Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС

• 54 967
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Иксам да похваля и кадаифа в тази сладкарница http://grabo.bg/burgas/podsladete-se-dobre-500gr-kadaif-s-mleni- … mi-za-3lv-023zqvw
По различен е от други, които съм яла. Изобщо не можа да го запазя до вкъщи, тъй като беше изядеш още в сладкарницата. Ако сте си взели ваучер ви препоръчвам да опитате и от турския чай, които се предлага там.
За обслужването нямам забележка. Браво !

Потвърждавам,само от там взимаме кадаиф,точно като Лозенградския е,сиропа не е гъст,натъртващо сладък като на нашите кадаифи,а много лекичък и приятен.С удоволствие хапвам две парченца едно след друго.Като бройки не съм ги засичала никога.

# 481
happy aneta колко бройки излизат на това количество?
колко бройки са половин и колко един кг newsm78,чудя се колко да взема

# 482
Половин килограм са 4 бр. Много е хубав - потвърждавам!

# 483

Парчетата не са парче тип "хапка", а по големи. Само да отбележа, че и периода на промоцията е доста дълак доооо 15 Март. Грабете народеее  smile3508

# 484
# 485

Парчетата не са парче тип "хапка", а по големи. Само да отбележа, че и периода на промоцията е доста дълак доооо 15 Март. Грабете народеее  smile3508

Поръчахме едно кило за събота, ако ни хареса ще закупим още, тя май ще е активна офертата до тогава.

# 486
  • у нас

линка не се отваря

За кадаифа от сладкарницата ми казаха, че цялата тавичка е около 1,600-1,700 гр. Взела съм ваучери, като ги употребя ще споделя.

# 487
  • Бургас
Чак сега откривам тази тема. Искам да ви питам попадали ли сте на оферти за 3Д кино? За София съм виждала много добри предложения, но за нашия град не откривам.

# 488
Чак сега откривам тази тема. Искам да ви питам попадали ли сте на оферти за 3Д кино? За София съм виждала много добри предложения, но за нашия град не откривам.

Ами не съм срещала. Надявам се, като стартира новия мол, поне там да пуснат.

# 489
  • у нас

за 3Д не, но за 5Д имаше няколко пъти оферти. Peace Изгледахме всички филми в 5Д киното, не са много де, ама това предлагат. Офертата беше 4 човека за 6 лв. Иначе билета 3 лв на човек. Тоест офертата е на половина.  Peace Имаше и оферта за симулаторите за 3 лв.  Peace

# 490
  • Бургас
Анета, Синара, благодаря!    bouquet
Синара,  колко бяха дълги филмите? Искам да заведа големия ми син на някоя анимация, но незнам дали ще издържи.

# 491
  • Бургас
Мария, кратки са в 5Д ,около 15 мин някъде.

# 492
Мария, кратки са в 5Д ,около 15 мин някъде.

дори мисля, че миналата седмица имаше някъде такава промоция.

# 493
  • Бургас
О, те били доста кратички. Толкова ще издържи със сигурност. Grinning Ако пак ги пуснат може да пробваме.

# 494
О, те били доста кратички. Толкова ще издържи със сигурност. Grinning Ако пак ги пуснат може да пробваме.

Колко е годишно детето. Моя племенник на 4 и половина и изгледа целия "Котарака в чизми" на 3Д, с такъв кеф  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт