Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 24

• 19 644
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
# 61
# 62
# 63
# 64
Лека нощ и от мен ! smile3524 smile3524 smile3524

И дано утре има добри новини ! newsm17 newsm17 newsm17

# 65

Добро утро! Лек и успешен ден! Пак с нещо много готино от вас, милички Слънчо и Бел !!!  love001  love001  love001

# 66
И кафенцето, разбира се, и него си го харесах пак от пост на Слънчо ! Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 08:24 от arpha

# 67
Хйде и от мен ! Да подложим с нещо пухкаво ! Joy Joy Joy

# 68
И кафенцето, разбира се, и него си го харесах пак от пост на Слънчо ! Hug Hug Hug

МЕРСИИИИ...Арфи ... Hug Hug Hug
За награда снимчица на наш `АЛИ  на дидя... Joy Joy Joy...демек ,на разходка....с Джано и Дидем ханъм в търговския център ....почивал си и се забавлявал,давал автографи ...преди началото на новия сезон...

Какъв ми е хубавец само Shocked Heart Eyes...Дидемката тук не изглежда зле bowuu bowuu bowuu

# 69
Здравейте мили мой дружки! Hug Hug Hug

Как сте днес, аз сега ще поработя малко и по - късно пак съм тук Wink

А снощи полудях, разкапа ми се неда и съм ви изпуснала, но днес ще си наваксам Joy Joy Joy

# 70

Арфи, прекрасни са всички видеа, които си постнала - мерсаж  bouquet  bouquet  bouquet

# 71
# 72

А снощи полудях, разкапа ми се неда и съм ви изпуснала, но днес ще си наваксам Joy Joy Joy

wavey  love001

# 73
МЕРСИИИИ...Арфи ... Hug Hug Hug
За награда снимчица на наш `АЛИ  на дидя... Joy Joy Joy...демек ,на разходка....с Джано и Дидем ханъм в търговския център ....почивал си и се забавлявал,давал автографи ...преди началото на новия сезон...

Какъв ми е хубавец само Shocked Heart Eyes...Дидемката тук не изглежда зле bowuu bowuu bowuu

Peace  Много хубави сем. Петеккайа bowuu

# 74

wavey  love001

love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт