Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 327
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Запис от мен, мерси за новата тема Hug и честит рожден ден на Джим Heart Eyes

# 31
Опа     Sunglasses
Я да ви пусна едни днешнa снимчица с г-н Падалеки  Grinning

А отгоре на всичко казал:
" Supernatural's Seventh Season will be Scary!"

# 32
Авъх, имало нова тема...
Честит рожден ден на Джим!

В тази връзка като гледам втората снимка от тези на Галчето си мисля, че като я види Апокалиптик първото, което ще си помисли е "Алеле, на какво напрежение е подложено най-горното копче на ризата му!"  Mr. Green
Апокалиптик, say it isn't so! Whistling

Розе! Абсолютно! Точно! Е не ли така? Опънато ли е, опънато е. Горкото копче просто...

Много ми харесва надписът под снимките им от сета - no use without permission, направо ти иде да ги юзнеш Crazy

Бела, страхотна тема се е получила, дарлинг, браво на теб.

Само не разбрах точката от поста на Галчето какво значи...

# 33
Здравейте, дами!
Аз се върнах доста отдавна, но нямах много време да наглеждам темата, сега ще се върна и ще проверя какво съм изпуснала.  Laughing

Честит рожден ден на Джим!

А докъде стигнахме с епизода?

# 34
Aз забравих да пожелая хубавите неща на Джим! Да ни е жив и здрав и не само, защото без Боби купонът на СПН историята не би бил пълен  Grinning

Днешния г-н Падалеки леко се е разрошил. Отруден изглежда.

# 35
А докъде стигнахме с епизода?
Стигнахме дотам, че е твой ред, Солти Laughing. Но не съм съвсем сигурна. Добре дошла отново Grinning

Днешния г-н Падалеки леко се е разрошил. Отруден изглежда.
Люс, дай да го изведем някъде да го разсеем, м? Grinning

# 36

Te т'ва е крак и... те т'ва е кола по мярка за Джаред - пак съм прекарана Sad .

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 19:38 от Impala

# 37
Да, чудничка пропорция и съотносителност  Grinning

Инче, дай  Joy  Аз лесно сЪ навивам, но имам някакви спомени з а  лошо пиянство при Сам  Mr. Green  Та ще се наложи да го разсейваме и отхлабваме по другия начин  Joy Или все пак да му гледаме сеира на пияно?  Grinning  Като се замисля и на това съм готова  Peace

# 38
Layla, виртуалното парти за Джим се е получило много яко! Hug
Да ни е жив и здрав Джим, да играе Боби поне още 3-4 сезона! Simple Smile Иначе човекът наистина е много свястен, голям сладур е и към феновете.

Ех, завидях на фенката, дето се е позиционирала стратегически между силните, здрави, мускулести, високи, секси-напрегнати тела на двамата ни убавци! Их, върви им на някои, 'начи!

Галче, как е по морето? Срещат ли се екземпляри поне ставащи за гледане или човек трябва да си води такъв, за да има нещо интересно за гледане на плажа? Mr. Green

И накрая R.I.P на фронтмена на Warrant! Много яка група.

И една пресничка новина, пусната от Джаред: "Season 7 will be Scary. The scariest SPN season ever": http://justjared.buzznet.com/2011/08/12/jared-padalecki-supernat … on-will-be-scary/

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 22:26 от Dana_Scully

# 39
Люс, без алкохол, по-качествено е. Е, ние все пак можем да ударим по бира, две, три, но той не Joy

Te т'ва е крак и... те т'ва е кола по мярка за Джаред - пак съм прекарана Sad .
Алеле, какъв е този крак, то докато го измериш и ти свършили силите за останалото  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 23:22 от Apocalyptic city

# 40
  • # супернатурална #
На морето мъкаа, мъка. Какво да кажа, като даже спасителите не са с хубави тела  ooooh! За мъжете без вежди вече казах, няма да се повтарям. Да сменим темата  Laughing

"Само не разбрах точката от поста на Галчето какво значи..."

Ами...че свърших  Rolling Eyes  Joy
Инче, всъщност заради нета, който се оказа доста неприличен, съм пуснала два пъти един и същи пост.(Поради същата причина не мога да те цитирам) Та втория го редактирах, като оставих само точка.
Солти, момичетата казаха, че е твой ред, плюнчи молива и почвай  Laughing аз това с реда не го разбирам, да знаете, че ако ме налегне вдъхновението  Praynig  ще предреждам  Mr. Green

Ето тук още нови вдъхновения

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 23:15 от Г. Краули

# 41
Алеле, какъв е този крак, то докато го измериш и ти свършили силите за останалото  Rolling Eyes
Бих поела този риск Mr. Green .

Вдъхнових се, Галче, благодаря. Отивам да... творя Whistling .

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 23:39 от Impala

# 42
Бих поела този риск Mr. Green .
Ооо, знам, че би Mr. Green

Галче, какви приятни сънища ми донесе Crazy

# 43
хехе, ама какви творчески ми ставате само като се мерне Сам и покаже малко въздългички кичури. Иначе за крака - спор няма, бива си го.

Вижте на какъв интересен пост попаднах: http://cargsdoodles.tumblr.com/ Хартиени куклички Кас, Сам, Дийн и Боби. Wink

# 44
Добър вечер,
Бела темата е станала страхотна, благодаря   bouquet
Изи, Честит Рожден Ден на оооогрооомна патерица!!! Пожелавам ти всичко най супернатурално, много щастие и любов   bouquet  bouquet  bouquet

В миналата тема, обещах като се върна (за мое огромно разочарование  Cry ) да пременя Дженсън като явно трагичния "Капитан Америка" (м/у другото главния актьор много го харесвам, но не точно в тази  му визия) ... та ето резултата. Надявам се да не ме пребиете  tooth

И искам ето такава рокля ...   Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт