Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 774
  • 725
  •   1
Отговори
# 195
Някои хора много лично го приемат въпроса, защо ли има нещо което не казваш, а само лаеш.
Писна ми от теб и наивното ти поведение.
Пак казвам вече съжалявам, че изобщо писах, щото ей такива като тебе които по цял ден се чудят какво да правят, се занимават да плюят, е явно нямаш с какво друго да се занимаваш.

Мисля, че стана ясно кой точно приема лично отрицателните мнения за заведението и е намерил за необходимо да се оправдава с друг. Както виждаш положителните мнения за далавера.бг са много повече и няма как твоята некоординирана война с тях да не навреди на тези, на които си мислиш, че ще направиш услуга. Вече всички разбраха за обслужването в това заведение, дори тези, които не знаехме за съществуването му.

# 196
  • в града на вечния купон
За АТМ ресторант удобен за района на Младост, но офертата е доставка до вкъщи, тъй че къде се намира е без значение. Мен лично ме притесни грамажа на пицата в сравнение с другите пици голям формат.

Вчера си ползвах ваучера за Варадеро-водата на басейна лед студена, безплатните напитки към ваучера се оказа само коктейл с водка, и то каква като пийнеш една глътка и се тропосваш....
все ми се струва , че можеха освен коктейл с водка да се предложи и друг избор....
този път шезлонгите бяха лъснати Naughty

# 197
За АТМ ресторант удобен за района на Младост, но офертата е доставка до вкъщи,
Няма доставка!! Пише : Не се предлага доставка за тази сделка.
Да не се подведете Simple Smile)

# 198
За АТМ ресторант удобен за района на Младост, но офертата е доставка до вкъщи,
Няма доставка!! Пише : Не се предлага доставка за тази сделка.
Да не се подведете Simple Smile)

Снощи беше с доставка до врата, но днес са променили условията.....  Crazy и аз я загледах, но не ни е много близко и затова още умувам....  Rolling Eyes

# 199
Записвам се да Ви следя  Flutter

# 200
Здравейте,
благодарности на всички, които ми препоръчаха оферти за Родопите Simple Smile Пътуването ни беше страхотно - само дето приключи малко предсрочно заради разболяване на малката. Да похваля много комплекс Диана в Асеновград - много ни беше приятно там. Сега пак са пуснали оферти за празниците, така че го препоръчвам горещо. http://dadeno.bg/team.php?id=101 . Останалите места, на които отседнахме - Снежанка в Пампорово - нищо особено (даже по-скоро не ми хареса). споделям мнението на една мама тук, че сега Пампорово е супер безинтересно и пусто и не е добра дестинация. Само вили Малина бяха наистина страхотни - за съжаление едва ли ще пуснат оферти, защото са постоянно пълни ( и ние не успяхме да резервираме там, но поне се разходихме и детето се наигра на зелените им поляни Grinning). След това Шарков в Огняново - много вкусна храна, ама много Simple Smile Там вече малко ни се развали изкарването, но това е друга тема и не е във връзка с хотела.
Сега очаквам оферта за пране на килим, но без накъсване  Simple Smile Ако някой види нещо подходящо, да свирка!

# 201

Има много изгодна оферта за пици на Дон Домат, за ресторантите им до ЦУМ и новия(още неотворен) на Дондуков. И са с валидност до края на годината. Вече си взех  Laughing.

Къде е тази оферта?

# 202
  • София
Има ли отзиви за вече продадената сделка за турския ресторант ТМ? Изпуснах го  newsm61
Дали пък няма пак да пуснат?

# 203

Има много изгодна оферта за пици на Дон Домат, за ресторантите им до ЦУМ и новия(още неотворен) на Дондуков. И са с валидност до края на годината. Вече си взех  Laughing.

Къде е тази оферта?

Заповядай - http://great.bg/%D1%85%D0%B0%D0%BF%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%8 … %D0%BD%D0%B0.html

# 204
# 205
Момичета, знаете ли какво се сетих? - никога не съм виждала оферта за китайски ресторант newsm78

# 206
  • София
Момичета, знаете ли какво се сетих? - никога не съм виждала оферта за китайски ресторант newsm78

Те са евтини и пълни и без ваучери  Laughing

Little wingels, вече са ти дали линк.

Преди малко минахме покрай сградите на ЦИИТ и ИТКР (възстанових си имената им  Mr. Green) на Цариградско шосе. Наистина хотел АТМ е между двете. Явно заради мястото им липсват клиенти и затова си правят реклама с ваучери.

# 207
# 208
  • София...........
Има ли отзиви за вече продадената сделка за турския ресторант ТМ? Изпуснах го  newsm61
Дали пък няма пак да пуснат?

Останахме много доволни и преяли ! Simple Smile
Аз писах ето : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=602869.msg19458634#msg19458634

# 209
  • София

Има много отзиви, върни се назад в темата или по-добре използвай търсачката, ще ти излязат  Peace
Ето ти и още една оферта от мен, а навярно има и други, които са ми убегнали  Simple Smile

http://promosdelka.com/hapnete-vkusni-pikantni-pileshki-filenca- … za-4-45-lv-iipoxb

Общи условия

Активация на акаунт