Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 741
  • 725
  •   1
Отговори
# 240
  • Някъде на път....
Ето малък отчет от мен:
По офертата на Колектива: Копривщица: 2 нощувки за двама в "Хаджи Иванчова къща" само за 58 лв, вместо за 116 лв! - 10/10. Беше страхотно.!  PeaceДомакина е много любезен, стаята ни беше голяма, много чисто навсякъде.
И като обстановка, и като отношение - Пълно 10
! Ще посетим отново!  Peace

По офертата на Грабо: 60% отстъпка за педикюр, лак OPI и оригинална декорация - 9/10. Маникюристката се казва Петя - много добро оформяне на педикюра, хубав лак! Фен съм вече!  Peace
Единствения недостатък според мен е мястото на салона. център, синя зона....  Sad  Иначе момичето много се старае - спор няма!  Peace

# 241
  • Някъде на път....
Какви бяха отзивите за хотел Лира в Слънчев Бряг?  Rolling Eyes
Не особено добри, потърси ги в мненията на t_ilieva...не знам дали правилно изписвам ник-а, писа в миналата тема, директно от морето Simple Smile

http://dnes.dir.bg/news/exkurzii-izmama-georgi-hristov-evroholideyz-9258120?nt=9
Ала-Бала, правилно си ми изписала ник-а!   bouquet

Ето и мнението ми...... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=599358.msg19424035#msg19424035

# 242
  • София
Здравейте, моето навлизане в колективното пазаруване започна с ваучери за конна езда в "Нова звезда". Ще пиша отзиви Simple Smile Реално доста интересни оферти срещам в сайтовете и май ще се окажа пристрастена...Сега ми се е прияло суши и гледам, че са пуснали много примамливи оферти от Кабуки и от Енсо. В първия ресторант сме хапвали и сме оставали доволни, но някак си повече ме привлича офертата от Енсо... Някой има ли впечатления?

# 243
  • Някъде на път....
...............
Последно усетих това преди няколко дни, когато наминахме с приятели да хапнем в кварталното ресторантче - естествено, БЕЗ ваучери. В София. И... не в краен квартал.

Заведението си беше пълно. Поръчах си нещо съвсем стандартно за биричка: пържени картофки и порция филенца със сусам.
Каква беше изненадата ми, когато видях действителността:
Огромна, преливаща от голяма чиния порция и много вкусни пържени картофки - цена 1.60 лв
Сусамени пилешки филенца, ужасно прилична порция, поднесена с 2 вида сос: соев и пикантен
(за които нищо не се споменаваше в менюто!) - 2.40 лв!
..............
Sandalka, А кое е заведението, би ли споделила? Embarassed

# 244
  • София
Здравейте, моето навлизане в колективното пазаруване започна с ваучери за конна езда в "Нова звезда". Ще пиша отзиви Simple Smile Реално доста интересни оферти срещам в сайтовете и май ще се окажа пристрастена...Сега ми се е прияло суши и гледам, че са пуснали много примамливи оферти от Кабуки и от Енсо. В първия ресторант сме хапвали и сме оставали доволни, но някак си повече ме привлича офертата от Енсо... Някой има ли впечатления?

Енсо е най-недолюбеното форумно суши, така че  по добре пак помисли  Wink.

# 245
Какви бяха отзивите за хотел Лира в Слънчев Бряг?  Rolling Eyes

В момента сме на почивка в хотел "Лира". Тук сме втори ден и сме доволни. Единствено басейнът не ни харесва, но пък ние сме дошли заради морето. Плажът е на десетина минути път пеш, не е повече от това, което е написано в офертата. От храната сме доволни като за втори ден. Вчера за обяд имаше руло "Стефани" с гарнитура пържени картофи, пилешка супа, салати зеле и домати и краставици, за десерт пъпеш и диня. Вечерята-кюфте, кърначе, кренвирш-на скара с гарн. краставици, за десерт петифури и толумбички. Днес закуската-масло, шунка, салам, конфитюр, мед, корнфлейкс, мюсли, прясно мляко, чай, кафе; обяд-пил. бутче с картофи на фурна, таратор, пъпеш, салата домати и краставици. Една позната мама са тук от петък и каза, че закуската е една и съща всеки ден и това не й харесвало.
Относно стаите-според мен са чисти и добре обзаведени. За големите деца/на 10 и 12г./ доплатихме по 100 лв за престоя, а за малкия /3г./ не сме плащали нищо. Всички се храним с порции за възрастни, вкл. и малкия.
Това е моето впечатление дотук от хотел "Лира". Всеки сам за себе си да прецени дали си струва за сумата от 200 лв за 6 нощувки със закуска, обяд и вечеря.

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 16:15 от valia_b

# 246
  • София
Енсо е най-недолюбеното форумно суши, така че  по добре пак помисли  Wink.

Благодаря   bouquet

# 247
  • Някъде на път....
valia_b, за хотел Лира аз споделих моите впечатления....
Просто е въпрос на гледна точка....  Peace
Като цяло почивката беше хубава.  Wink

# 248
Вега тест от Вита Стил - загуба на нерви, пари и време.  #Cussing out

Преди няколко месеца си купихме със сестра ми ваучери от Вип оферта за по 20 лв. /в момента са по 30 лв. в други сайтове  Wink/, които бяха валидни до 15.08.
Замотахме се нещо и на 04.08 се обадих да запиша часове.
Господинът направо ми се скара, че всички сме се били обадили в последния момент /все пак се обадих 10 дни по-рано - да си е преценил какво натоваване може да поеме/, те 2 седмици били "щракали с пръсти"... и това е - няма свободни часове!  Crossing Arms
Разбрах аз, че няма да стане работата и го попитах как да се разберем да ми върне парите. Той, обаче категорично отказа!  Rolling Eyes
Тогава лекинко се изнервих, затворих му и се обадих на сайта за групово пазаруване, от където се свързаха с него и след малко получих следния смс: "Г-жо еди коя си, изпратете ни банкова с-ка, по която да ви преведем парите. Ние не желаем вие да ползвата нашите услуги!  Crazy Crazy Crazy
Върнаха те парите, след размяна на 2-3 хапливи мейла, но историята не свършва до тук...  Grinning

Моя колежка беше успяла да запише час, но уви... машинката отчела, че всички храни са вредни за нея! Всички резултати - под 30%!  Shocked
Онези - хъката-мъката - елате пак, ама на гладно и жадно /ще речеш, че кръвна картина ще й правят  Rolling Eyes/
Отива тя пак - всичко - над 80%!  Mr. Green
Тия явно са професионалисти от всякъде!  Whistling Да не говорим, че "студиото" им се намирало в някаква порутена къща...

Разбрал човекът, че работим в една фирма, питал я дали ме познава, пък тя отрекла, гадта, да не вземе нещо да й направи...  Wink И като започнал да се оплаква от мене... каква съм била такава, да си искам парите, била съм се обадила в последния момент и съм била искала, забележете, точно определен ден и час!

Казвам ви... с такова чудо не се бях сблъсквала скоро! Тоя явно само от ваучери може да завърти някой "пациент"...  Rolling Eyes

# 249
Вега тест от Вита Стил - загуба на нерви, пари и време.  #Cussing out

Преди няколко месеца си купихме със сестра ми ваучери от Вип оферта за по 20 лв. /в момента са по 30 лв. в други сайтове  Wink/, които бяха валидни до 15.08.
Замотахме се нещо и на 04.08 се обадих да запиша часове.
Господинът направо ми се скара, че всички сме се били обадили в последния момент /все пак се обадих 10 дни по-рано - да си е преценил какво натоваване може да поеме/, те 2 седмици били "щракали с пръсти"... и това е - няма свободни часове!  Crossing Arms
Разбрах аз, че няма да стане работата и го попитах как да се разберем да ми върне парите. Той, обаче категорично отказа!  Rolling Eyes
Тогава лекинко се изнервих, затворих му и се обадих на сайта за групово пазаруване, от където се свързаха с него и след малко получих следния смс: "Г-жо еди коя си, изпратете ни банкова с-ка, по която да ви преведем парите. Ние не желаем вие да ползвата нашите услуги!  Crazy Crazy Crazy
Върнаха те парите, след размяна на 2-3 хапливи мейла, но историята не свършва до тук...  Grinning

Моя колежка беше успяла да запише час, но уви... машинката отчела, че всички храни са вредни за нея! Всички резултати - под 30%!  Shocked
Онези - хъката-мъката - елате пак, ама на гладно и жадно /ще речеш, че кръвна картина ще й правят  Rolling Eyes/
Отива тя пак - всичко - над 80%!  Mr. Green
Тия явно са професионалисти от всякъде!  Whistling Да не говорим, че "студиото" им се намирало в някаква порутена къща...

Разбрал човекът, че работим в една фирма, питал я дали ме познава, пък тя отрекла, гадта, да не вземе нещо да й направи...  Wink И като започнал да се оплаква от мене... каква съм била такава, да си искам парите, била съм се обадила в последния момент и съм била искала, забележете, точно определен ден и час!

Казвам ви... с такова чудо не се бях сблъсквала скоро! Тоя явно само от ваучери може да завърти някой "пациент"...  Rolling Eyes

Наглостта на някои хора няма граници  #Cussing out

# 250
jane1, наистина много неприятно Tired

# 251
Маникюр и педикюр, в Центъра? (или само педикюр)
Моля, че нещо не намирам  Sad

# 252
  • София
Едно питане, моля. Някой възползвал ли се е от подобна оферта
http://hitro.bg/go/35081
Точно от тази няма как, защото е валидна от утре, питането ми е ако преди са пускали подобни ваучери.

За ресторанта мога да кажа, че познавам редовни посетители, които са доволни, но в офертата има само определени ястия от менюто и тъй като имената им нищо не ми говорят се чудя дали не е тесла - примерно да предлагат само най-невървежните блюда...

# 253
Едно питане, моля. Някой възползвал ли се е от подобна оферта
http://hitro.bg/go/35081
Точно от тази няма как, защото е валидна от утре, питането ми е ако преди са пускали подобни ваучери.

За ресторанта мога да кажа, че познавам редовни посетители, които са доволни, но в офертата има само определени ястия от менюто и тъй като имената им нищо не ми говорят се чудя дали не е тесла - примерно да предлагат само най-невървежните блюда...

Имаше я и в някой от другите сайтове преди време. Мисля, че в Грабо  newsm78

# 254
  • София
Значи да чакам отзиви...

Общи условия

Активация на акаунт