Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 127
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Трябва да им пишеш, че очакваш на техния адрес. Свободен текст по имейла пиши, че очакваш пратки на твое име, за да знаят. Аз пиша всеки път, просто за моя сигурност.

# 31
Предстоят ми поръчки на бельо и доста дрешки, така че следя с интерес  Hug.
Дали пък от мадъркеър, асда или маркс едн спенсър няма да пуснат една разпродажбичка така ... на 50-70%  Praynig.
Танче  Hug  bouquet.
И да попитам, Гъбите нали си изместиха адреса за раздаване, новия на по удобно място ли е, че на картата не ми говори много, или е пак така затънтен?

миналата година M&S имаха намаления някъде началото на септември или края на август  май и аз ги дебна. за мадъркеър не знам,но и тях ги следя.някой ако знае нека сподели...

# 32
  • Пловдив
За пръв път пуснах поръчка от Mothercare  Grinning Не знам за колко време ще изпратят нещата до адреса на превозвача, но като пристигнат ще пиша дали съм доволна от тях.

Ще получиш мейл от сайта, когато я пратят - на следващия ден ще е при посредника, има и тракинг номер  Peace

# 33
За пръв път пуснах поръчка от Mothercare  Grinning Не знам за колко време ще изпратят нещата до адреса на превозвача, но като пристигнат ще пиша дали съм доволна от тях.

Ще получиш мейл от сайта, когато я пратят - на следващия ден ще е при посредника, има и тракинг номер  Peace
супер  Heart Eyes
най-хубавото е че успах да ползвам код за отстъпка 15 % и много се радвам  Party

# 34
  • Варна
Hope_ ,какъв размер са дрешките?
Може ли да ми измериш дължина от чатала на дънките.
http://www.next.co.uk/x48688s5#119585x48
или тези
http://hopehopehope.snimka.bg/children/uk-2012.612868.24574421
вторите всъщност не ги открих в сайта.
Може ли линк.Кои са по-сполучливи?
Много стана май. Blush

# 35
# 36
# 37
Момичета, благодаря ви за помощта оказана на мен, относно първата ми поръчка от асос, и то с фирма превозвач, в едноименната тема. Имах проблеми с факта, че единия артикул непрекъснато излизаше от наличност, но благодарение на идеите ви, и коректността на фирмата, ще се сдобия и с него. Става въпрос за рокличка, която непрекъснато губех, а и пътуваше само из Великобритания. Нямам кредитна карта, и попълних форма за поръчка от габко. Дебнех роклята и я пазех, чух се с тях, при което, когато я освободих, те я хванаха за мен. Платих половината от цената ( тъй като те ще плащат за мен ), и сега не знам какво да очаквам от тук натам?  Те ли ще ме осведомят, когато получат пратката в офиса им там, и след това ще получа и-мейл относно курса насам, и кога да се плаща останалата част от парите, или...? Ще съм благодарна за каквато и да била информация относно процеса, които предстои. Благодаря ви отново Simple Smile

# 38
Включвам се в движение и се връщам да чета   bouquet

# 39
  • София
И аз в тази тема - днес ми отказаха една поръчка от ХМ, но аз заредих нова, напълнила съм кошницата и от Теското, само картата остана да напълня и поръчвам!

# 40
Скоро ми предстои пазаруване на бебешки дрешки, като за момента фаворит откъм разнообразие и модели е Next. Ще се радвам любители на марката да споделят своя опит в пазаруване от сайта им. Кой посредник препоръчвате? До момента съм пазарувала само от други сайтове, които приемат кредитната ми карта, така че не ми се е налагало друг да пазарува вместо мен.  Thinking

# 41
Windy, за сайта ще ти помогнат другите; аз бих искала да ти препоръчам да търсиш и търгове в английския ибей, от там можеш да купиш доста неща на марката, нови, с етикет, на по-ниски цени, отколкото в сайта.

# 42
Алексче, единствената причина, поради която се въздържам да пазарувам дребни неща от E-bay, е защото си мисля, че се купуват от отделни продавачи и ако всеки от тях си има транспортни разходи, става по-скъпо. Дори да ги насоча към офис на фирма-посредник във Великобритания, докъдето транспортът в най-добрия случай е безплатен, там също ме таксуват за всяка отделна пратка или пък трябва да обединя няколко пратки, което също струва пари. Затова си мислех, че ще ми е по-изгодно да купя всичко от един-два, максимум три сайта. Още размишлявам по въпроса и избирам дрешки за малкия. До месец трябва да съм поръчала, че знам ли кога ще му хрумне да излиза...

Приемам всякакви съвети - относно качеството на дрешките, избора на посредник и всичко останало! И разбира се, благодаря предварително на всички, които ще се включат с мнения!

# 43
В eBay има точно за бебета дрешки, които се продават на куп. Излиза изгодно. Един продавач продава 3, 4 или повече дрешки-нови. Просто им остават неизползвани и ги продават много изгодно. Това е добър вариант за бебета. за по-големите деца не съм виждала такъв вариант.

# 44
Тъй като и мен много ми харесват дрешките на Next, все още се чудя как е по-изгодно да се поръчва - чрез посредник, или директно от nextdirect.com. С прости сметки стигам до извода, че и двата варианта ми дават еднакъв резултат в лв. (взех случайно тарифите на Гив Транспорт, предполагам и на другите фирми-посредници са подобни) И май накланям везните към nextdirect.com, поне ще е по-бързо и по-лесно...  Вие как мислите? Има ли смисъл, специално за дрешките на Next, да се поръчва с посредник?

Общи условия

Активация на акаунт