Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 51 585
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте.Понеже темата на Javari е заключена искам да попитам тук с кой посредник е най-добре да поръчам от там.От София съм.

# 511
miss_74, чудесно за ботушките и благодаря за инфото за есенно-зимната колекция.
Все още съм в чуденка точно тези ботуши ли да поръчам, тъй като стават само за сухо време. Но пуст мерак, много са красиви, а на дъщеря ми зайци й дай.  Mr. Green
На живо са още по красиви,ще останеш доволна,не се колебай поръчай и ги,тя така или иначе няма да изкара с едни ботушки,ще поръчаш и едни за мокро време   Laughing  Laughing

# 512
Здравейте.Понеже темата на Javari е заключена искам да попитам тук с кой посредник е най-добре да поръчам от там.От София съм.
доставката до БГ е безплатна, така че не ти трябва посредник
само детските обувки не се доставят до тук

# 513
  • София
доставката до БГ е безплатна, така че не ти трябва посредник
само детските обувки не се доставят до тук

Точно за детските ме интересува.Дамските ми дойдоха за 5 дена от там. Simple Smile

# 514
  • Пловдив
Може ли някой,който ще пуска от M&S да ми пише  Praynig   Praynig    Praynig

# 515
  • центарлна северна България
Някой би ли ми помогнал с избора на тази ботуши, ако има размерите на UK6 или UK7 http://www.next.co.uk/x482816s1
Благодаря предварително!

# 516
  • Варна
Здравейте Simple Smile
Да попитам и в тази тема. Вчера поръчах ботушки от Некстдиректа. Стигнах до последна стъпка и всичко си беше наред. След това видях, че си стоят в кошницата, а след известно време изчезнаха. Така и не разбрах поръчала ли съм нещо или не? До колко време след поръчката си блокират парите и пращат ли имейл? Мога ли някде да проверя както е в сайта на Ларедут?
От Теско само с посредник ли се поръчва?
Предварително благодаря на всички, които ще ми отговорят   bouquet

# 517
Здравейте Simple Smile
Да попитам и в тази тема. Вчера поръчах ботушки от Некстдиректа. Стигнах до последна стъпка и всичко си беше наред. След това видях, че си стоят в кошницата, а след известно време изчезнаха. Така и не разбрах поръчала ли съм нещо или не? До колко време след поръчката си блокират парите и пращат ли имейл? Мога ли някде да проверя както е в сайта на Ларедут?
Предварително благодаря на всички, които ще ми отговорят   bouquet

Barbera , провери си пощата - ако поръчката ти е приета, трябва да имаш изпратен мейл за потвърждение.
От Tesco можеш да си поръчваш и сама, приемат български карти, но доколкото знам, не доставят до България, т.е. трябва ти посредник само за транспорта..

# 518
Здравейте, искам да попитам хората, които използват услугите на Габко. Вчера направих поръчка АСДА и от Амазон и си ги платих, но в сайта на Габко искат да се попълни формуляр за заявка, който не успях да открия. Може ли да ми кажете каква е процедурата, защото се притеснявам, че платихме нещата, а Габко си нямат на идея, че ще пристигнат при тях в Лондон. Звънях по телефона, но вчера и днес не разботят. Благодаря предварително   bouquet

# 519
  • София
Здравейте, искам да попитам хората, които използват услугите на Габко. Вчера направих поръчка АСДА и от Амазон и си ги платих, но в сайта на Габко искат да се попълни формуляр за заявка, който не успях да открия. Може ли да ми кажете каква е процедурата, защото се притеснявам, че платихме нещата, а Габко си нямат на идея, че ще пристигнат при тях в Лондон. Звънях по телефона, но вчера и днес не разботят. Благодаря предварително   bouquet
Просто им пиши на мейла, че чакаш доставка на твое име. Това е достатъчно.

# 520
Ros@linda  благодаря ти, ще го направя   bouquet 

# 521

И се регистрирай в сайта им.

# 522
  • МИНДЕРА
Здравейте,може ли съвет...Преди време пуснах диспут в Пейпъл,за не получена стока,чаках месец и половина да получа нещо ,но няма...Сега имаше срок 10дни да се разберем с продавача,нито един път обаче не ми отговори.Мина този срок ,който казаха ...Сега какво да правя ,направо голямо чакане падна..

# 523
  • Варна
Здравейте Simple Smile
Предварително благодаря на всички, които ще ми отговорят   bouquet

Barbera , провери си пощата - ако поръчката ти е приета, трябва да имаш изпратен мейл за потвърждение.
От Tesco можеш да си поръчваш и сама, приемат български карти, но доколкото знам, не доставят до България, т.е. трябва ти посредник само за транспорта..
Ами мейл имах единствено, с който ми беше потвърдена регистрацията. Благодаря, че си ми писала   bouquet Освен да ги пусна пак, дано не ми вземат два пъти пари.

# 524
Ами мейл имах единствено, с който ми беше потвърдена регистрацията. Благодаря, че си ми писала   bouquet Освен да ги пусна пак, дано не ми вземат два пъти пари.

Съветвам те все пак да изчакаш до утре. Днес и на тях им е почивен ден и може заради това да има забавяне.
Относно пазаруването от Tesco исках само да допълня да внимаваш като поръчваш дали всички стоки са налични. Понякога при checkout се появяват едни червени надписи отгоре над съдържанието на кошницата, които те информират, че от един или друг артикул няма наличност. Не ги пренебрегвай, защото рискуваш поръчката ти да пристигне с липсващи дрешки (или друго поръчано). Жалко, че информацията за наличностите не се появява още когато избираш съответните артикули, но по-добре късно, отколкото ... по-късно.
При мен така се получи фал с едни пелени от Mothercare. Уж ги имаше, а след няколко дни ми писаха, че поръчката ми е изпратена без тях и щели да ми ги доставят по-късно безплатно... Да, ама ми е безплатна само тяхната доставка, не и тази от посредника, който за едни глупави пелени ще ме таксува 1,40 паунда... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт