Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 51 567
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,може ли съвет...Преди време пуснах диспут в Пейпъл,за не получена стока,чаках месец и половина да получа нещо ,но няма...Сега имаше срок 10дни да се разберем с продавача,нито един път обаче не ми отговори.Мина този срок ,който казаха ...Сега какво да правя ,направо голямо чакане падна..
потърси съвет в темата за Пей Пал, Алекс е много отзивчива и ще ти помогне
аз нямам голям опит с Пей Пал, но в темата четох за т.н ескалиране на диспут

# 526
Здравейте,може ли съвет...Преди време пуснах диспут в Пейпъл,за не получена стока,чаках месец и половина да получа нещо ,но няма...Сега имаше срок 10дни да се разберем с продавача,нито един път обаче не ми отговори.Мина този срок ,който казаха ...Сега какво да правя ,направо голямо чакане падна..
потърси съвет в темата за Пей Пал, Алекс е много отзивчива и ще ти помогне
аз нямам голям опит с Пей Пал, но в темата четох за т.н ескалиране на диспут
Да, аз също щях да пиша че поста ти не е за тук, а и не е нужно да постваш едно и също в две различни теми. Виждам че в темата за ebay са ти отговорили, но и аз да кажа - принципно не е било въобще необходимо да чакаш отговор от продавача 10 дни, можело е да ескалираш диспута още веднага след като си го пуснала за да оставиш ПейПал да решават.

# 527
  • близо до морето
Моля за помощ!  Praynig Искам да купя бански за 7-8 годишно но не мога да се оправя с номерацията тук http://www.getthelabel.com/fcp/product/speedo/Swimwear/Junior-Bo … /5123?colour=blue !

# 528
Преди няколко дни успях да поръчам от АСДА, сега си видях в акаунта, че сумата е по-малка и продуктите съответно са по-малко. От картата ми са изтеглили цялата сума, разликата е около 10 паунда. Сега какво трябва да правя, да им пиша ли или те доброволно ще ми върнат парите?

# 529
Преди няколко дни успях да поръчам от АСДА, сега си видях в акаунта, че сумата е по-малка и продуктите съответно са по-малко. От картата ми са изтеглили цялата сума, разликата е около 10 паунда. Сега какво трябва да правя, да им пиша ли или те доброволно ще ми върнат парите?
Ще ти ги върнат  Peace
Винаги са ми ги възтановявали до седмица.
Само един случай имах в който не ми пратиха едни панталонки,но бяха за 2-3лири и не ми се занимаваше с обаждания и т.н.
За мое учудване след около 1м. сами ми писаха,че са видяли грешката и ми ги върнаха.Останах изненадана  Peace Така,че не се притеснявай,ще ти ги върнат в картата.

# 530
Някой да знае какво се случва с Алмуз?
Нещо не ми излиза сайта Thinking

# 531
Момичета, нуждая се от помощта ви!
Спрях се на бебешката козметика на Natalia и искам да си купя такава за детенцето.
Някой знае ли от кой сайт мога да взема продукти на тази марка на прилични цени?

# 532
Има ли начин да се пише до ASDA с въпрос за поръчка?
...вместо този телефон, на който няма да се набутвам да звъня  Naughty
поръчката ми не е пристигнала на английския адрес, явно е върната, по някаква причина, но не трябва ли да получа имейл? Пише само това. А е отпреди 2 седмици Sad(
Delivery details Status: In Progress

# 533
А тракинг номер имаш ли? Обикновено когато има нещо отказано поръчката си отава in progress.

# 534
няма тракинг.
звъннах им, казаха че била разнесена още на 29 септември.
защо тогава си седи Ин прогрес не можаха да ми отговорят....

# 535
Някой да знае какво се случва с Алмуз?
Нещо не ми излиза сайта Thinking

Almuz се разпадна на две нови фирми BritanyServ и Ukaddict. Виж първа страница за повече инфо.

# 536
  • Варна
Windy, направих втори опит и получих имейл за поръчката, както и веднага ми блокираха сумата.

# 537
  • гр.Варна
Привет,
Пазарували ли сте скоро перилни препарати ? Бихте ли ми препоръчали ?

# 538
Windy, направих втори опит и получих имейл за поръчката, както и веднага ми блокираха сумата.

Е, браво на теб! Хайде честито! Сега се зареди с търпение, че те хубавите работи бавно стават!  Wink

# 539
Здравейте момичета.
Бих искала да попитам ако някой е поръчвал детски обувки от Теско, как им е номерацията, отговарят ли си? По-конкретно дали са като номерата на Кларкс, или са умалени, уголемени от тях?

Интересува ме конкретно тази обувка
http://www.clothingattesco.com/shoes/f+f-patchwork-flower-shoes/ … y-girls-1-7-years

Ако някой я има в номер 7, или 8, ако може да ми измери стелката. Че се колебая между двата номера за щерката.

Общи условия

Активация на акаунт