Помощ в търсенето на работа-13

• 60 071
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Относно чуждия език (главно английският) не навсякъде е задължителен,по-точно е да се каже препоръчителен.
Преди време кандидатствах за един кол център с немски,е искаха ми и английски на средно ниво,пратиха ми няколко теста на немски и на английски попълних ги онлайн и им ги върнах,харесаха ме,ама аз тях нещо не ги харесах Laughing
 На мен козовете са ми в немския и досега не съм кандидатствала на място в което не искат език,просто такива си подбирах.

# 616
Някой да знае как стоят нещата във Виваком?Кандидатствах днес за търговски представител, но нямам почти никакво вътрешно инфо... Rolling Eyes

# 617
Относно чуждия език (главно английският) не навсякъде е задължителен,по-точно е да се каже препоръчителен.
Преди време кандидатствах за един кол център с немски,е искаха ми и английски на средно ниво,пратиха ми няколко теста на немски и на английски попълних ги онлайн и им ги върнах,харесаха ме,ама аз тях нещо не ги харесах Laughing
 На мен козовете са ми в немския и досега не съм кандидатствала на място в което не искат език,просто такива си подбирах.

Дай сивито насам, аз имам клиент с много хубави условия.

# 618
  • София-в сърцата на моите деца
Ами аз покривам доста показатели по обявите, но една ме дискриминира -възрастта и веднага отпадам, а иначе съм киправа, запазена ,с младежки дух  Laughingи т.н
Ама, на и сега какво newsm78 да рИва ли?

# 619
Ами аз покривам доста показатели по обявите, но една ме дискриминира -възрастта и веднага отпадам, а иначе съм киправа, запазена ,с младежки дух  Laughingи т.н
Ама, на и сега какво newsm78 да рИва ли?
Това всякаш и за мен се отнася!Вече няколко месеца кандидатствам,но дори една покана за интервю нямам.

Имам нужда от съвет и не зная към кого да се обърна.
Кандидатствам онлайн вече на 17 места, но не ми се обаждат. По моя преценка покривам изискванията и мога да се справя с работата. Изхождам от знанията ми и наличния опит.
Но това, че дори не ми се обаждат за интервю ме кара да се замисля дали нямам проблем с ориентирането в обявите, дали пък няма нещо смущаващо за работодателите в самото ми CV?
Има ли агенции за подбор /трудови посредници/, които могат да ме консултират към какво имам шансове и евентуално да ме насочат? Не ползвала посредници и дори не зная дали осъществяват такава дейност. Ще съм ви благодарна, ако ми препоръчате.
Благодаря!
Аз мога да те консултирам ако имаш желание. Просто ми прати едно лично съобщение, ще ти дам мейл и ще се чуем по телефона.

Red Velvet може ли аз да се възползвам? Ако не е много нахално, разбира се.

# 620
Приемам лични съобщения Simple Smile

# 621
Благодаря! Hug

# 622
Някой да знае как стоят нещата във Виваком?Кандидатствах днес за търговски представител, но нямам почти никакво вътрешно инфо... Rolling Eyes

Какво те интересува за Виваком? Организацията е зле, като в много други фирми, но пък си има многото плюсове на голяма компания. в БГработодател има мноооого изписано за тях.

# 623

Какво те интересува за Виваком? Организацията е зле, като в много други фирми, но пък си има многото плюсове на голяма компания. в БГработодател има мноооого изписано за тях.
За заплащането се интересувам за тази позиция.Както и дали има смисъл, не е ли по-лесно за тях да назначат вътрешен човек?

# 624

За заплащането се интересувам за тази позиция.Както и дали има смисъл, не е ли по-лесно за тях да назначат вътрешен човек?

Ами щом търсят човек в джобс.бг, предполагам, че няма вътрешен човек, който да назначат. Не знам какво конкретно е заплащането, но за човек без работа, сигурно е достатъчно добро. Има значение за какъв търговски представител става въпрос, все пак, предполагам. Не е удобно сега да цъкам джобс.бг, за да видя обявата в момента...

# 625
Ами аз покривам доста показатели по обявите, но една ме дискриминира -възрастта и веднага отпадам,

Каква е негласната възрастова бариера в областта, в която търсиш?

# 626

Ами щом търсят човек в джобс.бг, предполагам, че няма вътрешен човек, който да назначат. Не знам какво конкретно е заплащането, но за човек без работа, сигурно е достатъчно добро. Има значение за какъв търговски представител става въпрос, все пак, предполагам. Не е удобно сега да цъкам джобс.бг, за да видя обявата в момента...
За Бизнес клиенти става въпрос.

# 627

За Бизнес клиенти става въпрос.

Аааа и те се правят на много важни... Мислят се за голяма работа. Simple Smile
Аз на твое място бих кандидатствала.

# 628
  • София
Искам да попитам Red Velvet (ако, разбира се, информацията не е поверителна) дали са започнали интервютата за отворените позиции в H&M. Кандидатствах по една от тях, но в обявата нямаше посочен срок за подаване на документи, както и срок, в който евентуално ще бъдат потърсени одобрените за интервю кандидати. Така де, да знам дали да се надявам още или да продължавам смело напред  Simple Smile Благодаря предварително!  bouquet

# 629
За търговските представители във Виваком поне преди няколо години, заплатата не беше особено голяма, но пък имаше допълнителни възнаграждения в зависимост от постигнатите резултати всеки месец и някои си получаваха добри парички. Отделно си имаше и други социални придобивки, например много добро допълнително здравно осигуряване. Може и да нямат подходящ вътрешен човек, защото си е много работа.

Общи условия

Активация на акаунт