Любители на котки - тема 53

• 45 858
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Да е жива и здрава Богданка!  Hug 

St. вземи си изследванията, не само по телефона разчитане на резултатите. Черно на бяло да си сигурна, че е правен теста и да имаш резултатите.
И на мен този лекар не вдъхва доверие, като знам, че сляпо им доверяваме живота на любимците си без да сме наясно що за специалисти са - побеснявам. А и честно казано, лекар, който с лека ръка прави евтаназия за мен е убиец.  #2gunfire

# 646
  • София
  bouquet  Hug   cook   това е за рожденничката и нейната собственичка.
Аз отдавна не съм се включвала , но ви следя редовно с голям интерес. Скоро ще си платя данъка с една фотосесия  hahaha

# 647
Здравейте чак сега. Днес вече си бях на работа, а от там нямам време да пиша.

Прочетох какво мислите за теста на доктора. И аз мисля същото. В момента изчаквам да се върне тази жена, от която от години купувам храната на котарака. Тя се занимава с магазина си, но иначе е ветеринар. В момента е извън града. Знаем се добре. Не би ме излъгала.
Идеята ми е да й занеса котарака като се върне, за да му вземе кръв. Тя има начин да намери и направи такъв тест надявам се. Или ако няма, ще има на кой да даде пробата, за изследване. Имам й пълно доверие.

Инак котаракът от снощи е вече по-жизнен. Тази нощ пак си дойде с обичайното бутане с главата и мъркане на главите ни да спи. Поотслабнал е, но нищо. Зор виждаме с даването на антибиотика. Докато му мушнем двете хапчета голяма мъка. Моят го държи, аз отварям устата му. Лошото е, че не смея и да го стискам много, че все пак нали там му цепиха венеца заради зъба.

Но пък е добродушен голям сивук. Мъчим го, а той след малко пак идва да ни мърка.

За гранулите исках да споделя и аз. Май наистина е до предразположение. Моя приятелка с мъжки котарак винаги го е хранила с консерва. Въпреки това 3 пъти се запушва много тежко. При третия даже са му махнали пишлето. Но пък... си е жив и здрав. Стана огромен. Ако удари една лапа даже и на нашия едряга ще го накаутира.

# 648
  • София
Съгласна съм, че е до организъм, но при мен се стигна до едновременно запушване на 2 различни котарака без родствена връзка и с 1 година разлика във възрастта. Беше от ясно по-ясно, че причината е храната. Факт е, че след като я изключих напълно, не са имали повече запушване.

Радвам се, че Мишо е по-добре.  Hug

Виждам, че Богданка е доволна от тортата  Laughing

п.п. Вижте го този мързеланко:  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ze4DOtSLeuU#!    Mr. Green  Тежък е животът!!! Mr. Green

# 649
  • Варна
Хахах, горкият, жив да го ожалиш hahaha hahaha hahaha

# 650
Привет на всички и честито на рожденниците!  bouquet

Ние тъкмо се завърнахме от моренце и като гледам имам много да наваксвам с темата!
Тези дни ще се отчета и с няколко пресни чудовищни снимки. Имаме два клети щуреца на балкона, които в момента живеят в пълна обсада! Mr. Green

# 651
Здравейте, ние се завърнахме от село.Бекс е добре, радва се и дивее,но ние се прибрахме с бебе коте.Дъщеря ми докато си играла на село,видяла една баба да носи коте и я попитала къде го носи,бабата отговорила,че ще го хвърля в реката  Shocked.Щерка ми го поискала,но бабата не го дала и детето се принудило да я излъже,че ще си поиграе с него и после ще го хвърли в реката.Донесе го вкъщи,котето е на около две седмици и докато бяхме на село го хранехме с козе мляко със спринцовка.Днес му купих бебешко мляко,водих го на лекар,обезпаразитих го,че беше пълно с бълхи.Сега хапна и спи в клетката на Бекс,а той се страхува от него.Забравих да питам доктора за пола на котето и по колко мляко да му давам на едно хранене.По късно ще пусна снимки на мъника.
Хайде,че се разплака,иска  Misc Baby Bottle

# 652
  • София
Да ви е честито!  Laughing  Чакаме да го видим!

Ама какви "смелчаци" си гледаме!!!  ooooh!  И Мъро се криеше от малкото бяло коте на Саурон  Mr. Green.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 16:40 от Тaня67

# 653
Герче, много умно и добро дете имаш!

# 654
gerche честит нов член на семейството. Браво на детето - колко умно е излъгало бабичката.
По бледи спомени около 10мл се даваха на толкова малко бебе на хранене, но най-добре вета да каже.
На опаковката на млякото не пише ли?
Ох, гади ми се от такива, които с лека ръка убиват животинче... побърквам се при тези мисъл.  Cry

# 655
  • на брега на морето
Милото ми аватарче батко станало  Joy

Тая баба е чудовище бре!

Герче, трябва да му масажираш коремчето ли беше, дупето ли newsm78 Нали котките майки така правят?

И със златно сърце Heart Eyes

# 656
  • In a surreal moment!
И със златно сърце Heart Eyes

И много красива...пу,пу...чудесна млада госхожица!Да е жива и здрава и много котета да спаси още, честит нов член на фамилията Гери!Целувки на всичкото диЧа у вас! Heart Eyes

bouquet Богданче/Кити -  да си жива и здравичка и много да слушкаш мама и тати! Цун и гуш и за теб!  Grinning Heart Eyes Hug

# 657
Ето го бебешока , който не мога да снимам хубаво защото постоянно търси да яде.
Ето го и баткото ,който се пресели на тераса.

Много ви благодаря за милите думи,добро и състрадателно е детето ми и много обича животните.

# 658
  • София
Ето го и баткото, който се пресели на тераса.

Добре, че е топло, че да не го мисля.  Laughing

Дресобъчето е голям бонбон! Късметлийче е с такава кака!  Hug  Остава и батко Бекс да се примири с натрапничето  Mr. Green.

# 659
Герче  newsm51 и от мен поздравления за принцесата- умно дете със златно сърце, но и със златна мама  Wink
Бабата не ми се коментира, просто, абсолютна вещица.
Малкият е като Чопър с тази навирена опашка, ще стане красавец, а на батко бързо ще му мине сръднята, само го гушкайте повечко- да не се чувства пренебрегнат  Hug

Общи условия

Активация на акаунт