Помощ в търсенето на работа-13

• 60 032
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Искам да попитам Red Velvet (ако, разбира се, информацията не е поверителна) дали са започнали интервютата за отворените позиции в H&M. Кандидатствах по една от тях, но в обявата нямаше посочен срок за подаване на документи, както и срок, в който евентуално ще бъдат потърсени одобрените за интервю кандидати. Така де, да знам дали да се надявам още или да продължавам смело напред  Simple Smile Благодаря предварително!  bouquet

Ако на този етап не са Ви се обадили колегите, по-скоро сме приключили. Зависи и по коя позиция. Ако е за консултант продажби или касиери, ще се обаждаме чак Февруари, затова и сме ги спрели--имаше промяна в плановете.

# 631
  • София
За ПР-позицията ставаше въпрос. Мерси, Red!  bouquet

# 632
ПР привърши колежката.

# 633
  • София
Здраве да е! Peace Извинявайте, че отклоних темата! Embarassed

# 634
  • София
H&M днес пак са пускали позиции.

# 635

Те не пускат сами, а само чрез агенции. Колегите от другата агенция пускат,но защо нямам идея. Интервютата им започват в Четвъртък.

# 636
Имам въпрос - какво е по-подходящо да отговоря на питане от страна на някои компании, зададено още с формата им за кандидатстване, дали имам приятели/роднини/познати, работещи във фирмата?  Rolling Eyes

# 637
  • София

Те не пускат сами, а само чрез агенции. Колегите от другата агенция пускат,но защо нямам идея. Интервютата им започват в Четвъртък.

може би не са намерили подходящи хора за съответните длъжности.

# 638
Ами ние намерихме  Mr. Green пак за тези. Конкуренция, кво да се прави.

Имам въпрос - какво е по-подходящо да отговоря на питане от страна на някои компании, зададено още с формата им за кандидатстване, дали имам приятели/роднини/познати, работещи във фирмата?  Rolling Eyes

Отговаряш честно, що за въпрос.

# 639
ами да - що за въпрос!? От де да знам - имам доста познати - кой къде работи? И ако имам само познати/приятели, какво значение има за работодателя?

# 640
Като не знаеш, отговаряш "нямам", щото явно и без това не са ти кой знае колко познати, щом не знаеш къде работят. Ако искаш да излъжеш, значи предполагаш какво значение може да има за работодателя. Има най-различни фирми с най-различни политики. Могат да ти задават най-различни въпроси.

Сега се сетих, че такъв въпрос има във формата на ПроКредит.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 07:08 от celika

# 641
За Прокредит, да.
Съвет от мен - не се занимавайте  Whistling

# 642
ами да - що за въпрос!? От де да знам - имам доста познати - кой къде работи? И ако имам само познати/приятели, какво значение има за работодателя?

Ами интересуват се защото в някои компании се приема за КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ да има роднини на едно място. Щом питат, значи ги интересува. Вие нищо ли не искате да Ви питат?

# 643
Момичета, аз най-после да взема да коментирам споровете, които предизвиках (както и очаквах) Wink Няма да връщам дискусията назад, само ще кажа, че идеята ми съвсем не беше да прокарвам конспиративни идеи Laughing (как работодателите не искат хора с езици по неясна причина), а по-скоро да стоя на страната на истината, която някои разбраха, други - не Wink Както и да е, да не отплесвам темата в абстракции Simple Smile

# 644
Съвет от мен - не се занимавайте  Whistling

Това пък какво значи?

Общи условия

Активация на акаунт