйвали, да ни върне парите също не я устройвало.....В крайна сметка май се съгласи да си отидем другия уикенд ама един вид и се натрапваме Simple Smile

най-добре се обади в сайта, от който си закупил офертата и обясни случая. Щом е определен един срок на офертата и ти си се съгласил с това и си закупил ваучер, това е договор между теб, сайта като посредник и съответната фирма, която предлага услугата. Така че всички условия в офертата трябва да се спазват.

# 354
Тъкмо щях да питам някой ползвал ли е ваучери за хотели,почивки(за България само),но от по-горния пост ми става ясно че винаги може да стане разминаване с уговорките.И все пак някой ползвал ли е вече?

# 355
Тъкмо щях да питам някой ползвал ли е ваучери за хотели,почивки(за България само),но от по-горния пост ми става ясно че винаги може да стане разминаване с уговорките.И все пак някой ползвал ли е вече?

Аз съм ползвал 2-3 пъти и не съм имал проблеми до сега. Simple Smile

# 356
  • у нас
Аз също съм ползвала и съм доволна  Peace

# 357
В България - един път нямала съм проблем с резервацията, но с всички останалите неща около уикенда да
в Турция - 2 пъти отново без никакъв проблем с резервацията, но и всичко останало също беше супер  Peace

явно е относително особено за БГ

# 358
  • Бургас

През юни си взех ваучер за две нощувки със закуски в хотел Лион в Боровец и като цяло останах доволна, с малки изключения. Пишеше, че настаняването е в студио, а нас ни настаниха в обикновена и то малка стая. В ресторанта обслужването и храната беше под всякаква критика. Единия път си станахме и си заминахме, защото чакахме да ни донесат менюто сума време. Следващия път ни забавиха поръчката, забравиха някои неща от нея, а самата храна си беше зле - странно ми е как не могат да сготвят едни обикновени варени картофи с копър. Сервираха ни ги полусурови. Иначе чистотата беше на ниво, в бара обслужването също беше много добро, а и като си с добра компания негативите лесно се забравят.

# 359
  • Бургас
След всичко това което си описала си останала доволна?  Shocked
Че това са недопустими пропуски в основната услуга, за които има вина самия хотел, а от друга страна че си прекарала добре в приятна компания си е изцяло твоя заслуга.  Peace

ПП. Според закона за туризма, никой няма право да ви предоставя услуга с по-ниско качество от закупената. Същото важи и за дублирани резервации. В тези случаи качеството на услугата, настаняването и т.н. трябва да съответства на предварително закупената или да е на по-високо ниво.

Общи условия

Активация на акаунт